De krachtkleur die bij jouw sterrenbeeld hoort

intro-krachtkleur-Gift-Avenue

Je krachtkleur is een kleur waar jij je goed in/bij voelt. Wanneer jij je krachtkleur draagt of het in je interieur verwerkt helpt dat om je krachtig te voelen, maar het kan ook je energie verhogen en je zelfverzekerder maken. Kijk maar eens mee wat jouw krachtkleur is.

RAM – ROOD
Het eerste teken van de dierenriem…de Ram is een leider en staat voor moed, vrijmoedigheid en vuur. Ram wordt ook geregeerd door Mars die toevallig ook bekend staat als de rode planeet! Rood in alle tinten is een krachtige kleur voor de Ram. Het kan helpen om je Ram energie vrij te laten waardoor je ware kracht tevoorschijn komt. Afhankelijk van je humeur en persoonlijkheid kun je ook experimenteren met gewaagdere of zachtere tinten rood in je garderobe of interieur.

STIER – GROEN
Stier staat voor aardse energie en wordt geregeerd door godinnen planeet Venus. Groen is de perfecte kleur die bij je energie past. Het staat namelijk ook voor praktisch, stabiel en geaardheid. Groen is ook de kleur van het hart chakra waardoor het je creatieve eigenschappen kan ontgrendelen. Experimenteer met heldere en aardse kleuren groen in je kleding en huis.

TWEELINGEN – GEEL
Tweelingen is de communicator en boodschapper van de dierenriem. Ze zijn wijs en deskundig, maar ook vriendelijk en sociaal en daarom is geel een sterke kleur voor hen. Het is een heldere en vrolijke kleur die op veel manieren kan worden gebruikt. Geel is ook een actieve kleur die ervoor kan zorgen dat Tweelingen niet teveel ‘in hun hoofd’ bezig zijn en meer actie gaan ondernemen.

KREEFT – WIT/LICHT GRIJS
Kreeft is de verzorger, gevoelige van de dierenriem. En dat maakt wit een perfecte kleur voor hen. Wit heeft het vermogen om energie af te buigen, iets wat de Kreeft goed kan gebruiken omdat ze de neiging hebben emoties van anderen over te nemen. Wit is ook neutraal en ontspannend en kan gevoelens van vrede en rust oproepen. Tinten van lichtgrijs kunnen ook goed werken voor jouw energie. Probeer het maar eens toe te passen in je kleding en of huis.

LEEUW – GOUD
Leeuw is vurig, gewaagd en creatief waardoor goud de perfecte kleur is voor dit teken. Goud is een statement kleur en helpt om de natuurlijke zelfverzekerdheid en de creativiteit van de Leeuw naar buiten te brengen. Dit zonneteken is geboren om te stralen en om hun talenten te gebruiken om op te vallen, wat ook de reden is dat goud zo goed bij hen past. Experimenteer eens met gouden accessoires en gouden accenten in je huis om deze krachtkleur in je leven te brengen.

MAAGD – ROZE
Maagd is heel nuchter en analytisch en vinden dat hun lichaam hun tempel is. Roze is de perfecte kleur voor de Maagd energie omdat het zacht is, en het helpt om gevoelens van rust en zelfliefde op te roepen. Vanwege hun analytische aard kan Maagd gevoelig zijn voor overdenken en stress maar roze kan hen eraan herinneren om op tijd te ontspannen en naar hun hart te luisteren om belangrijke beslissingen te nemen.

 

break-krachtkleur-Gift-Avenue

 

WEEGSCHAAL – HEMELSBLAUW
Weegschaal is het teken van evenwicht en is de natuurlijke bemiddelaar van de dierenriem. Hemelsblauw is de perfecte kleur voor de Weegschaal omdat het de juiste balans tussen actie en rust vertegenwoordigt. Blauw is zowel een kalmerende als een stimulerende kleur waardoor het een perfecte kleur is voor Weegschalen die op zoek zijn naar balans. Hoewel alle blauwtinten goed werken voor een Weegschaal , onderscheidt hemelsblauw zich als één van de beste keuzes. Wanneer je deze kleur toepast in je garderobe en huis helpt dit balans te brengen.

SCHORPIOEN- ZWART/DIEP PAARS
Schorpioen energie draait helemaal om het leren te transformeren en licht te brengen in de duisternis. Donkere kleuren zoals zwart en diep paars zijn daarom geweldige complementaire kleuren voor de Schorpioen. Zwart heeft de mogelijkheid om licht energie te absorberen waardoor het een goede kleur is om te dragen tijdens het reinigen van een ruimte of aura. Zwart is ook een makkelijke kleur om mee te werken en kan gevoelens van vertrouwen, kracht en controle oproepen. Experimenteer met zwarte statement stukken in je garderobe en accenten in je huis.

BOOGSCHUTTER – ORANJE
Boogschutter energie draait helemaal om het verbreden van de geest en het leren van nieuwe dingen. Oranje is een zeer energieke en creatieve kleur, waardoor het de perfecte keuze is voor dit sterrenbeeld. Van oranje is ook aangetoond dat het helpt de productiviteit te verbeteren wat geweldig is voor de Boogschutter aangezien ze de neiging hebben om makkelijk afgeleid te worden en moeite hebben om bij één onderwerp te blijven. Oranje is ook creatief en kan helpen om deze energie in de Boogschutter wakker te schudden. Experimenteer met tinten oranje en zelfs koraal in je garderobe en in je huis.

STEENBOK – BRUIN/CREME
Steenbok heeft een zeer aardse, praktische en hardwerkende houding en deze energie kan worden verhoogd door de kleur bruin. Bruin is een zeer zachte en neutrale kleur die wijst op wijsheid, kracht en praktischheid…allemaal eigenschappen van een Steenbok. Hoewel bruin misschien een saaie kleur mag lijken kan het dragen van de juiste tint de Steenbok energie echt complementeren. Probeer eens beige, bruin of zelfs bordeaux tinten uit om te zien waar jij je het beste bij voelt. Crème is ook een klassieke en elegante kleur die ook goed kan werken als krachtkleur voor de Steenbok.

WATERMAN – AQUA BLAUW
Waterman is een geboren humanist en is altijd een teamspeler. De kracht kleur voor Waterman is aqua blauw. Deze kleur is helder, licht en kan helpen de beste kwaliteiten van de Waterman naar voren te brengen. Ook is het een kalmerende kleur en kan helpen om gevoelens van ontspanning en rust op te roepen. Probeer het maar eens uit in je kleding en huis.

VISSEN – PAARS
Vissen is een van de meest intuïtieve tekens van de dierenriem waardoor paars de perfecte keuze is. Paars is ook de kleur van het derde oog chakra en kan helpen om intuïtieve en paranormale gaven te versterken. Paars is ook een zeer creatieve kleur en kan Vissen helpen hun energie te kanaliseren in creatieve projecten in plaats van te verdwalen in hun dagdromen. Experimenteer met allerlei tinten paars van violet tot lavendel om te juiste kleur voor jou te vinden.

-X- Mariëlle

test