10 tekenen dat je hoog empathisch bent

Empathie is het vermogen van een persoon om op een hoog niveau emoties te ervaren. Dit betekent echter niet alleen persoonlijke emotie, maar ook de emoties en gevoelens van anderen! Als jij een empathisch persoon bent, betekent dit dat je een speciale verbinding hebt met de wereld en de mensen om je heen. Empathische mensen zijn meestal creatief, meelevend en spiritueel. Dat spirituele hoeft overigens niet persé gelovig te zijn, het betekent gewoon dat je open staat voor krachten en energieën die je om je heen voelt! Wil je weten of je ook empathisch bent, kijk dan eens naar deze 10 tekenen.

intro-Gift-Avenue

1. JE ZOEKT BALANS IN PLAATS VAN SUCCES
Dit is een belangrijk teken dat je empathisch bent, omdat balans en comfort belangrijker voor jou zijn dan succes! Jij zal echt niet alles doen wat nodig is om de top te bereiken, jij doet simpelweg wat nodig is om in balans te zijn met jouw omgeving.

2. JE GENIET VAN EMOTIONELE VERBINDINGEN
emoties-Gift-AvenueVoor jou is het creëren van een emotionele band met iemand een waardevolle ervaring. Niet iedereen houdt ervan om 1 op 1 connecties te maken met de mensen om hen heen, maar jij wel! Dat kan een teken zijn dat je empathisch bent.

3. TIJD ALLEEN DOORBRENGEN IS HÉÉL BELANGRIJK VOOR JE
Empathische mensen hebben tijd voor zichzelf nodig om zich te ontspannen èn op te laden! Tijd doorbrengen met anderen is iets wat je graag doet, maar het kan je ook ontzettend uitputten omdat je de emoties van anderen zo sterk oppikt.

4. JE VERMIJDT DRUKKE MENIGTEN
Een grote menigte zorgt ervoor dat je ontzettend veel energie oppikt. Daarom kun je niet al te lang in een grote menigte zijn zonder dat het jou helemaal uitput.

5. JE HOUDT NIET VAN DRUKKE STEDEN
Net zoals grote menigten, kunnen grote steden jou mentaal en emotioneel helemaal uitputten! Jouw ideale huis zal in een rustige omgeving staan waar je genoeg tijd hebt om je op te laden.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.