Retour & Garantie

retour garantie

Retourneren

Na ontvangst heb je 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel. Nadat je ons hebt laten weten dat je iets wilt retourneren heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.
Gift Avenue garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten. Uiteraard mag je de kleding wel passen! Gift Avenue behoudt zich het recht voor om kosten in rekening te brengen wanneer het artikel retour gestuurd wordt en je het product hebt beschadigd door meer met het product te doen dan nodig is om het product te passen of te beoordelen.

Zo retourneer je een artikel

Download hier onze retourbon waarmee je jouw artikelen kunt terugsturen: Retourbon Gift Avenue

Je betaalt alleen de kosten voor de retourzending.

Ook is het mogelijk om door middel van het Europese modelformulier voor herroeping de koopovereenkomst te ontbinden. Hiervoor dien je het volgende formulier (modelformulier herroeping) ingevuld te mailen naar: [email protected]

Terugsturen via PostNL

Vul de retourbon in, gebruik het adreslabel en geef het pakket met de artikelen die je wilt retourneren af op een postkantoor. Je ontvangt bij het postkantoor een bevestiging dat je het pakket hebt afgeleverd.

Geld terug

Als je je artikelen per post hebt teruggestuurd, wordt het betaalde bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of dat je hebt aangetoond dat de producten zijn verzonden.

Als je met een creditcard hebt betaald, wordt het bedrag teruggeboekt naar de creditcard waarmee je hebt betaald.

Als je onder rembours hebt besteld, wordt het geld teruggestort op je bankrekening. In dat geval moet je je rekeningnummer op de achterkant van de retourbon vermelden.

Ruilen

Je hebt 14 dagen om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Als je een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, kun je dit op de retourbon aangeven; je betaalt dan geen extra verzendkosten. Je betaalt wel de kosten voor de retourzending. Controleer of het artikel nog in originele staat is.

 

Garantie

Gift Avenue staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

Bij vragen over garantie kun je contact met ons opnemen via [email protected] of via onze contactpagina.

 

Geschillencommissie Thuiswinkelwaarborg

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).