Visitatie dromen en hoe weet je of je er één hebt gehad

 

intro-dromen-Gift-Avenue

Een visitatie droom is een geweldige manier voor een overleden geliefde, of zelfs je beschermengel of begeleiders (hoe je het ook allemaal wilt noemen) om contact met je te maken wanneer je in een ontspannen staat bent en niet wordt geblokkeerd door ego, angst, verdriet of dagelijkse afleiding.
Terwijl een gewone droom het product is van je onderbewustzijn is een visitatie droom eigenlijk een bezoek van de andere kant. Hoewel je lichaam slaapt is je ziel actief en verbindt zich met je geliefde of boodschapper van de andere kant.

Visitatie dromen zijn heel diepgaand en worden gebruikt door je geliefde om een boodschap af te leveren of om je te laten weten dat ze oké zijn. Hier zijn enkele gemeenschappelijke kenmerken van visitatie dromen:

 • Visitatie dromen zijn meestal lineair, in tegenstelling tot een gewone droom die onsamenhangend van het ene naar het andere kan springen.
 • Kijk anders naar deze droom, ze zijn veel helderder en levendiger.
 • Ze zijn makkelijker te herinneren, vaak zijn ze zo diepgaand dat je ze gewoon niet kan vergeten.
 • Meestal gebeurt het als je half in slaap bent, niet in een diepe slaap.
 • Brengt een bericht van een geliefde overledene of beschermengel, dit kan telepathisch zijn maar ook gewoon mondeling of door een gevoel van het gewoon weten.
 • Soms ervaar je fysieke sensaties zoals een aanraking of een kus alsof het echt was.
 • Voelt letterlijk aan in plaats van een gewone droom die vaak meer symbolisch is.

Uiteindelijk weet je nadat je wakker bent geworden vaak wel of je een gewone droom hebt gehad of een visitatie droom. Ze voelen gewoon anders en lijken meer betekenis te hebben dan een gewone droom. Terwijl een gewone droom vaak onsamenhangend kan lijken is een visitatie droom heel duidelijk, troostend en heeft een punt.

 

Hoe begrijp je een visitatie droom

break-dromen-Gift-Avenue

 

 1. Na een visitatie droom is het belangrijk om je overleden dierbare of beschermengel te bedanken voor het doorkomen en hun boodschap. Laat hen weten dat je het waardeert.
 2. De volgende stap om je visitatie droom te begrijpen is door deze zo snel mogelijk op te schrijven als je wakker wordt. Op deze manier krijg je zoveel mogelijk details op papier . Hoewel visitatie dromen vaak duidelijk zijn kan het zijn dat de boodschap die je doorkrijgt niet zo makkelijk geïnterpreteerd wordt. Soms heb je even tijd nodig om het te begrijpen en daarom helpt het om ze op te schrijven.
  Onthoud dat je overleden geliefde of beschermengel of gids vaak een beter perspectief hebben op dingen, dus het kan zijn dat ze informatie met je delen die pas op langere termijn zinvol zal zijn. Als je moeite hebt met het begrijpen van de boodschap schrijf het dan op en kijk er later nog eens na. Je weet nooit wanneer het handig kan zijn of wanneer het je in de goede richting kan leiden.
 3. Praat in je droom met je geliefde. Soms helpt dit ook om het beter te begrijpen, ook geeft het troost.
 4. Heb je nog steeds moeite met het begrijpen van de boodschap let dan eens op hoe de droom voelde. Vaak zijn het de gevoelens die verband houden met de droom die je de aanwijzing of boodschap geven.
 5. Ten slotte, als je nog een visitatie droom wilt of gewoon duidelijkheid wilt, vraag dan gewoon aan je geliefde/beschermengel/gids om in je droom te komen. Doe dit net voordat je gaat slapen. Hoewel er geen garantie is dat ze zullen komen, kan het nooit kwaad om het te vragen.

Ook kan het helpen om je geest leeg te maken voordat je gaat slapen, door te mediteren of iets anders wat je hierbij helpt.

Heb jij wel eens een visitatie droom gehad?

-X- Mariëlle

test