Wat is de stress trigger voor jouw sterrenbeeld en hoe moet je ermee omgaan

 

intro-stress-triggers-Gift-Avenue

 

RAM
Jij rekent op je dynamische Ram energie om je de dag door te helpen en voelt je kwetsbaar wanneer deze energie op is. Vooral wanneer je down of ziek bent voel je je overweldigd en raak je gestrest over alle taken die je niet kunt volbrengen. Je bent gewend om superman/woman te spelen en vergeet om eens een keer vrij te nemen en helemaal niets te doen! Je moet echt leren om minstens 1 volle dag in de week tijd voor jezelf te nemen om lekker te luieren of dingen te doen die je echt leuk vindt. Het leven gaat heus wel door zonder jou.
STIER
Meer dan wat dan ook Stier, wil je gezien worden als competent. Dat is waarom jij de tijd neemt om de dingen goed te doen. Wanneer er een moeilijke taak opdoemt vrees je dat je niet genoeg tijd hebt om het goed te doen en misschien verprutst. Als vredestichter raak je ook in de stress wanneer je iemand hebt gekwetst of een geschil niet kunt oplossen. Val terug op je feilbare instincten en vertrouw erop dat je ware aard en eerlijkheid uiteindelijk zullen zegevieren.
TWEELINGEN
Jij kan niet omgaan met ‘sukkels` Tweelingen. Wanneer iemand in het verkeer een stomme move maakt schiet jouw stress level flink omhoog. Ook kleine dingen zoals woorden die verkeerd gespeld zijn of verkeerd worden uitgesproken raken je enorm. Ook langzame of eigenzinnige mensen waarbij je het gevoel hebt dat je tegen de muur praat zorgen ervoor dat je uit je slof schiet. Je hebt regelmatige activiteit nodig om je overactieve geest te kalmeren. Zoiets als yoga 😉
KREEFT
Je onveilig voelen is zeker een stress factor voor jou Kreeft. Je bouwt dan een muur om je heen waardoor je moeilijker bereikbaar lijkt dan je bent, hierdoor merken anderen niet hoezeer je beïnvloed wordt door kritiek, harde woorden of wanneer iemand je negeert. Je slikt vaak je gevoelens in, maar het is van belang dat je mensen laat weten wat je nodig hebt in plaats van in je schulp te kruipen met kans op een stress gerelateerde maagzweer als gevolg. Adem met je buik, je ware zekerheid ligt daar verborgen.
LEEUW
Elke situatie waarin je geen controle hebt en niet weet wat je moet doen is een stress trigger voor jou Leeuw. Een computer die uitvalt kan je in mum van tijd laten uitbarsten in stress. Niet in staat zijn iets te vinden wat je kwijt bent… hetzelfde verhaal. Zelfs verliefd worden kan je vullen met razende hormonen en kwetsbaarheden die je Koninklijke zelf in een kind laat veranderen. Laat los en accepteer wat is; je zal veel gelukkiger zijn.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.