Dit vinden mannen blijkbaar behoorlijk irritant aan ons dames 😉

Laten we eerlijk zijn, wij vrouwen kunnen soms behoorlijk irritant zijn. 😉 En aangezien onze blogs niet alleen meer gelezen worden door vrouwen, en wij ook mannen tot onze ‘vrienden’ mogen rekenen (hey guys alles goed?), willen we hen laten zien dat we heus wel weten dat we niet altijd even eh..
ja cute zijn als dat we eruit zien.. hahahaha. Wij hebben al genoeg mogen mekkeren over onze mannen, dus guys deze is voor jullie.. we weten het (of we er iets mee doen is de volgende vraag). Dit is dus wat mannen af en toe heel vervelend vinden aan ons (maar we leggen wel gelijk even uit waarom dat is heren!).

1. UREN DE TIJD NEMEN OM JE KLAAR TE MAKEN
klaarmaken-Gift-AvenueLuister, het valt niet mee om een vrouw te zijn! We hebben van die onmogelijke beauty standaarden waaraan we proberen te voldoen, en het is verrekte veel werk om eruit te zien als een covermodel. 😉 We worden overspoeld met beelden van perfecte vrouwen, overal waar we kijken staren ze ons aan en mannen dus ook! En even zo vaak hebben we het idee dat we er net zo goed moeten uitzien voor een man om aantrekkelijk gevonden te worden. Er ligt een grote druk op vrouwen om er op een bepaalde manier uit te zien en dat betekent en heleboel werk heren! Scheren, make-up, haren doen, en andere geheimen die we jou niet gaan vertellen. Dus ben je weer eens boos op jouw vriendin of vrouw omdat het zo lang duurt voordat ze klaar is? Geef dan even lekker de maatschappij de schuld en laat die arme vrouw lekker tutten. 🙂

2. KNUFFELEN NA DE SEX
knuffelen-Gift-AvenueSommige mensen willen knuffelen en andere zijn helemaal klaar met al dat aanraken. 😉 Maar wil jouw vriendin/vrouw lekker knuffelen na de daad dan kan daar een goede reden voor zijn. Bij sex en opwinding komt het knuffelhormoon vrij (oxytocine). Oxytocine bevordert een gevoel van binding en intimiteit met een partner. Dus in wezen wil jouw vriendin/vrouw knuffelen na de sex in naam der wetenschap!!!! Maar gelukkig voor jou onthult de wetenschap ook dat koppels die meer fysiek contact hebben na de seks tevredener zijn met hun seksleven en hun relatie in het algemeen. Dusssss….

3. KLAGEN DAT ZE VERSIERD WORDEN
versieren-Gift-AvenueVind jij dat vrouwen geen compliment kunnen ontvangen? Denk je dat ze dankbaar moeten zijn omdat mannen achter hen aan zitten? Vind je dat hun ‘geklaag’ daarover hen ondankbaar maakt of zelfs ‘bitchy’? Nou het is niet zo eenvoudig als het lijkt! Voor veel vrouwen is omgaan met volhardende, opdringerige commentaren van mensen die ze niet kennen een vast onderdeel van hun dag. En dit kan best bedreigend voelen. Soms als mannen denken dat ze ons een compliment geven, kan het ervaren worden als intimidatie. Plus dat we niet weten wanneer een ‘onschuldig compliment’ kan escaleren tot een fysiek geweld, alleen maar omdat we niet geïnteresseerd zijn in de man die het geeft.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.