Relatie ‘fouten’ die je maakt op basis van je sterrenbeeld

Maak je steeds dezelfde fouten op relatiegebied? Het kan zijn dat het een van de meest voorkomende fouten is gebaseerd op je sterrenbeeld! Of je nu gelooft in de kracht van het universum of niet, het is soms griezelig eng hoe zeer astrologie gelijk heeft. De gemeenschappelijke fouten en persoonlijkheidstrekjes die hieronder staan beschreven zijn niet altijd van toepassing op iedereen met hetzelfde sterrenbeeld. Er zijn genoeg dingen om te overwegen zoals je maanteken, en de invloed van Venus en Mars in je leven. Maar er zijn altijd wel wat herkenbare ‘trekjes’ te vinden.
1. RAM
ram-Gift-AvenueBen je een Ram, dan ben je niet bang om gelijk in het diepe te springen op liefdesgebied. Zodra iets goed voelt voor je, ben je niet bang om van daten naar trouwen te gaan in luttele weken 😉 En soms betekent dit dat je belangrijke informatie over het hoofd ziet, zoals bijv. het twijfelachtige verleden van je partner, totdat je al teveel emotioneel betrokken bent! Je voelt je aangetrokken tot zelfverzekerde, doortastende types en heel vaak blijken dat toch niet zulke fijne personen te zijn. Doe het rustig aan in het begin van een relatie en besteed ook aandacht aan de minder fijne kanten.

2. STIER
stier-Gift-AvenueBen je een Stier dan ben je dol op glinsterende dingen, en dat geldt ook voor sexy mensen 😉 Je kunt verstrikt raken in een superhete stomende relatie om er later achter te komen, wanneer het een beetje begint af te koelen, dat je partner de financiële stabiliteit of volwassenheid mist om een stabiele relatie met je op te bouwen. Je vergeet, in the heat of the moment, dat je het totaalpakket nodig hebt. Niet alleen iemand die er prachtig en sexy uitziet, maar ook een gezond verstand heeft, verantwoordelijk en doelgericht is!

3. TWEELING
tweeling-Gift-AvenueBen je een Tweeling, dan wil je iemand met wie je over alles kan praten en alles mee kan doen! Omdat je een veranderlijk teken bent, hunker je meer naar deze mentale stimulatie dan naar de lichamelijke. Dit kan nog wel eens betekenen dat je types aantrekt die ‘all over the place’ zijn, ze verliezen hun interesses snel qua hobby’s en werk. En hoewel jij ze interessant vindt, wil je uiteindelijk toch iemand waarvoor je niet zoveel hoeft te zorgen.

4. KREEFT
kreeft-Gift-AvenueBen je een Kreeft, dan hou je ervan als iemand voor je zorgt. Je houdt van partners waarbij je je veilig, geliefd en speciaal voelt. Ook ben je emotioneel en je wil ook sterke emoties terug krijgen. Als je niet oppast kan dit betekenen dat je eindigt met een bezitterige, controlerende of emotioneel manipulatieve partner! Of je neemt genoegen met een partner, omdat die je een thuis geeft en je financieel bijstaat.

5. LEEUW
leeuw-Gift-AvenueBen je een Leeuw dan hou je wel van wat drama! Je houdt van kunstenaars, avonturiers en leuke types die je vermaken en inspireren. Je houdt van lachen en waardeert een goed ‘innerlijk kind’. Helaas betekent dit dat je op mensen valt met een geweldig , plezierige persoonlijkheden alleen nemen ze het niet zo nauw met verantwoordelijkheden. Zorg dat je geen spijt krijgt omdat je iemand hebt gekozen waarvoor je uiteindelijk alleen maar moet zorgen.

6. MAAGD
maagd-Gift-AvenueBen je een Maagd dan speel je geen spelletjes, en soms is dat je ondergang. Je bent een serieus type dat ook op zoek is naar een serieuze partner. Het kan zijn dat je vaak op een workaholic valt of iemand die té serieus is. Je hebt ook de neiging om te settelen als je partner er volgens het boekje uitziet en zich ook zo gedraagt.

7. WEEGSCHAAL
weegschaal-Gift-AvenueBen je een Weegschaal dan hou je er niet van om single te zijn. Je wilt graag met iemand settelen en iemand van wie je kunt houden en die ook van jou houdt. Je bent dol op gepassioneerde mensen zoals kunstenaars. Helaas heb je de neiging om mensen aan te trekken die je hart breken doordat ze jaloers, besluiteloos of controlerend zijn. En meestal blijf je ook té lang bij deze mensen. Dus laat je grote behoefte om een partner te hebben niet de negatieve trekken van je partner overschaduwen.

8. SCHORPIOEN
schorpioen-Gift-AvenueBen je een Schorpioen dan hou je ervan om de touwtjes in handen te hebben en ben je berucht om je liefde voor seksuele relaties waarbij je geen emotionele band opbouwt. Het is niet dat je niet lief kunt hebben, het duurt alleen lang voordat je dat punt hebt bereikt. Maak niet de fout om een relatie op te bouwen alleen op seksueel gebied, en wees niet zo terughoudend om je hart mee te laten doen!

9. BOOGSCHUTTER
boogschutter-Gift-AvenueBen je een Boogschutter…. oh jij avontuurlijke eenling! Ook al heb je liever de ruimte en ben je onafhankelijkheid, je hebt toch aandacht en liefde nodig. Maak niet de fout om een relatie aan te gaan met iemand die je genoeg ruimte geeft om afstandelijk te zijn. Je hebt ook een zwakke plek voor mensen die grappig zijn en van lol maken houden. Maar dat kan je leiden tot een ‘kinderachtig’ type dat je avontuur belooft, maar uiteindelijk gewoon op je zenuwen werkt.

10. STEENBOK
steenbok-Gift-AvenueBen je een Steenbok dan gedraag je je zeer volwassen en zoekt dit ook in een partner. Je zoekt een partner die zowel emotioneel als financieel stabiel is. Maar laat je behoeft aan stabiliteit niet in de weg staan van je behoeftes. Want hoewel romantiek niet echt je ding is, heb je toch echt wel liefdevolle aandacht nodig. Je relatie kan niet alleen maar een zakelijke overeenkomst zijn, maar soms is dat wel waar je uiteindelijk mee eindigt.

11. WATERMAN
waterman-Gift-AvenueBen je een Waterman dan ben je dol op aparte gekke types. Als de persoon die je date niet speciaal is op een of andere manier dan sluit jij je emotioneel af. Want jij kunt je makkelijk afsluiten en koud en afstandelijk worden, net zoals je snel verliefd kunt worden. Maak niet de fout om te denken dat je iemand kan veranderen en laat je niet verblinden door iemands interessante persoonlijkheid, waardoor je belangrijke dingen over het hoofd ziet, zoals misbruik.

12. VISSEN
vissen-Gift-AvenueBen je een Vissen dan ben je een hopeloze romanticus. Jij moet goed opletten! Je verdwaalt makkelijk in het romantische aspect van je relatie waardoor je ‘vergeet’ dat je partner bijvoorbeeld langdurig werkloos is, een verslaving heeft of op andere wijze beschadigd is. En zelfs wanneer je het wel doorhebt, dan ben je nog zo in te palmen met een mooi gezicht en wat romantiek. Zorg ervoor dat je de realiteit niet uit het oog verliest!

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

test