boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Jupiter, de heerser van het teken Boogschutter, zal tot 10 oktober 2017 door Boogschutter’s 11e huis reizen (dat van vrienden, sociale groepen, en idealen) om vervolgens door te gaan naar het 12e huis (één van isolatie, verscholen zaken en acties van het onderbewuste).
Jupiter’s reis door je 11e huis suggereert dat in 2017 de groepen waarvan je deel uitmaakt of die waaraan je gaat deelnemen, een bijzonder belangrijke rol spelen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar samenwerkingen kunnen bijzonder gespannen, onstabiel en brengers van grote veranderingen zijn, met name in maart, augustus en september 2017, wanneer Jupiter in een gespannen oppositie met Uranus en in een eveneens gespannen T-vierkant met Pluto staat.

Gezamenlijke doelen en projecten zijn beter voor je dan individuele initiatieven en projecten, die chaos kunnen genereren of moeilijker zijn om stabiel te houden. Als je weet hoe je tegemoet moet komen aan de belangen van een groep, zal je zien dat jouw acties de steun van anderen krijgen voor je belangrijkste projecten en voor datgene wat je zelf graag wilt neerzetten.
Gezien het feit dat Saturnus nog steeds in Boogschutter is in 2017 (tot 20 december), is het een goede periode om op te treden als een rolmodel voor anderen en om je waarde te bewijzen (Saturnus regeert over je 2e huis!). Dit doe je door je daden, initiatief, doorzettingsvermogen, inspanning en volwassenheid.

 
De maand mei, eind augustus en november 2017 zijn bijzonder goed voor alles waarop je jezelf instelt, omdat Saturnus een gunstige driehoek met Uranus maakt en een zacht sextiel met Jupiter. Dit is dé tijd om de “aanval” in te zetten voor situaties, plannen of ideeën die het lastigst lijken om in gang te zetten, want deze positie helpt je te overwinnen. Stel je prioriteiten duidelijk en gericht op, en beperk het aantal doelen zoveel mogelijk, zodat je niet je energie verspilt!

Zodra Jupiter Boogschutter’s 12e huis ingaat zijn je troeven discretie, innerlijk zoeken, en integratie van de spirituele kant van het bestaan. Tijdens deze periode kun je profiteren van hulp op de meest onaangename of ingewikkelde momenten. Ook kunnen situaties die zich na 10 oktober 2017 voordoen, je helpen bij het ontdekken wie je echte vrienden zijn en wie de wolven zijn verstopt in schaapskleren.

Verder heb je in 2017 te maken met drie verduisteringen die je kennis-as activeren (het 3e en 11e huis van Boogschutter). Dit versterkt je dorst naar avontuur en kennis. Je kunt het meeste uit de periodes februari en augustus 2017 halen door je know-how te verbeteren, diploma’s te behalen die je competenties bewijzen of aan de slag te gaan met het bestuderen van een nieuw onderwerp.

 

Ook benieuwd of 2017 een goed jaar wordt voor jou als Boogschutter op het gebied van liefde&relatie en loopbaan&geld? Word dan Astro VIP voor slechts € 1,99 p/mnd!
Naast de uitgebreide jaarhoroscoop krijg je ook toegang tot de maandelijkse uitgebreide horoscoop en tal van extra’s. Per maand opzegbaar. 

Ja, ik wil de jaarhoroscoop lezen

Ben je al lid? Log dan nu in.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

AstroYou

by AstroYou

AstroYou verzorgt speciaal voor GiftAvenue alle astrologische berichten. De unieke schrijfwijze zorgt voor een begrijpelijke en makkelijk leesbare vertaling van de astrologie voor alle lezers.