11 tekenen dat je eigenlijk een ware gypsy ziel hebt

intro-gypsy-ziel-Gift-Avenue

Ah gezegend te zijn met de ziel van een gypsy! Vrijgevochten en altijd in voor nieuwe avonturen, deze prachtige wezens zorgen voor geweldig gezelschap en nog betere vrienden. Hier zijn 11 tekenen dat jij een echte gypsy ziel hebt.

1. BOHEMIAN GEEST
Je vrijgevochten mentaliteit is volledig bohemian, jij gelooft niet in de regels van de samenleving en bent niet gemaakt om een saai leven te leiden. Je opereert in jouw wereld en weet wat je wilt in het leven.

2. EMOTIES ZIJN JE BRANDSTOF
Je emoties zijn duidelijk voor jou en je voelt ze écht. Ze voeden je dag en wat die met zich meebrengt. Gelukkig kun je ook vrij snel negatieve gevoelens los laten omdat, naar jouw mening, negatieve emoties slechts een verspilling van tijd zijn.

3. ZEER INTUITIEF
Je hebt een natuurlijk geschenk, namelijk een hoge intuïtie die je ook nog eens heel vaak gebruikt. Door je vermogen om je interne kompas aan te boren reis jij heel gemakkelijk door het leven… en mensen.

4. LIEFDE VOOR AVONTUUR EN REIZEN
Nieuwe plaatsen ontdekken en op avontuur gaan zal altijd een deel zijn van wie je bent. Je bent niet iemand die het lang volhoudt op één plek en je blijft het leuk vinden om een nieuw begin te vinden in elk aspect van je leven.

5. ÉÉN MET DE NATUUR
Niets weerhoudt je ervan om contact te houden met het buitenleven. Je hunkert naar de natuur op zeer hoog niveau. Alleen al de gedachte aan een namiddag in de zomer, al bloemen plukkend in een wei, zorgt voor een grote glimlach op je gezicht.

break-gypsy-ziel-Gift-Avenue

 

6. ONVOORSPELBAAR EN SPONTAAN
Mensen zien je vaak als het lichtpunt van een feest vanwege je grenzeloze ziel die ervan houdt dingen interessant te houden door spontaan te zijn en die nooit voorspelbaar is. Jij wil het leven ten volle ervaren.

7. GROTE WAARDERING VOOR KUNST
Kunst betekend heel veel voor je. Je komt graag in een museum en geniet van alle kunstwerken van over de hele wereld. Voor jou zijn kunst en de kunstenaar achter het werk meer dan alleen maar makers. Je vindt veel schoonheid in de emoties van de kunstenaar terug in hun werk en waardeert dat dit onbetaalbaar is.

8. NIET BANG OM TE ZEGGEN WAAR HET OP STAAT
Je hebt een sterke wil en bent niet bang om dit te laten zien. Omdat je zo bent afgestemd op je emoties en details in het leven, heb je altijd een plan achter de hand. Je eigengereide manieren hebben je tot nu tot goed gediend.

9. OPTIMISTISCH OVER ALLES
Negativiteit zal niet snel naar jou toe komen. Tijd is essentieel en mag nooit worden verspild. Je vindt van nature het goede in alles en bent altijd optimistisch, zelfs in moeilijke tijden.

10. GEEN VREES IN HET LEVEN
Jij bent niet bang in en voor het leven. Je probeert altijd nieuwe dingen en bent grondig voorbereid voor alles wat op je pad komt. Je kracht staat altijd in de hoogste versnelling en bent nog steeds in voor een uitdaging, dus er is niets wat in de buurt komt wat je bang maakt.

11. JE WILT NIET GEBONDEN ZIJN
Een vrijgevochten persoon zoals jij kan de behoefte voelen om zich eens in de zoveel tijd te settelen, maar dat gevoel blijft zelden hangen. Je keert altijd weer terug naar je ware zelf, klaar voor weer een nieuw avontuur in jouw eigen leven.

-X- Mariëlle

test