De 2 totaal verschillende kanten van elk sterrenbeeld

 

intro-verschillen-Gift-Avenue

RAM
Rammen zijn opgewekte, levendige wezens met een groot enthousiasme en veel energie voor het leven. Rammen zijn zeer gemotiveerd, fervent en gepassioneerd en kunnen daardoor hun omgeving met enthousiasme vervullen. Ze geloven niet in opgeven en gaan geen uitdaging uit de weg. Als we echter proberen hun karakter iets meer te ontleden beginnen we de agressieve en dominante aard van hun karakter te zien. Ze raken geïrriteerd door kleine dingen en kunnen ook agressie problemen hebben. Echter als ze leren om te profiteren van hun eigen agressie kunnen ze een ridder worden in een glanzend harnas.

STIER
Stieren geloven in stabiliteit en langdurige relaties. Ze doen er alles aan om hun leven in een stabiele omgeving te leiden. Hard werken om genoeg te verdienen voor een fijn leven is een deel van hun aard. Ze houden van de consistentie in het leven en zijn daardoor betrouwbare partners voor een lange termijn relatie. Alles gaat goed totdat ze zich gaan gedragen als hun sterrenbeeld. Wanneer ze zich gaan gedragen als een Stier die geen compromissen sluit en koppig is doet zich het echte probleem voor. Ze hebben soms de neiging veeleisend en bezitterig te zijn als partner, wat vervolgens leidt tot een hoop problemen.

TWEELINGEN
Tweelingen hebben hun naam mee. Ze gedragen zich alsof er een tweeling in hun enige ziel verblijft. Ze worden over het algemeen beschouwd als extraverte, spontane en sociale wezens met een enorme vriendenlijst. Ze zijn altijd in voor avontuur en zijn niet bang voor vreemd gezelschap. De andere tweeling in hun ziel is totaal anders. Deze is erg impulsief en rusteloos van aard. Deze kant komt alleen op de voorgrond als ze depressief en verdrietig zijn.

KREEFT
Kreeft is loyaal, empatisch en diep toegewijd. Ze hebben de neiging om voor anderen te willen zorgen en bieden een schouder aan mensen in nood. Hoewel ze zich niet makkelijk openstellen zijn ze geweldige luisteraars. Ze zijn erg aardig en worden daarom vaak verkeerd behandeld door anderen. Kreeft valt echter ook snel ten prooi aan angststoornissen en depressies en dit komt juist door bovengenoemde eigenschappen. Kreeft hoeft alleen maar in zichzelf te geloven en dan zullen deze mindere kanten snel verdwijnen.

LEEUW
Ze zijn de geboren leiders en staan bekend om het stelen van de schijnwerpers. Leeuw neemt gemakkelijk de teugels in eigen handen en deelt daarom vaak de lakens uit. Deze mensen zijn ambitieus, energiek en zelfverzekerd. Echter hebben ze nog een andere kant. Ze kunnen overkomen als egocentrische personen. Hoewel ze vriendelijk van aard zijn, kunnen ze soms gemaakt lijken.

MAAGD
Maagden zijn zeer intelligente, analytische en logische mensen. Je zult ze vaak al puzzelend een probleem op zien lossen. Ze helpen anderen vaak met hun humor en geest. Het probleem ontstaat wanneer ze hun andere gezicht laten zien. Ze nemen soms hun werk te serieus. Deze eigenschap creëert disharmonie in de groep waarin ze zich bevinden. Ze zullen niet meegaan met de stroom en daardoor voelt hun aanwezigheid soms als een storende factor.

 

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.