Dit is het hoe én waarom jouw sterrenbeeld vreemd zou gaan in een relatie

intro-vreemdgaan-Gift-Avenue

RAM
Ram gaat meestal vreemd voor de lol. Vreemdgaan is net als een avontuur voor hen. Wanneer ze nieuwe mensen ontmoeten waar ze interesse in hebben zullen ze hun partner bedriegen zonder er ook maar een seconde spijt van te hebben. Ze laten het zelfs lijken alsof het de schuld is van hun partner!

STIER
Stier gaat meestal vreemd omdat ze echt verliefd zijn. De eigenzinnige Stier is één van de weinige tekens die vreemd zal gaan, en wanneer ze dat doen betekent dat niet dat je niet meer in hun leven past. De Stier geeft alles in een relatie en wanneer de loyale Stier zijn/haar oog op iemand anders heeft laten vallen betekent dat hij/zij écht verliefd is op die persoon. Echter na verloop van tijd kunnen ze enorm veel spijt krijgen.

TWEELINGEN
Tweelingen gaat meestal vreemd met iemand in de directe nabijheid. Ze behoren tot het ‘ze bedrogen me met mijn broer’ of ‘ze gingen vreemd met mijn beste vriendin’ team. De Tweelingen zal gaan voor iemand in je naaste omgeving. Tijdens een gezellig onderonsje zie je ze meestal flirten met anderen en je daardoor in verlegenheid brengen omdat het iedereen opvalt. Maak je geen zorgen want je zult ze waarschijnlijk op heterdaad betrappen. Als je ze dan verlaat zullen ze compleet van streek zijn en je overtuigen dat je een verkeerde beslissing maakt.

KREEFT
Kreeft gaat meestal vreemd omdat ze iemand zoeken die hen compleet maakt. Kreeft is niet zo goed in bedriegen. Ze worden snel betrapt. De gevoelige Kreeft is altijd op zoek naar iemand die hen compleet maakt en dat is de reden dat ze vreemdgaan. Wat hen dwars zit is dat vreemdgaan hun partner pijn zal doen. En hierdoor krijgen ze spijt.

LEEUW
Leeuw gaat meestal niet vreemd omdat ze er te lui voor zijn. Leeuw haat complicaties in zijn/haar leven en vermijdt vreemdgaan het liefst. Het is niet uit loyaliteit maar het is eerder hun afkeer van de drama die er onvermijdelijk bij komt kijken waardoor ze liever vreemdgaan vermijden. Echter wordt het ze wel heel erg makkelijk gemaakt en ze weten zeker dat niemand erachter komt….tja dan is de lust soms wel heel aanlokkelijk voor een Leeuw.

MAAGD
Maagd is een meester in het vreemdgaan! Ze gaan vreemd door te liegen en nemen alle voorzorgsmaatregelen die er nodig zijn. Maagd is een uitstekende leugenaar en een pro als het gaat om vreemdgaan. Ze kunnen jou en 4 anderen tegelijkertijd daten zonder dat je het weet. Ze hebben alles tot in de puntjes uitgedacht en het vreemdgaan is zo perfect gepland dat je ze bijna onmogelijk hierop kunt betrappen.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.