vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Reizen en reisplannen kunnen in 2017 worden belemmerd door je financiën. In het ideale geval sluit je hiervoor geen lening af, maar bezuinig je op andere zaken. Ben je een student en woon je niet meer thuis, dan zal je moeten leren om elke cent die je vanuit thuis krijgt goed te spenderen, want anders zou je vanuit deze hoek weleens kritiek kunnen krijgen en zelfs gekort kunnen worden op je toelage.
In feite zou financiële instabiliteit je heel 2017 gedoe kunnen geven, met name als je ten prooi valt aan een paar koop-impulsen. Je zult ook voorzichtig moeten zijn met kosten, die het gevolg zijn van het deel uitmaken van bepaalde groepen. Een gespannen aspect tussen Pluto, gelegen in Vissen’s 11e huis (van vrienden en sociale groepen, maar ook van hoop voor de toekomst) en Jupiter, gelegen in Vissen’s huis van extra inkomsten en leningen, suggereert dat het beter zou zijn om plannen voor lange termijn projecten, af te laten hangen van de financiële middelen die je werkelijk hebt.

Relaties met vrienden en/of bepaalde sociaal-professionele groepen hebben in 2017 de neiging om gespannen te zijn, maar als je de neiging tot het opleggen van je standpunt of ideeën (die anderen als utopisch zien) weet te onderdrukken, kan de sfeer helemaal veranderen. Vermijd pogingen tot manipuleren!

Op 10 oktober 2017 begint Jupiter een jaar lang aan zijn reis door Vissen’s 9e huis, dat van het hoger onderwijs, wijsheid, relaties met het buitenland, reizen, en levensfilosofie. Ongeacht of je wel of niet een student bent, probeer zo veel als je kunt nieuwe dingen te leren, probeer je horizon te verbreden als het gaat om het leven, en je verstand te verruimen! Het is nu makkelijker om dingen te leren! Je hoeft hiervoor alleen maar open te staan. Vermijd dagdromen of het tot in detail plannen van je toekomst!
Drie van de verduisteringen in 2017 activeren Vissen’s gezondheid-as. Het 6e huis door de Maan-eclips op 11 februari en de Zon-eclips op 21 augustus, en het 12e huis door de de Maan-eclips op 7 augustus. Je moet beter voor je gezondheid zorgen en proberen om in 2017 je levensstijl optimaal te reorganiseren. Dus neem tijd voor rust en verwennerij!

Sommige gezondheidsproblemen die ontstaan lijken in eerste instantie niet erg, maar negeer dit niet. Zorg ervoor dat de symptomen worden verduidelijkt en je een diagnose krijgt.

Omdat de Maan de heerser is van Vissen’s huis van kinderen, moet je in 2017 ook hun gezondheid zo goed als je kunt controleren.

 

Ook benieuwd of 2017 een goed jaar wordt voor jou als Vissen op het gebied van liefde&relatie en loopbaan&geld? Word dan Astro VIP voor slechts € 1,99 p/mnd!
Naast de uitgebreide jaarhoroscoop krijg je ook toegang tot de maandelijkse uitgebreide horoscoop en tal van extra’s. Per maand opzegbaar. 

Ja, ik wil de jaarhoroscoop lezen

Ben je al lid? Log dan nu in.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

AstroYou

by AstroYou

AstroYou verzorgt speciaal voor GiftAvenue alle astrologische berichten. De unieke schrijfwijze zorgt voor een begrijpelijke en makkelijk leesbare vertaling van de astrologie voor alle lezers.