Numerologie; ontdek je zonnenummer

intro-numerologie-Gift-Avenue

Net zoals je een astrologisch zonneteken hebt ( je sterrenbeeld ), heb je ook een numerologisch zonnegetal. Dit zonnegetal geeft de kern aan van wie je bent en kan helpen een beeld te schetsen van waarom je ziel hier op aarde is.
Zonnenummers gaan van 1 tot 9 en bevatten elke een bepaalde vibratie en energie die is bedoeld om je te begeleiden. Hoewel je zonnenummer slechts een deel is, kun je het gebruiken samen met je sterrenbeeld etc. om een vollediger beeld te krijgen van je kracht en zwakte.

ZO KOM JE ACHTER JE ZONNENUMMER
Neem je geboortedatum bijvoorbeeld 29 december. Voeg de maand (12) toe aan de datum (29) = 41. Spits het vervolgens op in enkele cijfers, dus 4+1 = 5. Dit is dan je zonnegetal.
Blijf de cijfers bij elkaar optellen totdat je een enkel getal krijgt , bijvoorbeeld als je 12 krijgt breek je het weer af 1+2=3.

DIT IS WAT JOUW NUMMER BETEKENT
1.
Nummer 1 bevat de vibratie van leiderschap en ambitie, het is ook één van de meest creatieve getallen. Nummer 1 is energiek, onafhankelijk, vastberaden, origineel en zeer ambitieus. Energie van nummer 1 kan ook arrogant, koppig of egocentrisch zijn als het niet onder controle is. Degene met zonnummer 1 zijn gedreven om nieuwe projecten te starten en nieuwe ideeën de wereld in te laten. Het zijn ook geboren leiders die het vermogen hebben een creatief idee ook daadwerkelijk uit te voeren.
Nummer 1 kan ook makkelijk afgeleid zijn en willen alweer een nieuw project starten terwijl het andere nog niet af is. Om deze reden moet je leren om met anderen samen te werken en mensen vinden die je kunnen helpen. In liefde en relaties zijn nummer 1 mensen snel verliefd maar ook weer heel snel daarop uitgekeken. Hun grootste les is te leren hoe ze hun hart voor anderen open kunnen stellen.

2.
Nummer 2 bevat de vibratie van harmonie , eenheid, mededogen en genezing. Wanneer ze niet in balans zijn kan de energie van nummer 2 worden uitgedrukt als te afhankelijk van anderen, manipulatief en zelfs passief agressief. Degene met nummer 2 als getal moeten leren hoe ze hun waarheid kunnen uiten en hun emoties kunnen loslaten. Ze moeten ook leren voor zichzelf te zorgen, net zoals ze dat voor anderen doen.
Nummer 2 mensen zijn vaak van nature empatisch en zeer intuïtief. Ze zijn vaak gevoelig voor energieën en kunnen meteen begrijpen hoe iemand zich voelt. Nummer 2 mensen gedijen in lange relaties zolang ze hun eigen overtuigingen niet schaden. Ze zijn ook buitengewoon goede bemiddelaars en doen het goed met andere mensen.

3.
Nummer 3 bevat de vibratie van avontuur, spelen en leren. Nummer 3 energie is vaak sociaal en uitermate nieuwsgierig naar het leven en andere culturen. Wanneer de energie van nummer 3 niet in balans is kan het zich uiten als genotzuchtig, oppervlakkig en verstrooid. Het is belangrijk voor de energie van nummer 3 om te leren hoe je meer geaard en verantwoordelijk kunt worden. Nummer 3 mensen zijn snel afgeleid en verveeld en moeten mentaal gestimuleerd worden. Ze stoppen nooit met leren en zijn altijd op zoek naar nieuwe informatie of inzichten. Ze zijn ook heel ruimdenkend en van nature aangetrokken tot het begrijpen van de geestenwereld.
In relaties is de energie van nummer 3 erg open voor alle soorten dingen en ervaringen. Om zich lekker te voelen in een relatie hebben ze wel hun ruimte en vrijheid nodig. Wanneer ze dat krijgen zijn ze loyale partners.

4.
Nummer 4 bevat de vibratie van balans, toewijding en betrouwbaarheid. Nummer 4 is gedreven om problemen op te lossen en is extreem zelfgedisciplineerd, vooral als het gaat om bereiken van doelen. Als de energie van nummer 4 niet in balans is kan het zich manifesteren als koppig, angstig of bekrompen van geest. Nummer 4 energie wordt gedreven om een leven van stabiliteit te creëren, maar een deel van hun les is te leren om met de stroom mee te gaan en leren om veranderingen te omarmen die het leven met zich meebrengt.
Degene met nummer 4 profiteren ervan wanneer ze buiten de lijnen denken en grote dromen en wensen hebben om na te jagen. Ze zijn ook van nature aangetrokken tot technologie en revolutionaire ideeën. In relaties zijn mensen met nummer 4 extreem loyaal en proberen een partner te vinden die hen comfort en stabiliteit kan geven. Ze werken goed samen met anderen en zijn vaak gezinsgericht.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.