Optimistisch of pessimistisch? Welke eigenschap is onlosmakelijk verbonden met je sterrenbeeld?

intro-optimist-pessimist-Gift-Avenue

 

RAM
Jij accepteert je nederlagen op de manier waarop je triomfen viert. Niets kan je naar beneden halen. Voor jou is morgen altijd een nieuwe dag. Echter, in de moeilijkste tijden wanneer je optimisme een beetje naar de achtergrond verdwijnt, zal het tellen tot tien je helpen naar je innerlijke stem te luisteren. Onthoudt dat je geliefd en gewaardeerd bent.

STIER
Je sterke wil, je vastberadenheid en vertrouwen in je capaciteiten brengen je optimistische kant naar voren. Je zelfvertrouwen groeit met de kracht die je hebt om het andere geslacht aan te trekken. Je hebt echter de neiging veel te bezitterig te worden, wat je professionele en persoonlijke leven belemmert en je onzeker maakt. Maak een wandeling in het park of langs het strand. Het zal de donkere wolken doen verdwijnen.

TWEELINGEN
Als je een aantal opties hebt om een klus te klaren of als je een relatie hebt met een persoon van wie je houdt, ben je op je best. Altijd verlangend naar verandering, kijk je naar de betere kant van dingen. Dat is waar je optimisme ligt. Jij kunt het je niet veroorloven om je te vervelen of eenzaam te zijn. Dan komt je pessimistische kant namelijk heel snel naar boven.

KREEFT
Je bent gevoelig en intuïtief. Je moet echter begrijpen dat teveel zorgen maken over dingen die je niet kunt beheersen, je druk maken om mensen om je heen enzovoorts, je alleen maar pessimistischer zullen maken. Je kunt alleen maar optimistischer worden wanneer je je houding tegenover anderen verandert en trouw bent aan jezelf. Laat de dingen gewoon gebeuren.

LEEUW
Je houdt van jezelf en respecteert jezelf. Je begrijpt dat positieve en negatieve ervaringen naast elkaar bestaan in het leven. Daarom is het moeilijk voor je om pessimistisch te worden. Je zwakke punten zijn echter je kind(eren) en de liefde. Maar dit kun je aanpakken door het beste te maken van negatieve ervaringen. Jij bent een leider Leeuw, je bent de regisseur van je eigen leven. Ga een koffie pakken met een vriend(in), koop dat horloge op je verlanglijstje. Je zal snel je trots en zelfvertrouwen herwinnen.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.