Geheime en verborgen dingen over jouw persoonlijkheid (sterrenbeeld)

intro-Gift-Avenue-verborgen-sterrenbeeld

Is Ram echt zo agressief en ongevoelig? Is Leeuw echt zo dapper? Steenbok zo emotioneel afstandelijk? Dat is niet altijd waar, het is vaak een masker…kijk maar eens mee.

RAM
Wat je eigenlijk ziet wanneer Ram probeert zijn of haar dominantie te laten gelden is dat ze eigenlijk je bevestiging en goedkeuring willen. Ze hebben geruststelling nodig omdat diep in hen een romantische en gevoelige aard ligt. Ze kunnen ECHT een stoere ridder of oogverblindende prinses zijn als je er eenmaal in geslaagd bent hun enthousiasme en zelfvertrouwen te vergroten. Ze kunnen zelfs hun leven geven wanneer ze degene verdedigen die ze liefhebben, maar ze hebben écht je positieve feedback nodig. Ze moeten geliefd en gewaardeerd worden.

STIER
Weet je waarom ze zo ontzettend koppig zijn? Weet je waarom ze – bijna nooit- van gedachten veranderen? Het komt omdat ze zich zo eenzaam voelen van binnen! Dit komt waarschijnlijk door enige ervaringen in hun kindertijd, waarbij ze alleen op zichzelf konden vertrouwen. Stier zit vol kracht omdat ze nooit afhankelijk zijn van iemand anders. Dit verklaart ook hun soms zelfzuchtige daden maar vertrouw me…als ze zeggen ‘ik hou van  jou’ menen ze dit echt hoewel ze het moeilijk laten zien.

TWEELINGEN
Altijd in beweging, altijd aan het nadenken, altijd weer iets nieuws willen doen…dit kan anderen tot het uiterste drijven vooral in een langdurige relatie. Een typische tweeling lijkt gedesoriënteerd zo niet verloren! Dit komt omdat telkens wanneer ze ‘stabiel‘ proberen te zijn ze pijn worden gedaan. Hun ondragelijke stemmingswisselingen dateren uit de tijd dat ze dachten alles te weten en ze er pijnlijk achter kwamen dat dit niet zo was. Ze kunnen zichzelf niet vergeven dat ze zo ‘dwaas’ hebben gehandeld en het is een blijvend litteken voor ze.

KREEFT
Het slachtoffer spelen is wat hen zo schattig en tegelijkertijd onuitstaanbaar maakt. Hun enorme diepe oceaan van emoties is moeilijk te ontkennen. Maar ze hebben een reden voor het spelen van het ‘schuld spel’ dit is de enige manier dat ze hun eigen harde oordeel kunnen verdragen. Ze zijn slim en proberen altijd te voorkomen dat ze hun emoties moeten uiten. Ze hebben enorme moeite met keuzes en beslissingen maken en hebben zo’n goed geheugen waardoor de fouten die ze hebben gemaakt moeilijk te vergeten zijn…wat het natuurlijk niet makkelijker maakt.

LEEUW
De eerste keer dat je Leeuw tegenkomt kun je je verblind voelen door hun nobele uiterlijk, hun zelfverzekerde manier van lopen en de manier waarop ze dominantie uitstralen. Rook en spiegels!!! Een typische Leeuw is erg gevoelig en probeert de diepte van hun emoties te verbergen. Ze geven zichzelf de schuld als er iets mis gaat, hoewel ze dit waarschijnlijk niet hardop zullen zeggen. Ze willen echt helpen omdat hun gulle aard hen daartoe dwingt, maar ze hebben ook vaak het gevoel dat niet genoeg te doen en dat ze gefaald hebben. Dit verklaart de typische diva houding!

MAAGD
Solide, stabiel, praktisch en altijd geneigd om te analyseren wat er aan de hand is, mensen te beoordelen en bekritiseren. Dat wordt er gezegd over een Maagd. De waarheid is dat ze zich gebonden voelen aan de ellende van de wereld en alles willen proberen te herstellen zoveel ze kunnen. Diep van binnen willen ze niet nog succesvoller worden in wat ze doen, maar vrij zijn en een avontuurlijk leven leiden. Ze zijn echter te bang om het te doen omdat ze zich niet onafhankelijk genoeg voelen. Een echte Maagd wil zijn/haar vleugels spreiden en vliegen in de helderblauwe lucht.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.