De stijl van liegen van jouw sterrenbeeld

intro-liegen-Gift-Avenue
Niemand is perfect en we zijn het er allemaal over eens dat iedereen een zwakke plek heeft. Hoewel sommige van ons een geweldige pokerface hebben, zoals de natuurlijk verhalen verteller Tweelingen of de ongecompliceerde Ram (die liever niet liegt). Wil je weten of jouw geliefde liegt, lees dan verder want dit is hun stijl (die je misschien al ontdekt had).

RAM
De gemiddelde Ram liegt niet veel. Het is te tijdrovend en de reactie die ze krijgen als ze eerlijk antwoorden is vaak te dramatisch. Betrap je ze toch op een leugen, wees dan niet bang hun verdedigingsmechanisme is nogal luid….dus dan weet je meteen dat je gelijk had 😉

STIER
Dit kwaliteitsbewuste teken houdt van de goede dingen in het leven, dus ze moeten geld verdienen. Veel geld. Dus dat is ook hun gebruikelijke zwakke plek. Als ze zeggen dat ze geen geld bij zich hebben of dat ze blut zijn, geloof het dan niet. Geen van beide is meestal waar.

TWEELINGEN
Dit teken is echt moeilijk om te betrappen op  een leugen. Het zijn natuurlijke verhalen vertellers, dus het zijn goede leugenaars. Om het nog erger te maken, of beter, ze zijn zo spraakzaam en persoonlijk dat je zult worden vermaakt door de verhalen die ze vertellen…en het maakt je niet eens meer uit of ze dan echt zijn of gebaseerd op fictie 😉

KREEFT
Deze op huis gerichte types zijn echte verzorgers. Dus wanneer ze tegen je liegen zullen ze je aanhalen en zeggen dat alles goed gaat en dat je je geen zorgen hoeft te maken. Als je echter nog steeds bezorgd bent, vertrouw dan op je intuïtie en bereid je voor op een onaangename waarheid.

LEEUW
Leeuwen zijn notoir goed in deze ‘sport`, vooral omdat ze bedrog als een vorm van entertainment beschouwen. Wanneer ze je een verhaal vertellen en je hangt aan hun lippen en zit nog net niet te applaudisseren, dan blijven ze doorgaan. En dat is hoe je ze kunt betrappen. Wees zachtaardig…het is tenslotte beter dan televisie 😉

MAAGD
Hier nog een teken dat een hekel heeft aan liegen, tenzij de waarheid hen in de weg staat om een taak volmaakt te voltooien. In dat geval zullen ze bedenken of de schade van hun leugen opweegt tegen de waarheid.

break-liegen-Gift-Avenue

WEEGSCHAAL
Ze worden ook wel de lieve leugenaars genoemd, gezien het feit van de gladde en gepolijste manier waarop ze de wol over je ogen trekken zonder dat je ooit iets vermoedt. In relaties hebben ze hier echter iets meer moeite mee.

SCHORPIOEN
Doe geen moeite om hun verhaal te controleren. Ze checken hun sporen en zijn volledig ingedekt voordat ze hun mond open doen. Favoriete onderwerpen zijn seks, seks, seks en oh ja…seks. Ach ja ze staan bekend om hun gepassioneerde persoonlijkheid 😉

BOOGSCHUTTER
De meeste Boogschutters liegen niet, ze staan eerder bekend als bruut eerlijk. Als ze echter liegen dan zullen ze dit ook goed doen. Bij Boogschutter regeert ook overdaad. Dus als ze liegen is het ook een enorme leugen.

STEENBOK
Wanneer een Steenbok tegen je liegt zullen ze zich daar slecht over voelen. Ze verafschuwen oneerlijkheid vooral omdat het hen afleidt van belangrijke zaken en hun tijd verspilt, en dit teken houdt van snel en efficiënt zaken doen. Als ze er schuldig uitzien, vouw dan je armen over elkaar en blijf ze aankijken…ze zullen snel toegeven 😉

WATERMAN
Watermannen zijn genieën. Het is slechts een deel van hun pakket. Ze zijn hier op deze planeet met een unieke look en het vermogen om naar de toekomst te kijken. Bijgevolg…hun verhalen zijn net zo inventief en hoe ze deze vertellen onberispelijk. Je weet het nooit of ze liegen of niet.

VISSEN
Deze gevoelige types zullen meestal alleen liegen als ze iets voor je proberen te verbergen voor ‘je eigen bestwil’. Ze zijn echter meesters in het ontwijken van de realiteit, dus je zult ze misschien nooit doorzien. En als je dat toch doet zul je waarschijnlijk niets zeggen om hun gevoelens te ontzien.

-X- Mariëlle

test