Dit is het hoe én waarom jouw sterrenbeeld vreemd zou gaan in een relatie

intro-vreemdgaan-Gift-Avenue

RAM
Ram gaat meestal vreemd voor de lol. Vreemdgaan is net als een avontuur voor hen. Wanneer ze nieuwe mensen ontmoeten waar ze interesse in hebben zullen ze hun partner bedriegen zonder er ook maar een seconde spijt van te hebben. Ze laten het zelfs lijken alsof het de schuld is van hun partner!

STIER
Stier gaat meestal vreemd omdat ze echt verliefd zijn. De eigenzinnige Stier is één van de weinige tekens die vreemd zal gaan, en wanneer ze dat doen betekent dat niet dat je niet meer in hun leven past. De Stier geeft alles in een relatie en wanneer de loyale Stier zijn/haar oog op iemand anders heeft laten vallen betekent dat hij/zij écht verliefd is op die persoon. Echter na verloop van tijd kunnen ze enorm veel spijt krijgen.

TWEELINGEN
Tweelingen gaat meestal vreemd met iemand in de directe nabijheid. Ze behoren tot het ‘ze bedrogen me met mijn broer’ of ‘ze gingen vreemd met mijn beste vriendin’ team. De Tweelingen zal gaan voor iemand in je naaste omgeving. Tijdens een gezellig onderonsje zie je ze meestal flirten met anderen en je daardoor in verlegenheid brengen omdat het iedereen opvalt. Maak je geen zorgen want je zult ze waarschijnlijk op heterdaad betrappen. Als je ze dan verlaat zullen ze compleet van streek zijn en je overtuigen dat je een verkeerde beslissing maakt.

KREEFT
Kreeft gaat meestal vreemd omdat ze iemand zoeken die hen compleet maakt. Kreeft is niet zo goed in bedriegen. Ze worden snel betrapt. De gevoelige Kreeft is altijd op zoek naar iemand die hen compleet maakt en dat is de reden dat ze vreemdgaan. Wat hen dwars zit is dat vreemdgaan hun partner pijn zal doen. En hierdoor krijgen ze spijt.

LEEUW
Leeuw gaat meestal niet vreemd omdat ze er te lui voor zijn. Leeuw haat complicaties in zijn/haar leven en vermijdt vreemdgaan het liefst. Het is niet uit loyaliteit maar het is eerder hun afkeer van de drama die er onvermijdelijk bij komt kijken waardoor ze liever vreemdgaan vermijden. Echter wordt het ze wel heel erg makkelijk gemaakt en ze weten zeker dat niemand erachter komt….tja dan is de lust soms wel heel aanlokkelijk voor een Leeuw.

MAAGD
Maagd is een meester in het vreemdgaan! Ze gaan vreemd door te liegen en nemen alle voorzorgsmaatregelen die er nodig zijn. Maagd is een uitstekende leugenaar en een pro als het gaat om vreemdgaan. Ze kunnen jou en 4 anderen tegelijkertijd daten zonder dat je het weet. Ze hebben alles tot in de puntjes uitgedacht en het vreemdgaan is zo perfect gepland dat je ze bijna onmogelijk hierop kunt betrappen.

 

break-vreemdgaan-Gift-Avenue

WEEGSCHAAL
Weegschaal gaat meestal vreemd door manipulatie. Ze kunnen verassend genoeg meesters zijn in het bedriegen van mensen en dit jarenlang volhouden. Ze zijn manipulatief van aard en hebben sterke back-ups. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun acties omdat ze geloven dat alles (goed of slecht) met een reden gebeurt. Ze beseffen later in hun leven pas dat ze dingen verkeerd hebben gedaan.

SCHORPIOEN
Schorpioen gaat maar zelden vreemd. Het zijn gepassioneerde minnaars, ze weten hoe ze lief moeten hebben en hoe pijn het doet om een geliefde te verliezen. Schorpioen zal zelden vreemdgaan. In tegendeel… andere sterrenbeelden bedriegen hun partners nadat ze verliefd zijn geworden op een Schorpioen 😉 Mocht de Schorpioen toch vreemdgaan dan zullen ze dat altijd opbiechten.

BOOGSCHUTTER
Boogschutter gaat meestal vreemd omdat ze het zien als een spelletje. Voor de wilde Boogschutter is liefde een spel. Ze zijn flirts en hebben altijd meer dan één partner. Ze worden heel makkelijk verliefd op iemand anders en kunnen binnen een paar weken van de ene partner naar de andere switchen. Zelden hebben ze spijt.

STEENBOK
Steenbok gaat meestal vreemd door de fysieke aantrekkingskracht. Ze kunnen ook nog eens erg genieten van het vreemdgaan en zijn er behoorlijke experts in. Ze maken zich geen zorgen over hun acties. Het is moeilijk ze te betrappen op vreemdgaan en als ze eenmaal gepakt zijn, hebben ze meestal genoeg alibi om hun acties te rechtvaardigen of er voor vergeven worden. Meestal draait het bij hen puur om het fysieke aspect en kunnen daarnaast nog heel veel van hun partner houden.

WATERMAN
Waterman gaat meestal vreemd omdat ze graag nieuwe dingen uitproberen. De Waterman beweegt zich altijd van de ene persoon naar de andere en probeert nieuwe mensen uit. Ze houden van het verkennen van emoties en als ze worden betrapt boeit dat ze niets. Ze zijn meestal egoïstisch van aard en houden niet van het naleven van morele waarden.

VISSEN
Vissen gaan vreemd en komen er meestal mee weg. De grillige Vis is behoorlijk goed in bedriegen. Net als overvallers kunnen ze een strak gepland schema hebben en ervoor zorgen dat hun partner nog heel lang in het ongewisse blijft. Terwijl ze vreemdgaan kunnen ze hun partner nog heel goed het gevoel geven dat zij de enige persoon in hun leven zijn.

-X- Mariëlle

test