5 type mensen die je moet houden en 5 type mensen die je beter kunt vermijden
Tijdens ons leven komen we in contact met verschillende mensen. Of we het nu leuk vinden of niet we moeten soms met ze omgaan. En terwijl we dat doen worden we blootgesteld aan een wereld vol ervaringen, sommige zoet, andere bitter, waarvan we kunnen leren en waarvan we groeien. Zo leren we om alleen de juiste mensen om ons heen te ‘verzamelen’. Hieronder 5 persoonlijkheden die we in ons leven moeten houden en 5 persoonlijkheden die we liever kwijt dan rijk zijn!

OM TE HOUDEN

1. DE AANMOEDIGER
aanmoediger-Gift-AvenueDit zijn je motivators! Ze moedigen je aan in al je bezigheden. Mocht je ooit depressief raken en je hoort een stem die je aanmoedigt om op te staan en aan de slag te gaan, dan is het die van hen. Ze tonen je het licht wanneer je alleen maar duisternis ziet. Ze brengen je op  het pad van positiviteit!

2. DE LERAAR
Dit is je gids, je raadgever die je leert door middel van voorbeelden en ervoor zorgt dat je oprecht inzicht krijgt in de betekenis van de lessen. Ze halen metaforen, historische feiten en gebeurtenissen in de wereld erbij om je weer op het juiste pad te brengen en dwingen je om je eigen sterke en zwakke punten te herkennen. Kennis brengt verlichting en alleen een leraar kan je helpen om de waarheid te zien in elke bocht van het leven.

3. DE THERAPEUT
therapeut-Gift-AvenueVaak vertrouwen we onze vrienden onze diepste geheimen toe, omdat we weten dat ze luisteren zonder te oordelen. Deze mensen zijn de therapeuten met engelengeduld en een flinke dosis mededogen. Niet alleen horen ze alle details, maar ze weten je ook te troosten en tonen je aspecten die jij over het hoofd had gezien. Ze kunnen misschien niet de dingen zeggen die je wilt horen, maar je weet dat ze het doen om je te helpen.

4. DE CONNECTOR
Deze mensen hebben de beste connecties. Ze kennen bijna iedereen en vinden het leuk om mensen samen te brengen met dezelfde interesses. Als hij/zij je vriend of kennis is, heb je altijd een grote kans om met de juiste mensen in contact te komen om je doel te bereiken. Connectors hebben misschien niet de oplossing voor je problemen, maar ze kunnen je altijd in contact brengen met iemand die dat wel heeft!

5. DE COMEDIANT
comediant-Gift-AvenueLachen is het beste medicijn en kan je echt uit het diepste dal trekken en een slechte dag goed maken. Er zijn mensen die ons aan het lachen kunnen maken en die de lichtere en grappige kant van alles zien. In hun gezelschap kunnen we zelfs om onszelf lachen! Een vleugje humor gemixt met sarcasme op regelmatige basis en hun gezelschap laat ons weer gloeien, zelfs in de slechtste situatie.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.