Wat je als eerste ziet in deze afbeelding identificeert zich met je innerlijke zelf

intro-wat-je-ziet-Gift-Avenue

Kijk naar de afbeelding…wat zie jij als eerste? Dit zegt het over je;

BOOM
De boom vormt de kern van het beeld en zal veel mensen als eerste opvallen. Het suggereert dat je naar de zinvolle zin van het leven zoekt. Je hebt een logische benadering, wat betekent dat jij je hoofd volgt en niet je hart. Dit kan handig zijn voor je carrière en voor het nemen van weloverwogen beslissingen van het leven, maar het kan je emotioneel afsluiten (of je het nu wilt of niet). Het kan ook je verwachtingen beperken – je streeft naar wat je denkt dat haalbaar is, niet naar wat je echt wilt. Dit betekent dat je niet zo snel je horizon zal verruimen. Je houdt er niet van om risico’s te nemen, en dit kan ook een factor zijn die je tegenhoudt. Spontaniteit opent deuren…probeer het eens. Je leiderschapskwaliteiten zorgen ervoor dat anderen geweldige dingen kunnen bereiken, maar er is niemand om jou te begeleiden. Je moet leren om je eigen gids naar grootsheid te zijn en af en toe uit je comfortzone stappen. Wees niet bang om te vallen, omhoog krabbelen is een deel van het leven….en vallen betekent geen falen!

GORILLA
Als dit het eerste is wat je zag, heb je een paar problemen met je zelfbeeld. Je hebt de neiging jezelf te kleineren, en je legt teveel druk op jezelf om alles goed te doen. Je voelt een behoefte aan voortdurende vooruitgang en wanneer dat niet lukt ben je heel hard voor jezelf. Je neemt weinig tijd voor jezelf, je bent constant bezig. Je staat altijd open om nieuwe dingen te leren, wat natuurlijk een goed ding is. Jij leert heel makkelijk en begrijpt dingen op een manier die niet iedereen begrijpt. Dit kan een voordeel zijn, maar je moet oppassen dat je niet in de val loopt om vol van jezelf te raken. Opscheppen daar houdt niemand van! Probeer ook open te staan voor de denkwijze van andere mensen, want soms heeft een vraag meerdere antwoorden. Jij hebt het niet vaak verkeerd, maar dat betekent niet dat andere het mis hebben zelfs wanneer hun mening verschillend is.

LEEUW
Als de leeuw het eerste is wat je zag, ben je een wilde ziel die niet getemd wil worden. Je handelt in een opwelling, je ontdoet je van ingewikkelde gedachten om plaats te maken voor instinct. Dit kan ertoe leiden dat je leeft voor de lol en opwinding, maar onderweg kun je daardoor soms mensen bezeren. Je houdt er niet van om in een hokje te worden geplaatst en soms sla je in het rond met je klauwen terwijl het niet nodig is. Je bent van binnen echt een goed persoon, je hebt gewoon wat meer focus nodig. Je wilt slagen en laat nooit geen half werk achter ook al is het moeilijk voor je om door te gaan. Je wildheid kan een belemmering én een zegen zijn. Je houdt er niet van de menigte te volgen, je luistert alleen naar je eigen advies of dit nu goed of slecht is. Je weet dat anderen je heus wel kunnen helpen op je pad maar je maakt graag fouten zolang ze maar op jouw manier zijn gemaakt. Maar af en toe hulp accepteren maakt je niet zwak, het maakt je juist sterker!

VISSEN
De vissen verbergen zich maar zijn toch in het volle zicht. Dat vat je verborgen persoonlijkheid perfect samen. Je kunt opgaan in het gewone leven, maar dat betekent niet dat je het niet ten volste leeft. Je zit vol liefde voor het leven en de natuur en probeert hetzelfde te voelen voor mensen, ook al vind je ze vaak gecompliceerd. Je bent een echt mensenmens en je probeert iedereen met liefde en begrip te behandelen omdat je weet….wat je geeft krijg je terug!

-X- Mariëlle

test