Het eerste wat jij ziet in deze foto onthult jouw diepste onbewuste angst

 

GIFT-AVENUE-FOTO-ZIEN

Waarom zijn we angstig?
Dit is het natuurlijke antwoord van je lichaam op iets waar je niet zeker van bent. Er zijn tijden wanneer onze onopgeloste emoties ervoor zorgen dat we bang zijn voor dingen die we niet kennen. Je ziet hierboven een foto met verschillende items erin, probeer je te concentreren en kijk welk item je het eerste opmerkt. Je kunt nog wel eens verbaasd zijn hoe nuttig deze psychoanalyse is! Dus kijk naar de foto en focus je op het eerste wat je ziet. En? Wat viel je als eerste op?

HET KLEINE MEISJE
Wanneer het kleine meisje het eerste was wat je opviel kan dit betekenen dat je iets in je kindertijd hebt ervaren dat je probeert te onderdrukken. Verschillende gebeurtenissen in je leven hebben je gemaakt tot de persoon die je nu bent. De relatie die je met je moeder hebt kan het verschil maken in het type emotionele ontwikkeling dat je hebt. Als je bijvoorbeeld niet echt close was met je moeder terwijl je opgroeide, kan dit je gemarkeerd hebben als persoon. Er zijn momenten waarop het trauma dat je hebt ervaren niet direct uit je kindertijd is, het kan teruggaan naar toen je nog een baby was of zelfs van tijdens de bevalling.

DE VLINDER
Je denkt misschien dat de vlinder een actief symbool is, maar in dit geval kan het iets negatiefs betekenen. De vlinder kan het begin en het einde van iets betekenen. Er is een grote mogelijkheid dat je een doel in je leven hebt gehad dat je zou kunnen hebben bereiken maar er niet de kans voor had. En omdat de vlinder een symbool is van zowel het begin als het einde kan het ook zijn dat je bang bent voor de dood. Het kan ook zijn dat je gevoelens van verdriet onderdrukt doordat mensen die je nabij stonden zijn overleden.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.