10 redenen waarom een Steenbok een goede vriend is
1. ZE ZIJN EERLIJK
eerlijk-gift-avenueHet vereist een sterk karakter om iemand de waarheid te vertellen. Een Steenbok zal niet tegen je liegen of je voor schut laten staan. In plaats daarvan zal hun natuurlijke tactvolle manier om dingen te benaderen je de reality check geven die je nodig hebt. Vaak wanneer iemand anders niet dapper genoeg is om het te zeggen zal je Steenbok vriend je altijd de waarheid zeggen!

2. VRIENDEN VOOR HET LEVEN
Andere vrienden kunnen misschien na jaren uit je leven verdwijnen, maar niet je Steenbok vriend. Ze zijn super loyaal en staan erom bekend vrienden voor het leven te zijn. Ze zullen er alles aan doen om te zorgen dat je in hun leven blijft.

3. HADDEN WE AL GEZEGD DAT ZE LOYAAL ZIJN
Wanneer mensen achter je rug om kletsen kunnen ze dat beter niet doen bij je Steenbok vriend. Steenbokken hebben er geen moeite mee om op te komen voor de mensen waar ze om geven, of die persoon nu ook in dezelfde ruimte is of niet!

4. ZE BIEDEN PRAKTISCH ADVIES
Iedereen heeft een vriend nodig die een nuchter advies kunnen bieden over dingen zoals carrière, financiën en veiligheid. Het beste van het hebben van een Steenbok vriend is dat ze altijd bereid zijn om je een nieuwe vaardigheid te leren, tips hebben om je leven makkelijker te maken of je een nieuwe kijk op dingen geven.
5. HELPEN JE OPRUIMEN NAAR EEN MEGA FEEST
opruimen-gift-avenueIedereen wil altijd wel naar een super feest komen, maar het opruimen daarna is meestal voor jezelf niemand die aanbiedt om te helpen! Niemand, behalve je Steenbok vriend 😉 Steenbokken kunnen rommel niet uitstaan en zijn meer dan bereid om je een handje te helpen.

6. GOED GEVOEL VOOR HUMOR
Of het nu droge humor, zwarte humor, sarcasme of gewoon een willekeurige grap is Steenbokken staan vaak bekend als echte lolbroeken. Zit je in de put? Dan kun je erop rekenen dat je Steenbok vriend je weer aan het lachen maakt. Het is vaak hun manier om mensen te helpen die door een moeilijke tijd gaan.

7. ZORGZAAM
Ben je bevriend met een vrouwelijke Steenbok dan kan het zomaar zijn dat je haar wel eens gekscherend ‘mama` hebt genoemd! Met deze verantwoordelijke, volwassen maar toch nog kinderlijke vriend in je leven zit je gebakken. Steenbokken behandelen vrienden als familie en goede familie is vaak iets wat niet zo vanzelfsprekend is 😉

8. ZE GAAN TOT HET UITERSTE VOOR JE
steun-gift-avenueBehoor je tot de inner circle van een Steenbok? Dan zullen ze tot het einde van de wereld gaan voor je. Zit je in een rotsituatie dan zal de Steenbok de eerste zijn die je steunt. Soms kan een Steenbok te ver doorslaan in het beschermen van hun geliefden, maar ze doen het vanuit een goed hart.

9. MODE ADVIES NODIG
Ga dan naar je Steenbok vriend! Heb je hem/haar ooit wel eens op een modeflater betrapt? Nee hé! De onberispelijke en frisse stijl van een Steenbok faalt nooit. Dus heb je een goede outfit nodig dan moet je echt je Steenbok vriend om advies vragen.

10. COOLSTE VAN ALLEMAAL
Steenbokken lijken altijd deel uit te maken van de coolste groepen, ze kennen de juiste mensen, weten waar de coolste feestjes worden gegeven en natuurlijk weten ze wat je daar naartoe moet aantrekken. Ze zijn meestal ook de leiders van de hechtste vriendengroep ever.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

test