Dingen die je sterrenbeeld geleerd moet hebben tussen 2016 en 2018

intro-2016-2018-Gift-Avenue

RAM
2016: Hier moest je onderscheiden wat jij wilt en wat je denkt dat de wereld van je wil. Dit was een jaar van zelfontdekking, waar je veel uitdagingen hebt gekregen. Je hebt dit jaar veel speurwerk verricht en kwam tot enkele cruciale realisaties.
2017: Dit jaar moest je van de hoge duikplank springen. Toen je wist wat je moest veranderen ging je ervoor, met volle kracht. Dit was het jaar waarin je radicale veranderingen hebt meegemaakt en een wereld zag die verder ging dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Al deze nieuwe inzichten brachten een verandering in perspectief en hele welkome veranderingen wel te verstaan.
2018: Dit is het jaar waarin je beslist wat je vanaf nu aan gaat doen. Dit is het jaar dat je helderheid krijgt over enkele van de grote, slepende vraagtekens die nog steeds bestaan in je leven. Je krijgt helderheid en focus terug in je werk en in de liefde en je zal je klaarmaken om je wortels te gaan verdiepen in 2019.

STIER
2016: Dit jaar zou je iets opnieuw uitvinden. Of dat nu een verbouwing aan je huis was, een carrièreswitch of zelfs maar overwegen wie nu je echte vrienden waren. Wat dit jaar echt veranderd is, is je zelfbeeld. Er waren delen van jezelf die je al heel lang moest accepteren. Dit jaar was om te doen wat je nog niet eerder had gedaan.
2017: Je moest in dit jaar je grenzen leren kennen. Ja je bent een sociaal wezen (zelfs als je introvert bent, je gedijt heel goed in je vaste vriendengroep ). Desondanks was 2017 een jaar om te leren wat het betekenT om ‘nee` te zeggen, wanneer je op moest staan om iets te zeggen, om niet bang te zijn dat mensen je niet leuk zouden vinden als je iets niet wilde doen en om jezelf niet helemaal uit te putten alleen omdat het ‘moet`.
2018: Dit is het jaar waarin de getijden keren. Na zoveel maanden van onzekerheid, vernieuwing en zoeken naar je ziel is dit het jaar dat het zijn vruchten begint af te werpen. Venus staat het hele jaar in het middelpunt en jouw persoonlijke relaties en zakelijke ondernemingen krijgen daardoor een sprankelend geluk.

TWEELINGEN
2016: Dit jaar moest je veranderingen thuis omarmen. Dit jaar draaide alles om je naaste familieleden en dit jaar was de tijd om nieuwe uitdagingen met kracht te confronteren. Je hebt de afgelopen jaren heel veel aandacht besteed aan jezelf en je werk, maar iets trok de aandacht naar wat er echt toe doet: je tijd en energie geven aan degene die het dichtst bij je staan.
2017: Dit jaar moest je erachter komen wie je echte vrienden waren. Je hebt de afgelopen jaren zoveel geprobeerd tegemoet te komen aan mensen die niet ‘echt` waren en 2017 gaf je duidelijkheid over met wie je echt je tijd door moest brengen. Dit jaar was een jaar om goed te maken, je sociale agenda opnieuw uit te vinden en je tijd en energie te herverdelen aan mensen en dingen die je vreugde brachten in ruil.
2018: Dit jaar moet je het project waar je al zolang over droomt omhelzen. Met alles wat zich begint te vestigen in een nieuw soort normaliteit op het thuisfront zal dit jaar in het teken staan van uit je comfortzone stappen en iets voor jezelf te bouwen. Er is een reden waarom je zo vaak stagnatie en ongemak voelde, iets zei je namelijk dat je grote dingen moet doen. Dit is het jaar om de eerste stap te zetten.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.