14 dingen die je alleen begrijpt als je klunzig bent

Onhandige mensen zijn overal. De kans is groot dat je er één kent of zelf bent 😉 Hé we kunnen niet allemaal zo gracieus zijn als een zwaan of zo in evenwicht zijn als een ballerina! Maar als je vaak wordt omschreven als onhandig, dwaas of gewoon lomp dan is de kans groot dat je een echte kluns bent. Je kan het niet helpen, je hebt gewoon de neiging om dingen uit je handen te laten vallen, tegen dingen aan te lopen en over je eigen voeten te struikelen. Je bent er niet echt trots op, maar hé je kan er niets aan doen. Je hebt tenslotte niet gekozen voor een klunzig bestaan, het klunzige leven heeft jou gekozen!

intro-Gift-Avenue

1. Je weet gewoon zeker dat je met twee linkervoeten bent geboren! En het is echt een vloek.

2. Je struikelt over alles! Dat is ook een kunst hoor.

3. En net zo makkelijk kun je over helemaal niets vallen. Ook hier heb je verassende skills nodig!

4. Je weet zeker dat alle huishoudelijke apparaten het op je gemunt hebben.

5. Hoge hakken dragen is gewoon wachten op een ramp die gaat gebeuren. Je verwacht dat ik op stiletto’s kan lopen zonder plat op mijn gezicht te vallen? Hahahah dat lukt met niet eens met sneakers 😉

6. Je wordt constant wakker met nieuwe blauwe of pijnlijke plekken. Misschien ben je wel aan het vechten tegen de misdaad in je slaap…niemand die het weet.

7. Mensen vragen altijd waar je al die blauwe plekken van hebt! En je kan dit simpelweg niet beantwoorden omdat je geen idee hebt.

8. Witte kleding dragen is haast onmogelijk voor je! Vlekken, vlekken en nog meer vlekken.

9. Elke sport duurt eeuwen voordat je het onder de knie hebt. En het proces zal gevuld zijn met vele beschamende momenten en pijnlijke blessures … zonder twijfel.

10. Het gevoel van pure angst wanneer iemand roept ‘vangen’! Het gebrek aan coördinatie is real!

11. Het donker is een enge plek voor je aangezien er allerlei objecten zijn waarover je kunt vallen. Niet dat daglicht nu heel veel helpt, dus je kan je voorstellen dat het ’s nachts vele malen erger is.

12. Glazen platen, kopjes en borden zijn de vijand! Teveel potentiele objecten die kunnen vallen.

13. Verjaardagskaarsen aansteken is natuurlijk geen optie. Brand op je verjaardag? Nope dat risico nemen we niet.

14. Je bent een meester in het verdoezelen van een val met een grappig dansje en een goede lach 😉 Duh ik viel niet dit is gewoon een nieuwe move…

-X- Mariëlle

 

test