De krachtkleur die bij jouw sterrenbeeld hoort

intro-krachtkleur-Gift-Avenue

Je krachtkleur is een kleur waar jij je goed in/bij voelt. Wanneer jij je krachtkleur draagt of het in je interieur verwerkt helpt dat om je krachtig te voelen, maar het kan ook je energie verhogen en je zelfverzekerder maken. Kijk maar eens mee wat jouw krachtkleur is.

RAM – ROOD
Het eerste teken van de dierenriem…de Ram is een leider en staat voor moed, vrijmoedigheid en vuur. Ram wordt ook geregeerd door Mars die toevallig ook bekend staat als de rode planeet! Rood in alle tinten is een krachtige kleur voor de Ram. Het kan helpen om je Ram energie vrij te laten waardoor je ware kracht tevoorschijn komt. Afhankelijk van je humeur en persoonlijkheid kun je ook experimenteren met gewaagdere of zachtere tinten rood in je garderobe of interieur.

STIER – GROEN
Stier staat voor aardse energie en wordt geregeerd door godinnen planeet Venus. Groen is de perfecte kleur die bij je energie past. Het staat namelijk ook voor praktisch, stabiel en geaardheid. Groen is ook de kleur van het hart chakra waardoor het je creatieve eigenschappen kan ontgrendelen. Experimenteer met heldere en aardse kleuren groen in je kleding en huis.

TWEELINGEN – GEEL
Tweelingen is de communicator en boodschapper van de dierenriem. Ze zijn wijs en deskundig, maar ook vriendelijk en sociaal en daarom is geel een sterke kleur voor hen. Het is een heldere en vrolijke kleur die op veel manieren kan worden gebruikt. Geel is ook een actieve kleur die ervoor kan zorgen dat Tweelingen niet teveel ‘in hun hoofd’ bezig zijn en meer actie gaan ondernemen.

KREEFT – WIT/LICHT GRIJS
Kreeft is de verzorger, gevoelige van de dierenriem. En dat maakt wit een perfecte kleur voor hen. Wit heeft het vermogen om energie af te buigen, iets wat de Kreeft goed kan gebruiken omdat ze de neiging hebben emoties van anderen over te nemen. Wit is ook neutraal en ontspannend en kan gevoelens van vrede en rust oproepen. Tinten van lichtgrijs kunnen ook goed werken voor jouw energie. Probeer het maar eens toe te passen in je kleding en of huis.

LEEUW – GOUD
Leeuw is vurig, gewaagd en creatief waardoor goud de perfecte kleur is voor dit teken. Goud is een statement kleur en helpt om de natuurlijke zelfverzekerdheid en de creativiteit van de Leeuw naar buiten te brengen. Dit zonneteken is geboren om te stralen en om hun talenten te gebruiken om op te vallen, wat ook de reden is dat goud zo goed bij hen past. Experimenteer eens met gouden accessoires en gouden accenten in je huis om deze krachtkleur in je leven te brengen.

MAAGD – ROZE
Maagd is heel nuchter en analytisch en vinden dat hun lichaam hun tempel is. Roze is de perfecte kleur voor de Maagd energie omdat het zacht is, en het helpt om gevoelens van rust en zelfliefde op te roepen. Vanwege hun analytische aard kan Maagd gevoelig zijn voor overdenken en stress maar roze kan hen eraan herinneren om op tijd te ontspannen en naar hun hart te luisteren om belangrijke beslissingen te nemen.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.