Wat zegt je Egyptische sterrenbeeld over jou?

intro-egyptisch-sterrenbeeld-Gift-Avenue

Er zijn 12 tekens waaruit de Egyptische sterrenbeeld kalender bestaat. Verschillende dagen van het jaar worden weergegeven door de verschillende tekens die beschikbaar zijn. Elk teken wordt vertegenwoordigd door één Egyptische god. De Egyptische god is bedoeld om degene die geboren zijn onder een specifiek astrologisch teken te helpen. Deze god geeft leiding, talent en begeleiding. Kijk mee welke god bij jou hoort.

DE NIJL
( 1-7 januari /19-28 juni /1-7 september/ 18-26 september )
Dit is het allereerste teken van de dierenriem en dat betekent dat je een nieuwe start kunt geven. Degene geboren onder dit teken zijn meestal gepassioneerd. Ze willen alles uit het leven halen. Ze vermijden meestal woordenwisseling en ruzie met andere mensen.

AMON RA
( 8-21 januari/1-11 februari )
Het tweede teken van de dierenriem. Degene geboren onder dit teken worden goede leiders. Ze hebben vertrouwen in de dingen die ze doen. Ze proberen alles wat ze doen zo goed mogelijk te doen, zodat ze een inspiratie voor anderen kunnen zijn. Ze staan ook bekend als motivators omdat ze succesvol kunnen zijn in het veranderen van andermans levens.

MUT
( 21-31 januari/8-22 september )
Dit teken staat bekend als de ‘moederlijke` van alle tekens. Ze voeden en geven richting aan andere mensen. Ze nemen logische beslissingen en zullen altijd de praktische kant van dingen overwegen voordat ze conclusies trekken. Degene geboren onder dit teken kunnen het goed doen in het onderwijs en recht.

GEB
( 12-19 februari/ 20-31 augustus )
Degene geboren onder dit teken zijn van nature intuïtief. Ze maken meestal keuzes afhankelijk van hun gevoel. Ze zijn ook zeer bezorgd over het milieu en de dingen die er met de wereld gebeuren. Ze zijn meestal erg van slag wanneer dingen verkeerd gaan.

OSIRIS
( 1-10 maart/27 november-18 december )
Degene geboren onder het teken van Osiris kunnen twee soorten persoonlijkheid hebben. De ene kant is de zelfverzekerde kant die alles zou doen om hun dromen te bereiken, terwijl de andere kant kwetsbaar is. Ze kunnen ook makkelijk letsel oplopen. Ze zijn meestal energiek en kunnen na een val weer op het goede spoor terecht komen.

ISIS
( 11-31 maart/18-29 oktober/19-31 december )
Een ding dat kan worden gezegd van mensen geboren onder dit teken is dat ze rechtstreeks zijn. Ze zullen op een rechtlijnige manier vertellen wat ze over iets of iemand denken. Mensen die onder dit teken zijn geboren doen er alles aan om de mensen te beschermen waar ze van houden. Ze zijn speels en energiek.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.