stier-kleinStier (21 april t/m 21 mei)

Het lijkt erop dat 2017 een dynamisch jaar wordt voor de Stieren, vanuit professioneel én financieel oogpunt.

Veranderingen kloppen op de deur en kunnen tot stress leiden, maar als je leert om je hier niet koppig tegen te verzetten, kan het uiteindelijk uitmonden in enthousiasme en creatieve drive. Negativisme daarentegen kan leiden tot gezondheidsproblemen en nutteloos nerveuze spanningen. Daarvoor moet je met name de eerste 8 maanden van 2017 oppassen.

De aanwezigheid van Uranus in Stier’s 12e huis (dat van het onderbewuste, geheime vijanden, maar ook van chronische ziekte) geeft kans op een reeks van schadelijke onbewuste patronen, die je met name op het gebied van je carrière kunnen blokkeren.

De gespannen oppositie die Jupiter met Uranus maakt in januari, februari, maart en september 2017, laat zien dat je mentaliteit moet veranderen, en dat je jezelf vrij moet maken van angst en zelfbeperkingen die je groei belemmeren.
Zeker omdat Jupiter tot en met 10 oktober 2017 in Stier’s huis van gezondheid is, en vanuit daar een gespannen T-vierkant met Pluto maakt (met name aan het eind van maart, begin april en begin september). Dit geeft aan dat het ritme van je leven herzien moet worden, omdat je anders risico loopt op stagnatie op zowel persoonlijk als professioneel vlak, én te maken kunt krijgen met overgewicht.

Pluto blijft in 2017 in Stier’s 9e huis (het huis van reizen, hoger onderwijs, lifestyle filosofie, en overtuigingen waarop je jouw leven leidt), met de bedoeling om een verandering in je kijk op het leven en de wereld te brengen. Dit is meer dan van essentieel belang, omdat het negatief zou kunnen reflecteren op je partnerships, ongeacht hun persoonlijke of professionele aard.
Je zou er goed aan doen om deze Pluto cyclus te gebruiken om te bepalen welke kijk op het leven je dichter bij je partner brengt en welke jullie uit elkaar trekt als bron van langdurige conflicten. Zoek een ontsnapping uit routine zaken, en zoek oplossingen, zodat je samen naar een levensstijl ontwikkelt die jullie beiden ten goede komt! Vermijd alles of niets discussies, met name in professionele relaties!

De relaties van de Stieren worden kansrijker tijdens het laatste deel van 2017. Je kunt materiële en emotionele voordelen verwachten die je tijden niet hebt meegemaakt.

Ook benieuwd of 2017 een goed jaar wordt voor jou als Stier op het gebied van liefde&relatie en loopbaan&geld? Word dan Astro VIP voor slechts € 1,99 p/mnd!
Naast de uitgebreide jaarhoroscoop krijg je ook toegang tot de maandelijkse uitgebreide horoscoop en tal van extra’s. Per maand opzegbaar. 

Ja, ik wil de jaarhoroscoop lezen

Ben je al lid? Log dan nu in.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

AstroYou

by AstroYou

AstroYou verzorgt speciaal voor GiftAvenue alle astrologische berichten. De unieke schrijfwijze zorgt voor een begrijpelijke en makkelijk leesbare vertaling van de astrologie voor alle lezers.