7 (soms ongemakkelijke) tekenen dat je transformeert in de persoon die je hoort te zijn

 

intro-persoon-Gift-Avenue

 

Heb je wel eens gehoord van iemand dat je helemaal anders bent dan dat je vroeger was? Logisch, want in de loop van de tijd gaan we allemaal verder en transformeren we in onze ‘echte ik’. Echter die transformatie kan soms niet zo fijn zijn als je zou willen.

1. JE VINDT HET NIET ERG OM ALLEEN TE ZIJN
Soms zit je gewoon niet op hetzelfde niveau met anderen. Je voelt dat ze je niet begrijpen en je voelt je eigenlijk beter alleen. Je wilt ook niet iemand tot last zijn dus handel je ups en downs in je eentje. Je verzet dingen in je eentje en dat maakt je sterker.

2. JE WEET DAT JE NIET PERFECT BENT
Niemand van ons is perfect en we hebben allemaal onze problemen en fouten. Sommige mensen willen dit negeren en ze afsluiten, maar als je je bewust bent van jezelf dan los je je problemen op. Je begrijpt ook dat je geen supermens bent, wat betekent dat je niet alles kunt doen en dat je soms zal falen. Je wordt niet meer boos op jezelf om kleine dingen.

3. JE KUNT ONNODIGE RELATIES GEMAKKELIJK LOSLATEN
Het is alsof je je kast opruimt. Je voelt je beter wanneer je de deur dicht doet voor sommige giftige mensen in je leven. Dit is het punt in je leven waarin jij jezelf bovenaan zet in sommige gevallen, en dat is niet egoïstisch….het is juist goed voor je gezondheid en geluk!

4. JE VERTROUWT NIET MEER ZO GEMAKKELIJK ALS VROEGER
Hou ouder je wordt hoe meer verschillende mensen je hebt ontmoet en je weet dat niet iedereen goede bedoelingen heeft. Je houdt de mensen die je vertrouwt in een kleine cirkel en laat niet gemakkelijk er iemand bij. Het is moeilijk om je te leren kennen maar als iemand geduldig is dan is het zeker de moeite waard.

 

 

break-persoon-Gift-Avenue

 

5. JE VINDT JE LEVEN VAAK SAAI
Je vraagt jezelf constant af of je wel het juiste doet en of je leven goed genoeg is. Je bent bang dat je tijd gaat verspillen aan onnodige dingen dus probeer je om alleen maar te doen waar je echt van houdt en breng je alleen tijd door met mensen die belangrijk voor je zijn.

6. JE WEET ECHT WAT VERDRIET IS
Er zijn goede dagen en er zijn slechte dagen en dat heb je volledig geaccepteerd. Alles gaat niet altijd zoals gepland en soms wordt je hart gebroken. Maar je hebt nu echt begrepen dat je nooit iets verliest…je wint of je leert iets! Je probeert elke ervaring als een leerpunt te zien.

7. JE WAARDEERT TIJD HEEL ERG
Je bent een druk persoon, die steeds meer verantwoordelijkheid neemt. Je hebt soms het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten om alles gedaan te krijgen, maar met de tijd leer je om te kiezen en prioriteiten te stellen. De onbelangrijke dingen laat je gewoon achterwege.

Er zijn dus wat ongemakkelijke dingen die je tegenkomt op het pad naar je ware zelf. Maar het is nog steeds het mooiste ding wat er is…het leven te leven dat je zou moeten leven! Je moet jezelf uit je comfortzone duwen maar tegelijkertijd je hart volgen en vooral niet doen wat de samenleving of andere mensen je zeggen dat je moet doen.

-X- Mariëlle

test