6 impulsieve sterrenbeelden die zelden nadenken voordat ze iets doen

 

intro-sterrenbeelden-impulsief-Gift-Avenue

 

RAM
Is er iemand impulsiever dan een Ram? Het antwoord is NEE! Een Ram zal impulsief een relatie verbreken, om er later enorm veel spijt van te hebben. Het zijn echte adrenalineverslaafden en ze houden ervan om risico’s te nemen. Ze zijn bang om dingen te doordenken omdat het ze dan kan beletten iets te doen. Zijn ze dan roekeloos? Dat kunnen ze zijn maar ze zijn eerder avontuurlijk, dapper en vol leven. Het nadeel van de impulsiviteit van een Ram is dat ze de neiging hebben dingen uit te schakelen en alles zeggen wat ze denken. Ongeacht de omstandigheden of dat het maar een kortstondig gevoel is. Ze kunnen mensen behoorlijk kwetsen als ze bruut eerlijk zijn, zelfs wanneer ze helemaal niet de bedoeling hebben iemand pijn te doen. Als ze even te tijd nemen om na te denken over de mogelijk negatieve gevolgen van hun acties kunnen ze mogelijk dubieuze activiteiten en beslissingen vermijden.

TWEELINGEN
We weten allemaal dat een Tweelingen kan overkomen alsof ze twee persoonlijkheden hebben (duh what’s in a name). Soms zijn ze voorzichtig en terughoudend en op andere momenten zijn ze roekeloos en onbesuisd. Ze zijn niet goed in het nemen van beslissingen, dus spontaan gaan ze all in zonder de voor- en nadelen van een situatie in overweging te nemen. Ze kunnen zich snel vervelen dus houden ze ervan om van het één naar het ander te springen. Het is heel moeilijk voor een Tweelingen om zich op één ding te concentreren, en daardoor hebben ze de neiging impulsief te handelen. Ongeacht wat de uitkomst is van hun impulsieve beslissing, een Tweelingen zal het altijd in hun voordeel kunnen draaien en er een geweldig verhaal van maken dat het goed doet op feestjes 😉

BOOGSCHUTTER
Wanneer een Boogschutter het gevoel heeft dat de muren op hen afkomen, is het haast zeker dat ze een overhaaste en onverstandige beslissing nemen om zich uit de situatie te wurmen. Ze voelen zich niet graag gebonden en als ze niet gestimuleerd worden volgen ze hun impulsen en gaan ze een nieuw avontuur aan. Boogschutters zijn ongeduldig en dat kan ervoor zorgen dat ze dingen doen waarvan ze weten dat het waarschijnlijk negatieve gevolgen heeft, maar dat maakt hen niet uit. Boogschutter kan impulsief zijn, niet alleen in wat ze doen maar ook in wat ze zeggen. Ze staan ook bekend als tactloos en onnadenkend. Maar toch, als je met deze impulsiviteit om kunt gaan dan zal een Boogschutter je meenemen naar plekken waar je misschien nog nooit bent geweest.

break-sterrenbeelden-impulsief-Gift-Avenue

WATERMAN
Watermannen zijn uiterst onafhankelijk en houden er niet van om de paden van anderen te volgen. Waterman kan onstuimig zijn en plotselinge en onbezonnen acties uitvoeren. Als een Waterman eenmaal een beslissing heeft genomen zullen ze heel snel handelen. Ze hebben ook de neiging om problemen snel op te lossen en hebben er ook een rationele verklaring voor (voor zichzelf). Een Waterman kan ook zomaar betrokken raken bij een project om hun superieure vaardigheden te laten zien zonder van te voren de potentiële problemen te overwegen. Ze kunnen koppig zijn en onbezonnen, zoals ontslag nemen van hun werk zonder dat ze al een andere baan hebben.

VISSEN
Er zijn momenten dat een Vissen niet nadenkt en onbezonnen en irrationele beslissingen neemt. Ze hebben een hekel aan het nemen van beslissingen dus om het proces niet langer dan nodig te laten verlopen, beslissen ze zomaar iets. Reken er echter niet op dat ze zich daaraan houden. Wanneer ze zich realiseren dat ze een stomme beslissing hebben genomen, zullen ze erop terugkomen of ontkennen dat ze het ooit hebben gemaakt. Vissen kunnen een spontane belofte doen waar ze zich niet aan kunnen houden, zelfs als ze dat willen, omdat ze iemand niet teleur willen stellen.

WEEGSCHAAL
Weegschalen doen veel dingen vanuit een impuls. Ze zijn het type die voor één ding naar de winkel gaan en met 10 dingen naar buiten komen. Als iets het oog van de Weegschaal vangt dan moeten ze het ineens hebben, ook al hadden ze ervan tevoren nog nooit van gehoord of het gezien 😉 Ze houden van directe bevrediging. Wat maakt het uit als ze de volgende dag een kater hebben? Als al hun vrienden shotjes drinken wil Weegschaal er ook 1 (of 2,3,4…). Weegschaal houdt ervan mensen gelukkig te maken en hen cadeaus te geven , maar soms gaan ze overboord zonder rekening te houden met de limiet van hun bankrekening.

-X- Mariëlle

test