maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Voor de Maagden, ziet 2017 eruit als een jaar vol financiële uitdagingen die het meest waarschijnlijk zullen leiden tot de behoefte aan een professionele revolutie, de noodzaak om activiteiten te reorganiseren, zodat oude schulden betaald kunnen worden zonder het maken van nieuwe.
Jupiter loopt tot oktober 2017 in Maagd’s huis van geld, wat in grote lijnen een goede zaak is en een voorstander van winst, maar geeft tegelijk angsten met betrekking tot je persoonlijke waarde. Zelfs de meest verantwoordelijke Maagden zouden een onbedwingbare noodzaak kunnen voelen tot het uitgeven van geld, zelfs op een gevaarlijk niveau. Deze aanleg moet in het bijzonder worden vermeden in maart, augustus, en de tweede helft van september.

Een meldwaardig moment is de gedeeltelijke Maansverduistering op 7 augustus 2017, in Maagd’s huis van werk, dat een moment van wisselende werkplekken of professionele heroriëntering kan markeren. Tijdens deze periode kun je beter jezelf niet aanbieden op de professionele markt of ingaan op aanbiedingen. Wees ook voorzichtig als het om je gezondheid gaat!

Op 10 oktober 2017, komt Jupiter Maagd’s 3e huis in (die van de communicatie, studies, relaties met broers, neven, buren en collega’s, maar ook van korte trajecten). Dus Maagden die willen studeren of een ​​examen moeten afleggen worden dan begunstigd, maar ook diegenen die hun kennis willen delen met anderen.
Saturnus zet tot 20 december 2017 haar verblijf door in Maagd’s huis van familie, welke ook het huis is van (t)huis, afkomst, en de basis voor het bouwen van je bestaan. Voor het grootste deel van het jaar, staat Saturnus in een harmonieuze relatie tot Uranus, die gelegen is in het huis van gezamenlijk geld en erfenissen.

Vooral in mei en november 2017, zal je kunnen merken dat de sfeer van dit huis wordt verlicht. Er worden constructieve oplossingen voor de lange termijn gevonden, ongeacht of het gaat om reparaties aan je huis, onroerend goed overnames, verdeling van goederen of de gezondheid van je ouders.

Een situatie die in 2015 is begonnen, en een kritisch punt in 2016 bereikte, zou in 2017 op een onverwachte en positieve manier opgelost kunnen worden. Misschien krijg je zelfs een goede deal voor een huis, maar het beste parkeer je dit zoveel mogelijk tot de maand november.

Met betrekking tot de liefde, kunnen Maagden dit jaar in de richting van radicaal of extreem gedrag gaan, vooral in april en de eerste helft van augustus 2017 (en misschien tot verassing van geliefden).  Pluto is namelijk voor lange tijd gelegen in het huis van liefde en kinderen waardoor deze levensgebieden worden gekenmerkt door transformerende gebeurtenissen, waarin machtstukken altijd aanwezig zijn.

Het zou daarom goed zijn om te zoeken naar activiteiten die je creativiteit, talent, of hobby benadrukken. Op deze manier zal je vertrouwen in jezelf groeien en voelt het alsof je geleidelijk aan de controle over je eigen bestaan terugneemt.

 

Ook benieuwd of 2017 een goed jaar wordt voor jou als maagd op het gebied van liefde&relatie en loopbaan&geld? Word dan Astro VIP voor slechts € 1,99 p/mnd!
Naast de uitgebreide jaarhoroscoop krijg je ook toegang tot de maandelijkse uitgebreide horoscoop en tal van extra’s. Per maand opzegbaar. 

Ja, ik wil de jaarhoroscoop lezen

Ben je al lid? Log dan nu in.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

AstroYou

by AstroYou

AstroYou verzorgt speciaal voor GiftAvenue alle astrologische berichten. De unieke schrijfwijze zorgt voor een begrijpelijke en makkelijk leesbare vertaling van de astrologie voor alle lezers.