Dé ultieme poncho

Luxury must be comfortable, otherwise it isn’t luxury… (Coco Chanel).

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, is Coco Chanel een grote inspiratiebron voor me. Deze quote van haar is bijvoorbeeld het uitgangspunt voor de fashionlijn van Gift Avenue: GA Label. We willen kleding brengen, die fashionable is, maar daarnaast vooral ook heerlijk draagt. Best of both worlds dus. Je ziet dat ook terug op de catwalks en in de bladen, want zelfs Vogue is fan van deze stijl.

Het eerste item dat we in deze lijn presenteren is de ultieme poncho. Poncho’s zijn momenteel weer hot namelijk. En daar ben ik zo blij mee. Want een goede poncho is het ideale kledingstuk voor dit seizoen. Bij redelijk mooie dagen draag je hem in plaats van een jas. Op kille dagen als extra warm dekentje of XXl-shawl voor over je jas.

Poncho

Er kwam stiekem veel bij kijken om de ideale poncho te ontwikkelen. Het begint met een goed ontwerp. En zelf zijn we geen ontwerpers van huis uit. Maar gelukkig was daar Lily de Krom van atelier DVS Confectie, die ons daar perfect bij heeft geholpen. Ze snapte precies wat we bedoelden en werkte het ontwerp voor ons uit. Dan op zoek naar stoffen. We hadden een monstermodel laten maken van twee stoffen, waar we heel content mee waren. Echter bleek deze niet meer leverbaar te zijn. Balen en op zoek naar alternatieven. Alsof het zo heeft moeten zijn, stuitten we op een stoffencombinatie die uiteindelijk nog vele malen gaver was. Zwarte leatherlook en fluffy roomwitte bouclé. We waren meteen verliefd! Stijlvol, elegant en super comfy. Een echt fashion statement. Bovendien kun je hem aan beide zijden dragen, dus feitelijk twee-in-één.

Toen eindelijk de definitieve modellen binnen waren, konden we ons geluk niet op. We leken wel een stel stuiterende pubers. Meteen het park in, om wat foto’s te schieten. Ik kan je vertellen, dat ik hem niet meer uitdoe.

Poncho

Je begrijpt wel dat we dus heel erg in onze nopjes zijn met deze ultieme poncho van GA-label. Als je net zo enthousiast bent als wij, heb ik goed nieuws. Want op dit moment zijn ze in productie en binnen twee weken is de poncho te bestellen via onze webshop. Hij gaat € 149,95 kosten. Hiervoor heb je een handgemaakt exemplaar, made in onze eigen textielstad Tilburg (dus niet door kinderhandjes uit Verweggistan). Daarbij is hij tijdloos, dus je hebt er jaren plezier van. Mijn eigen exemplaar kon ik al meteen verkopen in de vriendenkring, maar dat doe ik lekker niet. Kan er namelijk nu al geen afscheid meer van nemen J

Wishing you a comfy and fashionable season!

 

 

 

Bekijk ook:

test