Visitatie dromen en hoe weet je of je er één hebt gehad

 

intro-dromen-Gift-Avenue

Een visitatie droom is een geweldige manier voor een overleden geliefde, of zelfs je beschermengel of begeleiders (hoe je het ook allemaal wilt noemen) om contact met je te maken wanneer je in een ontspannen staat bent en niet wordt geblokkeerd door ego, angst, verdriet of dagelijkse afleiding.
Terwijl een gewone droom het product is van je onderbewustzijn is een visitatie droom eigenlijk een bezoek van de andere kant. Hoewel je lichaam slaapt is je ziel actief en verbindt zich met je geliefde of boodschapper van de andere kant.

Visitatie dromen zijn heel diepgaand en worden gebruikt door je geliefde om een boodschap af te leveren of om je te laten weten dat ze oké zijn. Hier zijn enkele gemeenschappelijke kenmerken van visitatie dromen:

  • Visitatie dromen zijn meestal lineair, in tegenstelling tot een gewone droom die onsamenhangend van het ene naar het andere kan springen.
  • Kijk anders naar deze droom, ze zijn veel helderder en levendiger.
  • Ze zijn makkelijker te herinneren, vaak zijn ze zo diepgaand dat je ze gewoon niet kan vergeten.
  • Meestal gebeurt het als je half in slaap bent, niet in een diepe slaap.
  • Brengt een bericht van een geliefde overledene of beschermengel, dit kan telepathisch zijn maar ook gewoon mondeling of door een gevoel van het gewoon weten.
  • Soms ervaar je fysieke sensaties zoals een aanraking of een kus alsof het echt was.
  • Voelt letterlijk aan in plaats van een gewone droom die vaak meer symbolisch is.

Uiteindelijk weet je nadat je wakker bent geworden vaak wel of je een gewone droom hebt gehad of een visitatie droom. Ze voelen gewoon anders en lijken meer betekenis te hebben dan een gewone droom. Terwijl een gewone droom vaak onsamenhangend kan lijken is een visitatie droom heel duidelijk, troostend en heeft een punt.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.