Met deze 5 sterrenbeelden moet je niet spotten wanneer ze boos zijn

Jij kent vast wel een paar mensen in jouw leven die snel op hun teentjes getrapt zijn. Soms hoef je maar een berichtje niet op tijd te beantwoorden en ze zijn al boos. Het is geen geheim dat je niet moet spotten met iemand die al boos is, maar sommige mensen hebben knoppen die je NOOIT moet aanraken en vooral niet wanneer ze boos zijn! Wil je erachter komen welke sterrenbeelden jij beter met rust kunt laten wanneer ze boos zijn, blijf dan lezen…

intro-Gift-Avenue

STIER
Stieren zijn koppig en sluiten bijna nooit een compromis. Als een Stier boos is, dan kun je weinig tot niets zeggen om hen te kalmeren. Ze zijn meestal boos om de juiste redenen, maar hebben tijd nodig om te kalmeren. Als ze gefrustreerd zijn kunnen ze zeer luid worden. Ze hebben maar heel weinig geduld voor iedereen die hen irriteert als ze boos zijn.

LEEUW
Leeuwen zijn dramatisch en dominant. Als ze boos zijn geloven ze stellig dat zij gelijk hebben en zullen ze niet toegeven in een discussie. Leeuwen zijn echte heethoofden! Ze zijn niet bang om hun toevlucht te nemen tot flinke beledigingen als ze boos zijn op iemand. Ze kunnen hun woede soms zelfs overdrijven. Zelfs als ze erachter komen dat ze boos waren zonder reden, zullen ze NEVER toegeven en weigeren om als eerste hun excuses aan te bieden.

SCHORPIOEN
Schorpioenen zijn assertief en vinden het heerlijk om hun gelijk te halen. Ze kunnen wrok koesteren en laten niet zo snel los wat hen boos maakt. Ze kunnen passief agressief zijn en maken hatelijke opmerkingen naar degene op wie ze boos zijn. Hoewel Schorpioenen meestal kalm en rustig zijn, kunnen ze ook gemeen en hard zijn als ze boos zijn.

BOOGSCHUTTER
Boogschutters zijn meestal niet gemeen, maar als ze boos zijn zeggen ze ALLES! Als vuurteken kookt een Boogschutter van woede als ze boos zijn. Ze zullen verbaal uithalen naar anderen. Als ze boos zijn worden ze furieus met hun woorden. Eenmaal afgekoeld zullen ze ook de eerste zijn om excuses aan te bieden.

STEENBOK
Steenbokken zijn over het algemeen zeer beheerst en verantwoordelijk. Ze hebben meestal geen emotionele uitbarstingen, maar soms krijgt hun woede de overhand. En woede overweldigt hen soms en dan zijn ze niet bang om kritiek te leveren aan de eerste de beste die voorbij komt. Ze worden extreem neerbuigend als ze boos zijn en zullen altijd anderen de schuld geven.

-X- Mariëlle

test