victoria's_secret_3

De herfst is in volle gang en we krijgen weer zin in de gezellige avonden Sinterklaas en Kerst. Het duurt nog een poosje maar Victoria’s Engelen staan klaar en dalen weer neer op de rode loper. Als je graag bij de show wilt zijn hoef je niet ver te reizen voor de 1e keer is de show namelijk in Londen te zien, @ Earls Court. Voorheen was dat New York. Al eerder wilde men de show naar Londen halen, maar er waren te weinig winkels. Intussen zijn er zes.

victoria's_secret

Wel is er een ander klein probleempje: je moet aardig diep in de buidel tasten, want een kaartje kost 12.500 euro. En voor wie het niet genoeg is: na afloop van de show kun je je heerlijk in een limousine naar een chique restaurant laten rijden, overnachten in een 5 sterren hotel en als kers op de taart ben je na de show in de gelegenheid om de modellen en andere beroemdheden persoonlijk te ontmoeten.

victoria's secret

Doutzen Kroes presenteerde verleden jaar de show op TV, maar het is nog niet bekend of dat dit jaar ook zal zijn. De Fantasy Bra is ditmaal weer het hoogtepunt van de show, maar dit keer lopen 2 modellen met een kostbare set waarin maar liefst 16 duizend edelstenen in zijn verwerkt. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om naar Londen af te reizen is er wel een troostprijs: op maandag 15 dec. zendt Net 5 de show uit. Laat je partner mee genieten en wie weet wordt je met Kerst zomaar verrast met een setje Victoria’s Secret en eigenlijk willen we dat allemaal toch ?

victoria's secret

 

 

 

Bekijk ook:

test