11 tekenen dat je eigenlijk een ware gypsy ziel hebt

intro-gypsy-ziel-Gift-Avenue

Ah gezegend te zijn met de ziel van een gypsy! Vrijgevochten en altijd in voor nieuwe avonturen, deze prachtige wezens zorgen voor geweldig gezelschap en nog betere vrienden. Hier zijn 11 tekenen dat jij een echte gypsy ziel hebt.

1. BOHEMIAN GEEST
Je vrijgevochten mentaliteit is volledig bohemian, jij gelooft niet in de regels van de samenleving en bent niet gemaakt om een saai leven te leiden. Je opereert in jouw wereld en weet wat je wilt in het leven.

2. EMOTIES ZIJN JE BRANDSTOF
Je emoties zijn duidelijk voor jou en je voelt ze écht. Ze voeden je dag en wat die met zich meebrengt. Gelukkig kun je ook vrij snel negatieve gevoelens los laten omdat, naar jouw mening, negatieve emoties slechts een verspilling van tijd zijn.

3. ZEER INTUITIEF
Je hebt een natuurlijk geschenk, namelijk een hoge intuïtie die je ook nog eens heel vaak gebruikt. Door je vermogen om je interne kompas aan te boren reis jij heel gemakkelijk door het leven… en mensen.

4. LIEFDE VOOR AVONTUUR EN REIZEN
Nieuwe plaatsen ontdekken en op avontuur gaan zal altijd een deel zijn van wie je bent. Je bent niet iemand die het lang volhoudt op één plek en je blijft het leuk vinden om een nieuw begin te vinden in elk aspect van je leven.

5. ÉÉN MET DE NATUUR
Niets weerhoudt je ervan om contact te houden met het buitenleven. Je hunkert naar de natuur op zeer hoog niveau. Alleen al de gedachte aan een namiddag in de zomer, al bloemen plukkend in een wei, zorgt voor een grote glimlach op je gezicht.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.