waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Voor de Watermannen zal 2017 enerzijds wat irritaties en stress brengen, maar ook mogelijkheden om te reizen, verdere studies en kennis eigen te maken, en kansen om te experimenteren met geheel nieuwe en uitdagende dingen.
De Waterman kennis-as (je 3e en 9e huis) wordt in 2017 bekrachtigd door de gespannen Jupiter-Uranus oppositie, met name in de periode van begin maart en eind september. Uranus is de heerser van Waterman, en diens aanwezigheid (2011-2018) in Waterman’s huis van communicatie en leren moet leiden tot een verandering in denkpatronen, een nieuwe perceptie van de wereld, en om een ​​breder perspectief te vormen over de wereld en het leven in het algemeen.

Ook zou je in 2017 meer open moeten staan in de richting van andermans meningen, en niet koppig de dingen alleen maar op je eigen manier moeten doen.

De aanwezigheid van Jupiter in Waterman’s 9e huis markeert een periode van mogelijkheden voor intellectuele ontwikkeling, een goede tijd voor het bevorderen van studies, of de afronding van een schriftelijk werk dat je van plan was om te publiceren.

Maar de gespannen aspecten die Jupiter met Uranus en Pluto in 2017 vormt, laten tevens zien dat het succes van de Watermannen vooral afhangt van het hervormen van langlopende projecten (met name gedurende 6 februari – 9 juni), evenals je levensfilosofie, die een sterke stempel drukt op de wijze waarop deze projecten worden beheerd.

Ook zou je in 2017 kunnen overwegen om je professionele gebied van expertise te wijzigen, of een reis te plannen. Afhankelijk hiervan, kun je vanaf oktober 2017 spectaculaire professionele resultaten bereiken of kan een diploma, award of publieke erkenning voor extra verdiensten zorgen.
Een ander aspect om dit jaar rekening mee te houden zijn de Maan- en Zon verduistering die plaatsvinden op Waterman’s relatie-as (je 1e en 7e huizen), en een Zon verduistering in Waterman’s huis van geld en persoonlijke waarden. Dus er kan sprake zijn van een verandering van positie in relaties of partnerships, of een herziening van elkaars verplichtingen binnen het leven als koppel.
Dingen moeten ook herzien worden in relatie met je leefruimte/thuis, houding, projecten, investeringen, en relaties. Venus, heerser van Waterman’s 6e huis, loopt namelijk retrograde (heen en weer) tijdens de periode 4 maart – 15 april 2017. Dit is geen goede tijd om onroerend goed transacties te starten, onderhandelingen te voeren m.b.t. onroerend goed, investeringen te doen in een reorganisatie van je huis, of het bestellen van nieuw apparatuur voor je huis of kantoor.

Houd in gedachte dat Venus ook heerst over Waterman’s 9e huis, het huis dat gaat over lange afstand reizen, buitenland, en het hoger onderwijs. Dus in maart en de eerste helft van april 2017 moet je bijzonder voorzichtig zijn met lange afstanden, en zelfs misschien je reis in het buitenland wel uitstellen. Ook is het geen goede periode voor het afleggen van examens of het laten beoordelen van je capaciteiten.

 

Ook benieuwd of 2017 een goed jaar wordt voor jou als Waterman op het gebied van liefde&relatie en loopbaan&geld? Word dan Astro VIP voor slechts € 1,99 p/mnd!
Naast de uitgebreide jaarhoroscoop krijg je ook toegang tot de maandelijkse uitgebreide horoscoop en tal van extra’s. Per maand opzegbaar. 

Ja, ik wil de jaarhoroscoop lezen

Ben je al lid? Log dan nu in.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

AstroYou

by AstroYou

AstroYou verzorgt speciaal voor GiftAvenue alle astrologische berichten. De unieke schrijfwijze zorgt voor een begrijpelijke en makkelijk leesbare vertaling van de astrologie voor alle lezers.