Dit is wat jouw sterrenbeeld nodig heeft in een soulmate

intro-sterrenbeeld-soulmate-Gift-Avenue

 

RAM
Jij hebt een soulmate nodig die tegen je in kan gaan en je uitdaagt. Je hebt niet iemand nodig die passief toekijkt terwijl je roekeloze beslissingen neemt. Je hebt iemand nodig die hetzelfde in het leven staat en overal voor in is. Jouw soulmate moet een echte partner zijn, iemand die je zal aanmoedigen om te groeien. Je wilt niet naar hun niveau dalen, maar samen omhoog gaan.

STIER
Eerlijk gezegd heb jij een soulmate nodig die het vuur onder je kont aansteekt 😉 Je hebt de neiging zelfgenoegzaam te zijn en hebt er geen problemen mee om dingen te houden zoals ze zijn, maar uiteindelijk is dat niet goed voor je. Je hebt een soulmate nodig die je helemaal begrijpt en je potentieel ziet, zelfs wanneer jij dit niet ziet. Misschien ben je gelukkig met de baan die je al 20 jaar hebt, maar je soulmate ziet grotere dingen voor je!

TWEELINGEN
Je hebt een soulmate nodig die je zal aarden. Je hebt zoveel plannen en ideeën dat het moeilijk is om je op één ding te concentreren. Je hebt iemand nodig die je stabiliteit biedt en zonder zorgen je gang laat gaan op creatief vlak. Je soulmate is je rots en geeft je een fijne basis zodat jij je veilig genoeg voelt om te ontwikkelen.

KREEFT
Wat jij nodig hebt in een soulmate is iemand waarmee je op elk moment je emoties kunt delen en iemand die je niet zal veroordelen. Het moet je beste vriend(in) zijn, de belangrijkste persoon in je leven, je therapeut en je mentor…allemaal in één persoon. Ze zijn er voor je om met een medelevend hart je te leiden.

LEEUW
Je hebt een soulmate nodig waarbij jij je masker af kunt doen en je ware zelf kunt laten zien, het masker wat je voor iedereen opzet. Het grootste deel van de tijd heb je geen probleem om het zeer vermakelijke middelpunt van de belangstelling te zijn, hoewel je wel enige druk voelt om je beste zelf te zijn in de buurt van mensen. Maar je soulmate ziet de echte jij en accepteert dat je niet perfect bent. Ze accepteren dat je ook maar een mens bent 😉 en dat de enige persoon die je iets schuldig bent jezelf is.

MAAGD
Je hebt een soulmate nodig om jezelf te accepteren en lief te hebben. Je bent extra streng voor jezelf vanwege fouten en tekortkomingen (die we allemaal hebben). Dus heb je iemand nodig die je kan laten zien hoe waardevol en lief je bent en hoe onzeker zijn alleen maar een verspilling van energie is.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.