Volgens FBI statistieken is dit het meest gevaarlijke sterrenbeeld

intro-fbi-Gift-Avenue

Het is algemeen bekend dat veel dingen het karakter van een persoon en hun eigenschappen beïnvloeden. De belangrijkste invloeden zijn familie, milieu, onderwijs en natuurlijk de sterrenbeelden. We hebben allemaal een aantal specifieke eigenschappen die onafscheidelijk verbonden zijn met ons sterrenbeeld. Bijvoorbeeld; Ram is zeer vastberaden, Leeuw is erg bazig en een Maagd vergeeft en vergeet niet. Onlangs publiceerde de FBI (Federal Bureau of Investigations ) de geboortedata van seriemoordenaars en psychopaten en aan de hand daarvan kun je zien welk sterrenbeeld de grootste kans heeft om crimineel te worden en welk sterrenbeeld geen vlieg kwaad zou doen 😉

TWEELINGEN
Dit is het minst gevaarlijke dierenriemteken van allemaal. Meestal zijn Tweelingen vriendelijke en goede mensen, die het leven niet al te serieus nemen. Hun enige slechte eigenschap kan zijn dat ze te veel praten 😉 maar dat is alleen vervelend en heeft nog niemand gedood.

WATERMAN
Waterman is vergelijkbaar met Tweelingen, wat betekend dat ze ook vrij onschadelijk zijn. Ze kunnen zelfs de slimste persoon zijn maar hun ego is ook vrij groot. Zelfs wanneer ze kleine misdaden begaan is het moeilijk om ze schuldig te bevinden, omdat ze goed zijn in het verbergen van het bewijs. Waterman heeft een rationele geest en de kans is klein dat ze iemand zouden doden.

LEEUW
Leeuw heeft ook een behoorlijk ego. Ze hebben zichzelf behoorlijk hoog zitten en aarzelen niet om hun succes met anderen te delen. Ze houden ervan om de controle te hebben en gerespecteerd te worden. Hoewel ze een overheersende persoonlijkheid hebben zouden ze niemand vermoorden.

WEEGSCHAAL
Weegschaal is meestal erg kalm en geduldig. Dat maakt ze goede luisteraars en je kunt altijd advies aan ze vragen. Ze zijn erg trouw en zorgen voor hun vrienden en familie. Hoewel ze rustig zijn kunnen ze hun humeur verliezen, wanneer iemand hen of hun dierbaren slecht behandelt. En dat kan fout eindigen. Het is niet waarschijnlijk máár ze kunnen iemand doden als ze boos zijn.

MAAGD
Maagden hebben de neiging nogal sneaky te zijn. Ze hebben een aantal kenmerken van een crimineel maar ze zouden nooit geweld gebruiken of iemand vermoorden. Ze plegen vaak kleinere misdrijven.

VISSEN
Vissen zijn lief en zorgzaam, maar ze hebben ook de controle nodig. Ze kunnen een beetje instabiel en onzeker worden waardoor ze gevaarlijk zijn. Vissen hebben vertrouwenskwesties en ze kunnen makkelijk verslaafd raken aan dingen en mensen. Een redelijk aantal seriemoordenaars zijn geboren onder dit teken.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.