Ben jij extra gevoelig voor veranderingen in het weer?

 

wolken-Gift-Avenue

De laatste tijd is er een merkbare toename van natuurrampen over de hele wereld geweest. In feite sinds de zonsverduistering in augustus lijkt het wel of er elke week een aardbeving , overstroming of orkaan is geweest. Volgens astrologen kunnen zonsverduisteringen de natuurlijk cycli en weerpatronen van de planeet verstoren. De zonsverduistering was ook een groot energetisch reset punt voor ons allemaal. En het lijkt erop dat Moeder Aarde deze verschuivingen ook voelt!

We zijn allemaal verbonden , dus als er chaos of verschuiving in ons eigen leven is zal de Aarde dit voelen en andersom…wanneer er een verschuiving plaatsvindt op Aarde zullen we dat ook voelen.

Met alle natuurrampen van de laatste tijd lijkt het dat onze planeet zeker reageert op iets of ons leidt om ons iets te laten zien in ons eigen leven. Er is ook een psychische energie die deze natuurrampen met zich meebrengt en een fluctuatie van frequenties die zeer gevoelige mensen (HSP-ers /empathen) van slag brengt.

Niet alleen is er een toename van angst in de getroffen gebieden, maar de veranderingen in temperatuur en druk kunnen leiden tot een toename van psychische activiteit en kan een zwaar gevoel in jouw energiecentra of chakra’s veroorzaken.

Deze verhoogde gevoeligheid voor natuurrampen is vrij ‘normaal’ onder gevoelige mensen, maar er zijn veel mensen die op elk moment van de dag gevoelig zijn voor het weer. Als de druk daalt en er een storm op komst is of wanneer er een plotselinge temperatuursverandering optreedt merken sommige mensen dat ze zich ziek voelen en of migraine krijgen. Zó gevoelig zijn voor het weer wordt wel geosentient genoemd (weersgevoelig ).

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.