Ben jij genadeloos eerlijk?!

Ja dat kan soms pijnlijk zijn 😉 maar er komt een punt in ieders leven dat je iemand nodig hebt die gewoon genadeloos eerlijk moet zijn! En misschien ben jij wel die persoon. In elke vriendengroep zit wel iemand die gewoon zegt waar het op staat. Zonder de woorden mooi in te kleden zegt hij of zij je de waarheid. Ben jij dat?

1. IEDEREEN VRAAGT OM JE MENING
Jij bent degene waar iedereen naar toe gaat, zelfs al heb je niet zo’n verstand van het onderwerp. Dat komt omdat je vrienden weten dat je eerst de feiten bekijkt voordat je je mening geeft. En je verhult die mening in niets anders dan eerlijkheid.

2. ER IS MEESTAL IEMAND UIT DE GROEP DIE NIET TEGEN JE PRAAT
Omdat ze het niet leuk vonden wat je zei! Maar daar ben je aan gewend en je weet ook dat ze uiteindelijk weer bij je terugkomen.

3. JE LEERT JEZELF TACTISCH TE ZIJN
tact-Gift-AvenueJe wilt geen compromissen sluiten over je eerlijkheid, maar door de jaren heen heb je ontdekt dat iets meer tact tonen toch wel z’n voordelen heeft 😉 vooral als je te maken hebt met je vrienden.

4. NIEUWE MENSEN = CENSUREREN
Bijvoorbeeld wanneer je vrienden iemand meenemen die je nog niet kent, dan weet je dat je het in je hebt om jezelf in te houden. 😉 Nieuwe mensen willen je eerlijkheid nogal eens verwarren met gemeen zijn ook al was dat niet je intentie!

5. JE BENT GEWEND DAT JE VRIENDEN EXCUSES VOOR JE MAKEN
Wanneer ze je dan kennis laten maken met hun vriend of nieuwe geliefde zeggen ze vaak al van tevoren dat het niet je bedoeling is om iemand te beledigen. Of ze zeggen dat ze je niet al te serieus moeten nemen! Ehmmm excuse me, iedereen moet je altijd serieus nemen… duh!

6. MENSEN DENKEN DAT JE EEN GRAPJE MAAKT TERWIJL JE BLOEDSERIEUS BENT
grapje-Gift-AvenueNee hoor, je maakt zeer zeker geen grap! Nope. De waarheid is soms gewoon grappig, maar het is een vergissing te denken dat jouw eerlijke waarnemingen een grap zijn.

7. SOMS HOU JE JEZELF IN
Het ligt op het puntje van je tong om je mening te geven, maar je weet dat het niet de plaats en tijd is. Je tong heeft waarschijnlijk al flink wat littekens van al dat bijten. 🙂

Bekijk de andere tips op de volgende pagina!

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.