leeuw-ogen-kleinLeeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Voor de Leeuwen wordt 2017 een dynamisch jaar, onrustig, met talrijke reizen, en met wisselvallige gedachtes wat betreft studies of manieren om je professioneel te doen gelden.
Je moet dit jaar nadenken over wat je tot nu toe hebt bereikt en over de stappen die je in de toekomst moet nemen. Door kennis te halen uit gebeurtenissen in het verleden, heb je alle gelegenheid om verder te bouwen aan vaste grond voor de toekomst, in het bijzonder met betrekking tot je carrière en liefdesleven.

Leeuwen profiteren in 2017 nog steeds van de steun van de sterren, omdat Uranus vanuit Ram en Saturnus vanuit Boogschutter een harmonieuze verbinding maken met Leeuw’s inheemse Zon. Echter, de resultaten van je acties komen niet zo snel als je zou hopen. Dit kan je vatbaar maken voor irritaties en falen op belangrijke momenten.

Omdat Jupiter tot en met oktober 2017 in Leeuw’s 3e huis staat, is de gemakkelijkste manier om vooruit te komen door middel van het leren van nieuwe dingen, of je talenten aan te spreken. Daarnaast is het belangrijk om te communiceren over wat je weet en hoe zeer je je best doet en over wat jou onderscheidt in de ogen van anderen.
In maart en september 2017, staat Jupiter op gespannen voet met Uranus, wat je levensvisie op de proef stelt, met name ten aanzien van partnerschappen.

 
Uranus is al een tijdje in Leeuw’s 9e huis (dat van filosofie, religie, juridische zaken, lifestyle, overtuigingen, maar ook van het hoger onderwijs, betrekkingen met het buitenland, en reizen). Dus in 2017 kunnen een aantal reizen of import-export business plannen worden vertraagd of terug gedraaid door een gebrek aan documenten, vergunningen, studies en diploma’s.
Ook relevant voor de Leeuwen zijn in 2017 de verduisteringen die plaatsvinden in het teken Leeuw en in het tegenovergestelde teken, Waterman, die voor Leeuwen heerst over het huis van partnerships en relaties.

Op 11 februari 2017 is er een Maan-eclips in Leeuw, en op 21 augustus 2017 is er een Zonsverduistering. Dit is een tijd die je aanmoedigt om jezelf opnieuw uit te vinden, om te experimenteren met nieuwe dingen die je in een gunstig daglicht zetten, of het starten van een aantal persoonlijke projecten waarvoor je niet eerder het lef had om deze in beweging te zetten.
De Maan-eclips in de zomer, op 7 augustus 2017, zal je in de richting sturen van het evalueren van je relaties met anderen, in het bijzonder partnerschappen die voor jou het meest relevant zijn, ongeacht hun professionele of persoonlijke aard.

Pluto staat in 2017 in het huis van werk en gezondheid, maar vormt vanuit daar gespannen aspecten, zodat je ook wat onaangename verrassingen kan ervaren. Daarom is het van belang om je periodieke medische controles door te laten gaan. Aan de andere kant is het wel opletten dat je niet overdrijft met medicijnen, zelf de doses verhoogt of start met een drastisch dieet.

 

Ook benieuwd of 2017 een goed jaar wordt voor jou als Leeuw op het gebied van liefde&relatie en loopbaan&geld? Word dan Astro VIP voor slechts € 1,99 p/mnd!
Naast de uitgebreide jaarhoroscoop krijg je ook toegang tot de maandelijkse uitgebreide horoscoop en tal van extra’s. Per maand opzegbaar. 

Ja, ik wil de jaarhoroscoop lezen

Ben je al lid? Log dan nu in.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

AstroYou

by AstroYou

AstroYou verzorgt speciaal voor GiftAvenue alle astrologische berichten. De unieke schrijfwijze zorgt voor een begrijpelijke en makkelijk leesbare vertaling van de astrologie voor alle lezers.