De 2 totaal verschillende kanten van elk sterrenbeeld

 

intro-verschillen-Gift-Avenue

RAM
Rammen zijn opgewekte, levendige wezens met een groot enthousiasme en veel energie voor het leven. Rammen zijn zeer gemotiveerd, fervent en gepassioneerd en kunnen daardoor hun omgeving met enthousiasme vervullen. Ze geloven niet in opgeven en gaan geen uitdaging uit de weg. Als we echter proberen hun karakter iets meer te ontleden beginnen we de agressieve en dominante aard van hun karakter te zien. Ze raken geïrriteerd door kleine dingen en kunnen ook agressie problemen hebben. Echter als ze leren om te profiteren van hun eigen agressie kunnen ze een ridder worden in een glanzend harnas.

STIER
Stieren geloven in stabiliteit en langdurige relaties. Ze doen er alles aan om hun leven in een stabiele omgeving te leiden. Hard werken om genoeg te verdienen voor een fijn leven is een deel van hun aard. Ze houden van de consistentie in het leven en zijn daardoor betrouwbare partners voor een lange termijn relatie. Alles gaat goed totdat ze zich gaan gedragen als hun sterrenbeeld. Wanneer ze zich gaan gedragen als een Stier die geen compromissen sluit en koppig is doet zich het echte probleem voor. Ze hebben soms de neiging veeleisend en bezitterig te zijn als partner, wat vervolgens leidt tot een hoop problemen.

TWEELINGEN
Tweelingen hebben hun naam mee. Ze gedragen zich alsof er een tweeling in hun enige ziel verblijft. Ze worden over het algemeen beschouwd als extraverte, spontane en sociale wezens met een enorme vriendenlijst. Ze zijn altijd in voor avontuur en zijn niet bang voor vreemd gezelschap. De andere tweeling in hun ziel is totaal anders. Deze is erg impulsief en rusteloos van aard. Deze kant komt alleen op de voorgrond als ze depressief en verdrietig zijn.

KREEFT
Kreeft is loyaal, empatisch en diep toegewijd. Ze hebben de neiging om voor anderen te willen zorgen en bieden een schouder aan mensen in nood. Hoewel ze zich niet makkelijk openstellen zijn ze geweldige luisteraars. Ze zijn erg aardig en worden daarom vaak verkeerd behandeld door anderen. Kreeft valt echter ook snel ten prooi aan angststoornissen en depressies en dit komt juist door bovengenoemde eigenschappen. Kreeft hoeft alleen maar in zichzelf te geloven en dan zullen deze mindere kanten snel verdwijnen.

LEEUW
Ze zijn de geboren leiders en staan bekend om het stelen van de schijnwerpers. Leeuw neemt gemakkelijk de teugels in eigen handen en deelt daarom vaak de lakens uit. Deze mensen zijn ambitieus, energiek en zelfverzekerd. Echter hebben ze nog een andere kant. Ze kunnen overkomen als egocentrische personen. Hoewel ze vriendelijk van aard zijn, kunnen ze soms gemaakt lijken.

MAAGD
Maagden zijn zeer intelligente, analytische en logische mensen. Je zult ze vaak al puzzelend een probleem op zien lossen. Ze helpen anderen vaak met hun humor en geest. Het probleem ontstaat wanneer ze hun andere gezicht laten zien. Ze nemen soms hun werk te serieus. Deze eigenschap creëert disharmonie in de groep waarin ze zich bevinden. Ze zullen niet meegaan met de stroom en daardoor voelt hun aanwezigheid soms als een storende factor.

 

 

break-verschillen-Gift-Avenue

 

WEEGSCHAAL
Ze zijn aardige, liefhebbende mensen die geloven in het leiden van een vredig leven. Ze proberen een gestaag tempo in het leven aan te houden. Dit zorgt echter ook voor de nodige problemen in hun leven. Ze willen te allen tijde de vrede bewaren en dat is helaas in het echte leven niet altijd haalbaar. Hoewel het vermijden van ruzie een goede zaak is, moet je soms toch echt de confrontatie aangaan in een situatie beste Weegschaal. Anders word je het slachtoffer van je eigen aard.

SCHORPIOEN
Schorpioenen zijn geestige, humoristische mensen. Ze houden hun omgeving licht en luchtig. Ze geloven in de juiste oriëntatie en hebben een onafhankelijke en gepassioneerde levensstijl. Máár ze kunnen soms ook sneaky en wraakzuchtig zijn. Dit is de andere kant van hun aard. Ze haten het verraden of uitgedaagd te worden en laten op zo’n moment hun andere kant zien.

BOOGSCHUTTER
Boogschutters zijn vurig, avontuurlijk en leuk gezelschap om je tijd mee door te brengen. Het zijn zeer attente en intense wezens. Maar ze zijn niet goed in het focussen op één taak. Ze hebben last van humeurproblemen en raken gemakkelijk geïrriteerd door kleine dingen. Wanneer ze boos zijn hebben ze de neiging hun beperkingen te vergeten.

STEENBOK
Ze werken het hardst van allemaal. Ze geloven in rijkdom en succes en hebben een intelligente en logische geest. Het zijn visionaire mensen en blijken goede leiders te zijn. Hun werk gaat boven alles. Ze komen echter over als opschepperige en egocentrische mensen. Hun compromisloze houding vormt een ernstig probleem in hun persoonlijke leven.

WATERMAN
Watermannen zijn interessant en leuke mensen om mee om te gaan. Ze houden van reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Alles wat nieuw en uitdagend is, windt hen op. Het zijn goedhartige mensen en daarom geliefd. Ze gedragen zich echter soms geheimzinnig en afstandelijk. Hun onvoorspelbare aard en praktische aanpak zijn vervelend voor anderen.

VISSEN
Ze zijn net als de Kreeft. Ze houden heel veel van zorgen voor anderen. Het zijn goede geliefden en super vrienden. In relaties zijn ze heel loyaal en ondersteunend. Hun aard heeft ook twee gezichten. Ze hebben moeite met het accepteren van de realiteit. Ze proberen te ontsnappen uit situaties en eindigen vaak als eenlingen.

-X- Mariëlle

test