Wat zegt je Egyptische sterrenbeeld over jou?

intro-egyptisch-sterrenbeeld-Gift-Avenue

Er zijn 12 tekens waaruit de Egyptische sterrenbeeld kalender bestaat. Verschillende dagen van het jaar worden weergegeven door de verschillende tekens die beschikbaar zijn. Elk teken wordt vertegenwoordigd door één Egyptische god. De Egyptische god is bedoeld om degene die geboren zijn onder een specifiek astrologisch teken te helpen. Deze god geeft leiding, talent en begeleiding. Kijk mee welke god bij jou hoort.

DE NIJL
( 1-7 januari /19-28 juni /1-7 september/ 18-26 september )
Dit is het allereerste teken van de dierenriem en dat betekent dat je een nieuwe start kunt geven. Degene geboren onder dit teken zijn meestal gepassioneerd. Ze willen alles uit het leven halen. Ze vermijden meestal woordenwisseling en ruzie met andere mensen.

AMON RA
( 8-21 januari/1-11 februari )
Het tweede teken van de dierenriem. Degene geboren onder dit teken worden goede leiders. Ze hebben vertrouwen in de dingen die ze doen. Ze proberen alles wat ze doen zo goed mogelijk te doen, zodat ze een inspiratie voor anderen kunnen zijn. Ze staan ook bekend als motivators omdat ze succesvol kunnen zijn in het veranderen van andermans levens.

MUT
( 21-31 januari/8-22 september )
Dit teken staat bekend als de ‘moederlijke` van alle tekens. Ze voeden en geven richting aan andere mensen. Ze nemen logische beslissingen en zullen altijd de praktische kant van dingen overwegen voordat ze conclusies trekken. Degene geboren onder dit teken kunnen het goed doen in het onderwijs en recht.

GEB
( 12-19 februari/ 20-31 augustus )
Degene geboren onder dit teken zijn van nature intuïtief. Ze maken meestal keuzes afhankelijk van hun gevoel. Ze zijn ook zeer bezorgd over het milieu en de dingen die er met de wereld gebeuren. Ze zijn meestal erg van slag wanneer dingen verkeerd gaan.

OSIRIS
( 1-10 maart/27 november-18 december )
Degene geboren onder het teken van Osiris kunnen twee soorten persoonlijkheid hebben. De ene kant is de zelfverzekerde kant die alles zou doen om hun dromen te bereiken, terwijl de andere kant kwetsbaar is. Ze kunnen ook makkelijk letsel oplopen. Ze zijn meestal energiek en kunnen na een val weer op het goede spoor terecht komen.

ISIS
( 11-31 maart/18-29 oktober/19-31 december )
Een ding dat kan worden gezegd van mensen geboren onder dit teken is dat ze rechtstreeks zijn. Ze zullen op een rechtlijnige manier vertellen wat ze over iets of iemand denken. Mensen die onder dit teken zijn geboren doen er alles aan om de mensen te beschermen waar ze van houden. Ze zijn speels en energiek.

 

break-egyptisch-Gift-Avenue

THOT
( 1-19 april/8-17 november )
Degene geboren onder dit teken zitten vol wijsheid. Ze staan bekend om hun geweldige geheugen. Ze vergeten nooit de daden die door een ander gedaan worden, zowel goed als slecht. Je kunt heel makkelijk met ze praten. Het zijn zeer romantische mensen die op zoek zijn naar diegene waar ze voor altijd van kunnen houden.

HORUS
( 20 april-7 mei/12-19 augustus )
Degene geboren onder dit teken staan bekend om hun moed om de verschillende dingen van het leven onder ogen te zien. Ze willen zich veilig voelen en nemen daarom de leiding over hun leven. Ze zijn van nature optimistisch. Ze werken zo hard mogelijk om zo de best mogelijke dingen te krijgen.

ANUBIS
( 8-27 mei/29 juni-13 juli )
Degene geboren onder dit teken hebben soms tijd alleen nodig om zaken in perspectief te plaatsen. Ze willen in een vredige omgeving verblijven en zijn daar ook constant naar op zoek. Zelfs wanneer ze zich enthousiast voelen over iets zullen ze toch kalm blijven en met rust genieten van alles waar ze doorheen gaan.

SETH
( 28 mei-18 juni/28 september-2 oktober )
Deze mensen willen graag van de ene plek naar de andere gaan, afhankelijk van de mogelijkheden die daar voor zijn. Het zijn perfectionisten en willen in alles wat ze doen de beste zijn. Daar werken ze dan ook heel hard voor.

BASTET
( 14-28 juli/23-27 september/3-17 oktober )
Degene geboren onder dit teken zoeken naar evenwicht in hun leven. Ze hebben ook sterke intuïties en weten normaal gesproken wat anderen van ze willen op het moment dat ze hen voor het eerst ontmoeten. Ze zijn geïnteresseerd in details die te maken hebben met het occulte.

SEKHMET
( 29 juli-11 augustus/30 oktober-7 november )
Degene geboren onder dit teken zijn van nature down to earth. Ze willen als het kan een gezaghebbende functie bemachtigen, zodat ze een verschil kunnen maken in andermans leven. Ze hebben een groot gevoel van rechtvaardigheid. Ze zullen mensen niet makkelijk veroordelen zonder de feiten te weten. Ze kunnen zomaar CEO worden van een groot bedrijf vanwege hun denkvermogen.

-X- Mariëlle

test