kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Het lijkt erop dat 2017 een turbulent jaar wordt voor de Kreeften. Een jaar vol met bochten van gebeurtenissen in verband met familie, huis en carrière. Voor de heel gevoelige Kreeft kunnen de schommelingen in 2017 moeilijk te hanteren zijn, maar deze kondigen vooral positieve veranderingen aan, zelfs als ze vrij radicaal van aard kunnen zijn.
Jupiter is sinds vorig jaar in Kreeft’s 4e huis, en zal in 2017 worden betrokken bij gespannen aspecten met Uranus, gelegen in Kreeft’s huis van carrière, én met Pluto, gelegen in Kreeft’s huis van relaties. Dus de instabiliteit in je carrière kan gevolgen hebben voor je gezinsleven of inkomen. Bepaalde investeringen die Kreeften vorig jaar zijn begonnen, investeringen die betrekking hebben op huis, familie, of een reorganisatie van hun werk, kunnen worden ontregeld door een gebrek aan middelen of vertragingen bij de toegang tot bepaalde bedragen.

Dingen zullen met name een betere uitgangspositie krijgen vanaf augustus 2017, wanneer je inkomen aanzienlijk zou kunnen groeien, en je meer ontspannen bent.
Ook begunstigt Jupiter vanaf oktober 2017 het huis van liefde, creativiteit, entertainment, vruchtbaarheid, kinderen en financiële speculaties. Tevens is het goed voor het bevorderen van aangeboren talenten, zodat je het komend jaar vanaf dit punt klaar bent om de stap te zetten naar een nieuwe fase van professional ontwikkeling. Het is de moeite waard om te kijken of je jouw hobby niet kan omzetten in een klein bedrijf.

Professioneel, kunnen in 2017 de dingen trager verlopen dan je zou willen. Echter, met enige moeite en doorzettingsvermogen, zal je jouw reputatie weten vast te leggen in lijn met je werk, of je trekt medewerkers aan waarop je kunt rekenen, want Saturnus, heerser van Kreeft’s huis van de partnerschappen loopt in Kreeft’s huis van werk .
Tijdens de retrograde (heen en weer) bewegingen van Mercurius, de eerste week van januari, vervolgens april 10 – 03 mei 13 augustus – 6 september, en 3 – 23 ​​december 2017, moet je voorzichtig zijn als het gaat om korte afstand reizen, onderhandelingen, relaties met familieleden, maar ook met je leer-schema (vooral als je een aantal examens moet doen).

Wat betreft het romantische leven van de Kreeft blijven de eerste 9 maanden van 2017 relaties gespannen. Daarna vind je als Kreeft de moed om iets nieuws te zoeken of om met plezier te verleiden. Dan ben je niet alleen op zoek naar emotionele veiligheid of gezamenlijke verantwoordelijkheden.

Ook met de doorgang van Saturnus door Kreeft’s 6e huis (tot en met 20 december 2017) is het thema gezondheid voor de Kreeft misschien nog een delicaat onderwerp. Maar, in vergelijking met het voorgaande jaar, zou er een verbetering van mood en energie moeten zijn, met name in de tweede helft van het jaar.

 

Ook benieuwd of 2017 een goed jaar wordt voor jou als Kreeft op het gebied van liefde&relatie en loopbaan&geld? Word dan Astro VIP voor slechts € 1,99 p/mnd!
Naast de uitgebreide jaarhoroscoop krijg je ook toegang tot de maandelijkse uitgebreide horoscoop en tal van extra’s. Per maand opzegbaar. 

Ja, ik wil de jaarhoroscoop lezen

Ben je al lid? Log dan nu in.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

AstroYou

by AstroYou

AstroYou verzorgt speciaal voor GiftAvenue alle astrologische berichten. De unieke schrijfwijze zorgt voor een begrijpelijke en makkelijk leesbare vertaling van de astrologie voor alle lezers.