Over Gift Avenue

Over Gift Avenue

Over Gift Avenue

STARWAY TO YOU

Lekker ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Even bezig zijn met leuke dingen. Op zoek naar de ster in jezelf, ofwel: Starway to you! Gift Avenue schrijft dagelijks over de fun things in life, maar biedt af en toe ook wat reflectie. Thema’s zijn fashion, beauty en lifestyle. Onder dit laatste thema is een paar jaar geleden ook de horoscoop toegevoegd. Deze is inmiddels zo populair dat we er een apart item van hebben gemaakt en de mogelijkheid bieden tot serieuze verdieping voor de echte liefhebber.

Fashion, Beauty & Lifestyle

Gift Avenue biedt dagelijks inspirerende fashion blogs, blogs over beauty en lifestyle. Wat zijn de laatste trends op het gebied van fashion en beauty? Tips voor je make-up, gezondheid en je relatie. Gewoon alles waar jij je mee bezig houdt. De blogs worden geschreven door eigen bloggers, maar ook werkt Gift Avenue samen met een netwerk van externe bloggers. Wil je zelf bloggen voor Gift Avenue? Klik dan hier.

Horoscoop & Astro VIP

We schreven het al: absolute hit op Gift Avenue is de maandhoroscoop en één keer per jaar de jaarhoroscoop. Deze wordt door onze eigen professionele huisastrologe AstroYou speciaal voor de bezoekers van Gift Avenue geschreven. Naast deze gratis basis horoscopen, bieden we de astroholics onder ons ook Astro VIP aan. Voor slechts €1,99 p/mnd krijg je met je VIP account toegang tot uitgebreide maand- en jaarhoroscopen, specials (zoals de karakterhoroscoop van jouw sterrenbeeld), je persoonlijke geboortewiel en de luisterhoroscopen.