HAPPY BIRTHDAY
ANGELINA JOLIE – 40 JAAR!

Bruisen als champagne, dat doet het leven wanneer je 40 bent en niet het cliché: het begint bij 40.
Als je deze mijlpaal hebt bereikt liggen er verschillende stadia achter je van opgroeien en de wereld verkennen. Een bijzondere fase is de ontdekkingsreis naar jezelf. Wie ben ik en waar wil ik naar toe. Deze boeiende tijd wordt door iedereen anders ingevuld. Ook Angelina heeft dat op haar eigen manier gedaan en had problemen met drugs, was depressief en leed aan anorexia. Haar tienerjaren waren een rollercoast waarin menig tiener zich zal herkennen.

angelina

angelina
Inmiddels is zij uitgegroeid tot een mooie en succesvolle vrouw die hoewel een veelgevraagde actrice, zich liever achter de camera bevindt dan in de schijnwerpers. Daarnaast is ze ook moeder van 6 kinderen en verbreedt ze haar horizon als Goodwill Ambassadeur en Speciaal Gezant van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

angelina

angelina

Het ouder worden daar heeft ze geen moeite mee en als voorbeeld haar moeder die zij altijd heel mooi vond maar helaas op 56 jarige leeftijd aan eierstokkanker is overleden.

angelina

Ook Angelina had een verhoogde kans op die ziekte en heeft daarom preventief haar borsten en eierstokken  laten verwijderen en door haar openheid werd zij een rolmodel voor velen die ook met deze ziekte te maken hebben. Vrouwen mopperen wel eens over de houdbaarheidsdatum en zien het begin van verval als een groot issue waarvan mannen minder last zouden hebben maar op je 40ste menen dat je bent afgeschreven? Niets is minder waar. Wij wensen Angelina een geweldige 40e verjaardag toe!

angelina

angelina

 

BEKIJK OOK:

test