7 (soms ongemakkelijke) tekenen dat je transformeert in de persoon die je hoort te zijn

 

intro-persoon-Gift-Avenue

 

Heb je wel eens gehoord van iemand dat je helemaal anders bent dan dat je vroeger was? Logisch, want in de loop van de tijd gaan we allemaal verder en transformeren we in onze ‘echte ik’. Echter die transformatie kan soms niet zo fijn zijn als je zou willen.

1. JE VINDT HET NIET ERG OM ALLEEN TE ZIJN
Soms zit je gewoon niet op hetzelfde niveau met anderen. Je voelt dat ze je niet begrijpen en je voelt je eigenlijk beter alleen. Je wilt ook niet iemand tot last zijn dus handel je ups en downs in je eentje. Je verzet dingen in je eentje en dat maakt je sterker.

2. JE WEET DAT JE NIET PERFECT BENT
Niemand van ons is perfect en we hebben allemaal onze problemen en fouten. Sommige mensen willen dit negeren en ze afsluiten, maar als je je bewust bent van jezelf dan los je je problemen op. Je begrijpt ook dat je geen supermens bent, wat betekent dat je niet alles kunt doen en dat je soms zal falen. Je wordt niet meer boos op jezelf om kleine dingen.

3. JE KUNT ONNODIGE RELATIES GEMAKKELIJK LOSLATEN
Het is alsof je je kast opruimt. Je voelt je beter wanneer je de deur dicht doet voor sommige giftige mensen in je leven. Dit is het punt in je leven waarin jij jezelf bovenaan zet in sommige gevallen, en dat is niet egoïstisch….het is juist goed voor je gezondheid en geluk!

4. JE VERTROUWT NIET MEER ZO GEMAKKELIJK ALS VROEGER
Hou ouder je wordt hoe meer verschillende mensen je hebt ontmoet en je weet dat niet iedereen goede bedoelingen heeft. Je houdt de mensen die je vertrouwt in een kleine cirkel en laat niet gemakkelijk er iemand bij. Het is moeilijk om je te leren kennen maar als iemand geduldig is dan is het zeker de moeite waard.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.