Jaarhoroscoop 2015

Wat hebben de sterren dit jaar voor jouw sterrenbeeld in petto? Lees snel wat je van het jaar 2015 kunt verwachten.

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


 

 

Horoscoop_Ram_klein(150px)

Ram (21 maart t/m 20 april)

Jaarhoroscoop 2015 Ram

“Zaai je zaden en wacht op een gunstige oogst rond het einde van het jaar”

Algemeen

Dit jaar zal vol van energie en dynamiek zijn voor eenieder die als Ram geboren is. Er zijn in alle aspecten van het leven kansen in overvloed. Je zult overlopen van nieuwe en innovatieve ideeën die zich gedurende dit jaar vormen, en je zult dichter bij je doelen en idealen in het leven kunnen komen. Laat je dromen vleugels krijgen en vlieg naar nieuwe gebieden in deze periode. Gedurende dit jaar zal er minder weerstand in je leven zijn, zowel professioneel als persoonlijk. De planeten staan in een positie om je naar grote hoogte te tillen in 2015. In al je bezigheden dit jaar zal veel intensiteit te vinden zijn. Ga ervoor en zet de wereld op z’n kop, laat zien dat je er bent! Het is jouw moment om te stralen. Jouw dominante planeet Mars zal je de benodigde energie en kracht geven om de angsten te bedwingen die je tegen zou kunnen komen. De doortocht van Pluto in je teken zal je iets emotioneler en gevoeliger maken dan dat je van nature bent!

 

Carrière

In dit jaar zal je veel veranderingen en modificaties brengen op professioneel gebied, of het nu om services of zaken gaat. Je kunt af en toe ook ongewenste veranderingen verwachten. Maar de Jupiter-Saturnus driehoek helpt je je positie te stabiliseren en veilig te stellen voor dit jaar. Deze periode vraagt om meer inzet van jouw kant voor je carrièreresultaten. Relaties met autoriteiten en gelijken moeten met zorg worden behandeld. Er zal niet veel antwoord zijn van de andere kant, maar je moet doorzetten. Dit is ook een toepasselijk moment om naar een nieuwe carrière over te stappen wanneer je het gevoel hebt dat je op de verkeerdere weg zit. Zaai je zaden en wacht op een gunstige oogst rond het einde van het jaar.

Relaties

Tijdens 2015 zijn jouw (liefdes)relaties op hun best. Je bent in staat om je partner in een nieuw licht te zien. De Saturnus-Jupiter driehoek kan in deze periode je romantische behoeften ondersteunen. Op sommige momenten zal je geneigd zijn te denken dat je partner niet erg toegewijd is. Maar wat serieuzere moeite van jouw kant doet echter wonderen. Zorg dat je je partner in deze periode niet domineert. Wees creatief in het uitdrukken van emoties en wees ferm genoeg om voor jezelf op te komen. Neem wat tijd vrij van werk om wat quality time met de ander te hebben, houd je emoties onder controle en doe eens iets om je partner te verrassen.

Financiën

Gedurende dit jaar zouden je financiën uitstekend moeten zijn, als gevolg van een gunstige stand van de planeten. De Jupiter-Saturnus driehoek geeft kracht aan je financiële bezigheden voor 2015. Er zullen geen grote zorgen zijn, zoals verliezen of leningen, dus je kunt doorgaan met het plannen van besparingen en investeringen. Er zullen echter wel wat uitgaven zijn die gerelateerd zijn aan familie en vrienden. Zorg dat je wat spaart voor de regenachtige dagen in de toekomst. Jouw financiële jaar lijkt positief te blijven voor het hele jaar.

Gezondheid

Je gezondheid zal niet erg denderend zijn gedurende de eerste 5-6 maanden van 2015. Er zal weinig vitaliteit zijn en depressie en vermoeidheid liggen om de hoek te loeren en kunnen hun gevolgen hebben voor je algemene gezondheid . Rond juni zullen de dingen echter beter worden wat de gezondheid betreft. Je mentale gezondheid zal dan eveneens op zijn best zijn. Wees voorzichtig met je dieet en sportplannen. Neem niet te veel hooi op je vork. Dit is een goede tijd om te gaan genieten van een sport die je ook echt leuk vindt, je gebruikt je energie dan op een goede manier.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


 

Horoscoop_Stier_klein(150px)

Stier (21 april t/m 21 mei)

Jaarhoroscoop 2015 Stier

“Laat er dit jaar zowel geven als nemen in je relatie zijn!

Algemeen

Dit jaar zal je naar je volle potentieel aan het werk zijn! Jouw beste karaktertrekken, zoals stabiliteit en geduld, zullen in deze periode mooie beloningen brengen. Je bent echter nu en dan geneigd om roekeloze en te harde beslissingen te nemen over je leven en de toekomst. Sommige dingen die je doet lijken onopgemerkt te blijven, maar houd je hier toch aan vast, zodat het je later succes geeft. Nieuwe ideeën en concepten komen tot bloei in je gedachten tijdens dit jaar. Het is een goede tijd om je dromen na te gaan leven. Ook is dit een periode waarin je nu en dan moe en passief zult zijn in je respons op anderen. Zorg echter dat je je best doet dit jaar.

 

Carrière

Gedurende het jaar 2015 beweegt je carrière langzaam maar gestaag. Je routine is gevuld met vermoeiend werk, dat echter wel maximale resultaten en voordelen oplevert. Volharden werpt dit jaar zijn vruchten af wanneer het je carrière betreft. Invloed van Jupiter en Pluto speelt een grote rol voor je professionele ambities voor deze periode. Teamwork gaat nu goed in je professionele omgeving. Neem echter afstand van persoonlijke aspiraties en concentreer op teamwinst. Volledige toewijding zal dit jaar wonderen doen voor je carrière.

Relaties

Tijdens het jaar 2015 zullen je relaties verdiepen en verrijken als nooit tevoren. Je zult meer betrokken zijn bij je thuis, liefde en relaties dan bij je professionele leven voor dit jaar. Laat ego of zelfoverschatting geen rol spelen in je relaties. Kijk terug in het verleden om lessen te vinden die je nu en in de toekomst kunnen helpen. Wanneer het om fouten gaat, aarzel dan niet om die binnen je relatie te erkennen. Dit kan belangrijk zijn voor het koesteren van liefde en relaties. Wees verstandig met het nemen van beslissingen aangaande lange termijn bezigheden. Saturnus kan je naar een fantasiewereld brengen, maar wees te allen tijde voorbereid om weer op aarde te landen. Laat er dit jaar zowel geven als nemen in je relatie zijn.

Financiën

Tijdens 2015 zal er een betere instroom van geld zijn voor jou als Stier. Zorg er echter wel voor dat je geen gat in je hand creëert. Probeer je koopreflexen te controleren en aankopen te beperken tot alleen dat wat je echt nodig hebt. Je kunt dure aankopen uitstellen tot het einde van het jaar, wanneer de financiële kant er wat beter uit gaat zien. Wat er ook gebeurt, blijf bij je budget. Jupiter kan je vragen om volledig in de spaarmodus te gaan, maar zorg dat er ook wat liquiditeit is. Pas op voor frauduleuze zaken die je financiën kunnen verstoren. Familie en vrienden zijn een goede bron voor financiële ondersteuning door dit hele jaar.

Gezondheid

Je algemene gezondheid is variabel dit jaar. Je zult een maand misschien op je best zijn, om de volgende maand weer tot het laagste level te zakken. Verbeter je eetgewoonten, aangezien je flink wat energie nodig zult hebben dit jaar. Anders kan vermoeidheid je mentale en fysieke grenzen verlagen. Een uitgebalanceerd dieet zal je in goede gezondheid houden. De plaatsing van de planeten geeft een hoog risico op infecties aan. Zorg daarom dat je je niet blootstelt aan gevaarlijke plaatsen; hou je omgeving steriel en je gewoonten schoon.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


 

Horoscoop_Tweelingen_klein(150px)

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Jaarhoroscoop 2015 Tweelingen

“Tegen het einde van het jaar zal je carrière een positieve boost krijgen!

Algemeen

Het jaar 2015 brengt waarschijnlijk grote veranderingen aan in je persoonlijke leven, Tweeling! Projecten op persoonlijk en zakelijk gebied die al een tijd geleden zijn opgestart, krijgen nu eindelijk vorm. Je ambities en ideeën nemen een tastbare vorm aan. De laatste jaren heb je veel moeten toetsen, heb je veel beproevingen doorstaan en verleidingen naast je neer gelegd. Maar dit jaar valt het allemaal op z’n plek en kom je in rustiger vaarwater. Heb geen illusies en houd je hoofd koel. Dit jaar zal je helpen om met volle teugen van het leven te genieten. De posities van de planeten zullen je helpen om je plannen in je leven prioriteit te geven. Maar zorg ervoor dat je niet afwijkt van je pad. Het einde van het jaar belooft wat geluk en voordeel voor je.

 

Carrière

Dit jaar zal je professionele leven vol intense werkschema’s en agenda’s zijn. De planetaire posities zullen je helpen om te werken aan een lange termijn plan terwijl je dagelijkse werk daar niet onder lijdt. Zo nu dan zou je wel eens een botsing kunnen hebben met gezag en collega’s/superieuren. Blijf flexibel, zorg ervoor dat de relatie met je meerdere niet veronaangenaamt. Probeer je zelf eens anders neer te zetten en laat je onzekerheid in het werkveld eens varen. Je creativiteit zal naar voren komen in deze periode. Tegen het einde van het jaar zal je carrière een positieve boost krijgen.

Relatie

Dit jaar zal je relatie een nieuw niveau bereiken waar je in staat zult zijn om de voordelen van wederzijdse ambities te genieten. Veel stabiliteit zou worden ervaren in de liefde. Je emotionele en romantische stemming bereiken zijn hoogtepunt, maar zorg ervoor dat je niet de spelbreker speelt. Je liefdesleven zal in staat zijn om je zelfvertrouwen te stimuleren en druppelsgewijs je een nieuw gevoel van zelf-tevredenheid met het leven kunnen geven. In het algemeen zal je in staat zijn om een optimisme tegenover het leven en relaties te hebben. In een reeds bestaande relatie zal een nieuwe vonk zichtbaar zijn dit jaar. Wees moedig als je belangrijke beslissingen met betrekking tot de liefde hoort te nemen. De singles die er zijn worden geadviseerd meer kieskeurig te worden bij het lokaliseren van hun ideale partner voor het leven. Ze hebben zo rond het midden van het jaar een hele lijst om uit te kiezen, doe er je voordeel mee!

Financiën

Gedurende het jaar 2015 is op je financiële status en de draagkracht van het geheel, een nieuwe opknapbeurt te zien. Je bent meer gericht op de lange termijn perspectieven in plaats van op de onmiddellijke financiële situatie. Je zult waarschijnlijk tegen ongewenste uitgaven aanlopen in de loop van het jaar, dus geef niet alle meevallers meteen uit aan niet nodige dingetjes. Zorg ervoor dat je niet op de blaren hoeft te zitten! Behandel je financiën met een gevoel van veiligheid, dus neem liever geen grote risico’s die je een onbehaaglijk gevoel geven. Verwacht geen grote meevallers, alleen maar met hard werken ben je in staat om een leuk extraatje te creëren dit jaar.

Gezondheid

Je lichamelijke en geestelijke gezondheid zal waarschijnlijk een beetje grillig zijn tijdens de eerste helft van het jaar. Trek niet te hard aan je fysieke gezondheid, ontspan, geniet en leef het leven ten volle. Ontdek je innerlijke spirituele behoeften en geef het een boost door een bepaalde meditatie of een andere relevante spirituele initiatie dat je mentale state-of-mind kan verbeteren. De tweede helft van het jaar zal je in goede gezondheid verkeren en juichen dankzij de goede plaatsing van de planeten. Houd je emoties onder controle en stort je niet in een soort van conflict dat je geluk zou kunnen belemmeren. Gebruik je opgeslagen energie nuttig en efficiënt!

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


Horoscoop_Kreeft_klein(150px)

Kreeft (23 juni t/m 21 juli)

Jaarhoroscoop 2015 Kreeft

“Blijf voor stabiliteit dicht bij je budget als het jaar tot zijn einde komt!”

Algemeen

Tijdens dit jaar zijn jullie Kreeften verzekerd van een nieuwe bron van energie en levenslust. Je zult in staat zijn om tot in extremen te gaan om ervoor te zorgen dat aan je ideeën en idealen wordt voldaan. De planeetposities voor dit jaar zullen je helpen met nieuwe wegen en kansen voor groei en ontwikkelingen in het leven. Je zult problemen met een nieuwe bron van licht teniet kunnen doen. Artistieke temperamenten zijn deze periode sterker aanwezig. Je zult nieuwe vrienden ontmoeten of mensen die persoonlijke of professionele partners kunnen worden. Mars en Neptunus samen zullen je impulsieve beslissingen doen maken, die je met dubbele voorzichtigheid moet behandelen. Recreatieve activiteiten zouden voor deze periode geminimaliseerd moeten worden; focus op de grotere problemen om je heen.

 

Carrière

De posities van de planeten ondersteunen je carrière dit jaar goed. Je zult in staat zijn om naar je ambities en idealen in het leven toe te werken. Je professionele optreden zal met goedkeuring bekeken worden door de autoriteiten op werk, wat de weg vrijmaakt voor vriendschappelijker relaties in je carrière. Degenen die graag dynamischer zijn, zullen merken dat dat dit jaar eenvoudiger gaat. Je wordt echter geadviseerd in je boot te blijven wanneer de zee roerig is. Verwijder jezelf van routinewerk en probeer nieuwe werkmodellen uit te denken. Je zult in staat zijn om goede verbindingen te krijgen met ouderen op je werkplaats. Maak goed gebruik van hun hulp om nieuwe professionele doelen te vinden.

Relaties

Tijdens dit jaar zullen relatieproblemen nieuwe kansen krijgen. Degenen die single zijn zullen ruim de tijd hebben voor plezier en genieten. Als je al in een relatie bent, zou het allemaal rustig moeten gaan, met wat nieuwe toevoegingen aan de familie. Laat je verleiden tot wat socializen dit jaar. Romantiek en liefde zullen geweldig verlopen rond de tweede helft van het jaar. Sensueel plezier wacht je in deze periode. Zorg echter dat je je grenzen kent wanneer het om relaties gaan. Dit is ook het perfecte moment om even te gaan zitten en te praten over de dingen die verbetering verhinderen, in je persoonlijke relaties.

Financiën

Dit jaar is je veel geluk en fortuin beloofd. Neem moeilijke beslissingen met oog op je financiële bewegingen en wees je bewust van de risico’s daar. Stop er wat extra moeite in om geld te verdienen voor deze periode. Dit omdat je met een ongewenste uitgave te maken kunt krijgen. Je harde werk en toewijding is je belangrijkste voordeel dit jaar. Gebruik ze goed om je financiële stabiliteit in het leven en je toekomstige sparen te verhogen. Tijdens de tweede helft van het jaar moet je je bewust zijn van wat hogere uitgaven. Blijf voor stabiliteit dicht bij je budget als het jaar tot zijn einde komt.

Gezondheid

Tijdens 2015 zijn jou energielevels op hun best. De planeten ondersteunen je fysieke en mentale gezondheid het hele jaar door. Er zal een nieuwe energiegolf door je heen komen stromen. Je zult in staat zijn om een nieuwe dynamiek te voelen van binnen. Alle fysieke inspanningen zullen in deze tijd hun resultaten geven. Er zullen genoeg kansen zijn om even pauze te nemen van werk en je spieren te ontspannen. De emotionele kant kan echter moeilijk doen. Wees je bewust van je fysieke en mentale grenzen en neem genoeg rust voor een complete verjonging van je geest.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


Horoscoop_Leeuw_klein(150px)

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Jaarhoroscoop 2015 Leeuw

“Een redelijk goede periode staat je te wachten, voor zover het om je gezondheid gaat!

Algemeen

Dit jaar zal rijk zijn aan kansen voor nieuwe projecten in alle aspecten van het leven van Leeuwen. De planeet Jupiter zal je helpen om nieuwe ambities of werk in je leven te krijgen. Je zult oplossingen kunnen vinden op problemen die tot op de dag van vandaag niet opgelost zijn. Dit is een geweldige tijd om goede beslissingen te nemen wanneer het gaat om je acties in de toekomst, zowel persoonlijk als professioneel. De posities van de planeten helpen je je emotionele disbalans onder controle te houden. Dit jaar is een goede periode om je wrevel uit het verleden te begraven en naar een mooiere toekomst toe te werken. Als je een artiest bent, is dit de beste tijd om je werk aan de wereld te tonen – de bekendheid wacht…

 

Carrière

Het jaar 2015 heeft goede dingen in petto op het aspect van carrière. Het zal echter niet altijd een bed van rozen zijn. Je hebt grote kans om in een ruzie terecht te komen om je professionele positie te behouden. De planeten roepen meer om actie dan om woorden in deze tijd van het jaar. Je zult vol zitten met positieve ideeën en gedachten die zorgvuldig gebruikt moeten worden voor de beste resultaten. Je professionele aspiraties zullen succesvol zijn als je er genoeg moeite in stopt. Gedurende de tweede helft van het jaar kunnen je projecten het licht gaan zien. In het algemeen, is dit jaar een tijd van hard werk en toewijding dat beloningen opbrengt voor de komende jaren.

Relaties

Je relaties zullen dit jaar in harmonie verlopen. Probeer je ware gevoelens en emoties aan je geliefden uit te drukken. Open je hart en heb een duidelijk gesprek met je partner over alles dat je de laatste tijd op je zenuwen kan werken. Doe een stap terug als je denkt dat je de verkeerde bewegingen maakt in je liefdesleven. Er zal een nieuwe visie ontstaan met betrekking tot relaties. Je zult stabiel moeten zijn wanneer het erom gaat je emoties te beheersen in je relatie. Degenen die single zijn, zullen een partner vinden voor een langdurige relatie. Degenen die al in een relatie zitten, moeten zorgen dat ze dit jaar geen beloften maken die ze niet kunnen houden.

Financiën

Gedurende dit jaar zullen je financiën ietwat lastig verlopen; je zult het moeilijk vinden om de touwtjes aan elkaar te knopen. Doe dus je uiterste best om zo veel mogelijk te sparen voor de lastige perioden die op komst zijn. Je uitgaven hebben een goede kans om flink te stijgen, dus blijf waakzaam op dit aspect. Besteed geen aandacht aan frauduleuze methoden om je geld te vermeerderen. Luister naar je innerlijke stem en reageer met voorzichtigheid op financiële veranderingen. Er zal wat verwarring zijn tussen langetermijninvesteringen en korte termijn uitgaven. Je moet een goed inzicht van de toekomst hebben voor je iets doet op financieel gebied dit jaar.

Gezondheid

Je algemene gezondheid zal gemiddeld zijn gedurende dit jaar. Er zullen wat vervelende ervaringen zijn, zoals af en toe kleine gezondheidsproblemen, maar laat dat geen gevolgen hebben voor je mentale energie. Dit is het moment waarop je actief en vol kracht en levenslust kunt zijn. Wees je bewust van je fysieke grenzen en werk daar ook naar. Ga niet over je grenzen heen. Dit is een goede tijd om met een nieuwe fysieke activiteit te beginnen, of met een nieuw dieet. Focus op je innerlijke energielevels. Een redelijk goede periode staat je te wachten, voor zover het om je gezondheid gaat.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


Horoscoop_Maagd_klein(150px)

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Jaarhoroscoop 2015 Maagd

“Stel je prioriteiten duidelijk dit jaar zo ver als je professionele groei en ontwikkeling betreft.”

Algemeen

Gedurende dit jaar van 2015 zullen er grote veranderingen in je persoonlijke en financiële leven zijn. Al jouw inspanningen eindigen in een succes, voor nu! Maar ga niet op je lauweren rusten en ben je bewust van de nietszeggende vleierij onderweg. Tel je zegeningen en laat je hersenen de belangrijkste beslissingen nemen in het leven. Je creativiteit zal naar voren komen in deze tijd. De planetaire posities ondersteunen je intellectuele groei en ontwikkeling. In het algemeen, wordt er een rustige en stabiele omgeving voorspeld. Aarzel niet om een stap naar voren te doen wanneer anderen hulp nodig hebben.

 

Carrière

Je professionele leven zal worden overgeladen met nieuwe kansen voor het komende jaar. Er zal een goede verstandhouding zijn met de autoriteiten en collega’s in je werkveld. In teamwork je naar voren bewegen is de juiste weg voor nu. Dit is de tijd om je positie in het bedrijfsleven of diensten te consolideren. Je projecten zullen zich in de juiste richting verplaatsen en vertrouw er op dat dit nu de juiste tijd is. Sommigen kunnen het juiste moment van verandering in het beroepsleven voelen! Vertrouw op je innerlijke kracht om de sprong te wagen. De belemmeringen waar je zo aan gewend geraakt bent, zijn minder en niet zo zwaar meer! Stel je prioriteiten duidelijk dit jaar zo ver als je professionele groei en ontwikkeling betreft.

Relatie

Volgens de voorspellingen van de 2015 liefdes horoscoop, wordt het komende jaar een proefperiode voor de Maagden op het gebied van liefde en relaties. Voor getrouwde mensen, kunnen de bestaande problemen ingewikkelder worden, daar er nog niets is opgelost. Pak je problemen aan en ze zijn opgelost voor dat het jaar weer om is. Vanuit het emotionele oogpunt gezien, zal je een onrustig gevoel in je hoofd hebben, maar je wordt geadviseerd om een koel temperament te behouden voor het oplossen van ingewikkelde problemen.

De singles krijgen een verassende stand in hun horoscoop. Zij kunnen zomaar een nieuwe vlam tegen het lijf aan lopen. Deze relatie zal niet zomaar komen aanvliegen, ze moeten er wel wat voor doen. De aanhouder wint!

Het liefdesleven zal dus niet meteen over rozen gaan voor de Maagden dit jaar, maar met de samenwerking van hun partner zullen ze wel heel veel overwinnen.

Het zal een intens en emotioneel jaar op liefdes gebied worden.

Financiën

Dit jaar zullen je financiën goed in orde en onder controle zijn, dankzij het strikte regime dat je eerder gevolgd hebt. Je zult in staat zijn om bij je budget voor dit jaar te blijven. Wel zul je echter in de verleiding gebracht worden om ongewenst dure aankopen te doen. Geef niet toe aan die verlangens en wacht voor de geschikte tijd. Hou je prioriteiten goed bij en geef niet toe aan stimulaties van mensen om je heen wanneer het je financiën betreft. Speculatieve deasl zullen vaak een goede uitkomst geven, maar wees voorzichtig. Je moet sparen, omdat de periodes die er aan komen wel eens minder goed kunnen zijn.

Gezondheid

Tijdens dit jaar zou je een goede fysieke en mentale energie moeten hebben. Het zou een stuk soepeler mogen lopen dan het voorgaande jaar. Er zal voldoende gelegenheid zijn om een pauze te nemen, te genieten en te ontspannen in het leven. De laatste helft van het jaar kan je wat gezondheidsprobleempjes brengen wat kan resulteren in belangrijke medische uitgaven. Je spijsvertering en het zenuwstelsel zijn waarschijnlijk in de war gegaan in deze periode. Je kunt dit voorkomen door goed op je dieet te letten. Advies: Luister iets meer naar je lichaam en geef er lekker aan toe….

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


 

Horoscoop_Weegschaal_klein(150px)

Weegschaal (23 september t/m 23 Oktober)

Jaarhoroscoop 2015 Weegschaal

“Het eind van het jaar brengt waarschijnlijk grote veranderingen!”

Algemeen

Dit jaar zal voor jou zonder problemen verlopen dankzij goede planeetposities. Je zult vooruitgang boeken in het leven. Al je energie zal op je grotere doelen worden gericht. Je creativiteit en artistieke talenten komen naar voren in deze periode. Je zult in staat moeten zijn de realiteit van de onwerkelijkheden om je heen te onderscheiden. Er kan aan jouw kant wat ongeduld zijn in je persoonlijke en professionele leven. Behandel zaken met tact en neem het pad van het compromis om je beter te voelen. Er zal goed contact zijn met degenen om je heen en de meeste van je dromen zullen in dit jaar uitkomen.

 

Carrière

Tijdens dit jaar zullen er bepaalde krachten tegen je werken wanneer het je professionele positie betreft. Blijf bij je plannen en doe zoveel mogelijk moeite voor wat belangrijk voor je is. Behandel je relaties met autoriteit en collega’s voorzichtig. Wees ferm met beslissingen over je carrière. Anticipeer op probleempjes en hindernissen. Er zullen rond het midden van het jaar wat problemen zijn op het gebied van je carrière, maar er zullen ook genoeg kansen zijn om te groeien. Het eind van het jaar brengt waarschijnlijk grote veranderingen.

Relaties

Gedurende dit jaar zal je veel closer met je geliefde kunnen worden. Je zult in staat zijn om je gevoelens beter uit te drukken en er zal geen sprake zijn van terugval. Er zal een verbeterde communicatie zijn op dit gebied, en veel romantiek en liefde, dankzij de gunstige plaatsing van de planeten. Je kunt wederzijds geluk en vertrouwen verwachten in deze periode. Zorg dat je je partner geen gevoel van onzekerheid geeft. Er loert een zekere bezitsdrang, maar laat dit je liefdesleven niet verpesten. Een positieve benadering zal het beter doen om jullie dichter tot elkaar te brengen. Jezelf goed uitdrukken en open stellen is belangrijk.

Financiën

Gedurende 2015 zal het eenvoudig gaan op financieel gebied. Rond het midden van het jaar staat je echter een periode van frustratie en moeilijkheden te wachten. Laat hard werk en toewijding voor nu je prioriteit zijn. De planeten zijn in een positie je uitgaven beter te ondersteunen dan besparingen. Wees verstandig en stel de juiste prioriteiten. Anders zullen er in alle aspecten van je leven problemen zijn. Luister naar goede adviezen van vrienden en familie als het om de financiën gaat. Je kunt niet alleen staan in tijden van financiële onzekerheid.

Gezondheid

Er zullen veel emoties met je leven vermengd raken, zodat je mentale en fysieke energie wordt weggezogen. Je vertering vraagt ook om meer en meer energie. De planeten zullen je dit jaar beschermen tegen grote gezondheidsproblemen en ziektes, maar incidentele moeilijkheden kunnen niet worden uitgesloten. Een goed dieet en fysiek werk zullen je voor een groot deel gezond kunnen houden. Vraag niet te veel van je lichaam en geest in deze periode.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:Horoscoop_Schorpioen_klein(150px)

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Jaarhoroscoop 2015 Schorpioen

“Gedurende dit jaar wordt voorspeld dat jij op je piek van gezondheid bent!

Algemeen

Dit jaar zal je opleven en je ambities in het leven kunnen herzien! Neem je doelen serieus en gedraag je daar ook naar. Er zal overlap zijn tussen je persoonlijke en professionele leven. Zorg dat je maatregelen treft om te voorkomen dat deze werelden niet te veel door elkaar lopen. Er zal wat haast zijn om bepaalde belangrijke projecten in je leven te voltooien wanneer het jaar tot zijn einde komt. Wijd je toe aan hard werk, zodat het resultaat verrassend goed is. Er zal wat verandering plaatsvinden, maar zorg dat je hoe dan ook genoeg tijd doorbrengt met familie en vrienden, omdat dat is wat uiteindelijk telt in het leven.

 

Carrière

Je professionele leven zal dit jaar belangrijk voor je zijn. Er zal een duidelijk verschil zijn wanneer je in het zakenleven zit in plaats van de dienstverlening. Je zult eindelijk in staat zijn om uit te rusten en te ontspannen. Er zullen nieuwe connecties ontstaan op professioneel gebied. Ook zal de omgang met opdrachtgevers en gelijken op de werkvloer beter zijn. Als je in het artistieke veld zit, is dit de ideale tijd om je kunst aan de wereld te laten zien. Anderen kunnen er goed inspiratie uit opdoen. Wees echter niet te zelfgenoegzaam over je carrière, aangezien dingen oncontroleerbaar worden wanneer je te laks bent.

Relaties

Gedurende dit jaar zullen je liefdesrelaties interessanter zijn dan de afgelopen jaren. Grote veranderingen kunnen op dit gebied optreden, en het is een periode waarin je je ware aard aan je partner kun tonen. Bescheidenheid en eerlijkheid werken altijd goed in je relaties. Wees gevoelig voor de behoeften en verlangens van je partner voor deze periode. Goede communicatie zal zorgen dat alle moeilijkheden en misverstanden worden opgelost. Goede lange termijn vooruitzichten zullen dit jaar tot werkelijkheid komen. Zorg echter dat je wensen en verlangens worden vervuld in de relaties die je tegenkomt; buig niet alleen voor de wensen van je partner. Dat kan je af en toe in de problemen brengen.

Financiën

Er zal financieel veel binnenkomen en weer uitgegeven worden, zodat er weinig over is om te sparen. Wees voorzichtig met je acties, anders kun je op financieel front in grote problemen raken. Kijk even opnieuw naar je budget om de huidige problemen op te lossen. Pas op voor ongewenste uitgaven, aangezien je verleidt zult worden het opnieuw te doen. Het beste is om recreatief shoppen te vermijden en de grootste uitgaven van het jaar in gedachten te houden. Aan het einde van het jaar zal er wel wat goed nieuws komen op financieel gebied dankzij de gunstige positie van Jupiter.

Gezondheid

Gedurende dit jaar wordt voorspeld dat jij op je piek van gezondheid bent. Het eerste halve jaar zal je in goede stemmingen doorbrengen, met veel energie en betrokkenheid. Halverwege het jaar zal er echter wat sprake zijn van vermoeidheid. Er zullen op persoonlijk en professioneel gebied wat vermoeiende bezigheden zijn. Wees voorzichtig, want overwerken kan op je zenuwen werken en je volledig uitputten. Rond het eind van het jaar is er tijd in overvloed voor plezier en artistieke activiteiten die je zenuwen tot rust brengen en je nieuwe energie geven voor de komende tijd.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Bekijk ook:


 

Horoscoop_Boogschutter_klein(150px)

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Jaarhoroscoop 2015 Boogschutter

“Gedurende dit jaar zullen je financiën beter zijn dan ooit!”

Algemeen

Tijdens het jaar 2015 zullen de planeten je helpen om meer vertrouwen te hebben in jezelf en je vaardigheden. Je zult in staat zijn om meer te bereiken dan in de afgelopen jaren. Je moet echter wel prioriteiten stellen aan je ideeën en idealen voor je tot actie overgaat. Er zullen wat problemen zijn binnen je relaties. Maar laat je niet leiden door pessimisme. In de loop van de tijd zal het beter worden. Plan je taken met zorg en laat wat ruimte over voor rust en frisse lucht. Hoewel je dit jaar druk zult zijn met persoonlijke en professionele bezigheden, moet je zorgen dat je omgeving een beetje geduld met je heeft. Sociale zaken en goede doelen vragen om je aandacht. Veel geluk en fortuin zijn ook voor je in de kaarten te vinden als nooit tevoren.

 

Carrière

Er zal dit jaar veel energie naar het professionele veld gaan, Boogschutter. Als je in de zaken zit, zal er genoeg gelegenheid zijn voor samenwerking, en een eventuele uitbreiding. Degenen in het artistieke veld zullen nieuwe wegen voor groei tegenkomen. Gedurende het eerste halve jaar kunnen er wat strubbelingen zijn in de relatie met autoriteiten en collega’s op de werkvloer. Er zijn voor een tijdje problemen of obstakels in je projecten. Teamwork zal niet veel resultaat geven. Reken op je innerlijke potentieel en de laatste helft van het jaar zal je belonen dankzij je toewijding en harde werk in de eerste helft.

Relaties

Gedurende dit jaar zal je in staat zijn om relaties in stand te houden die in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Geniet van je gezelschap en vermijd impulsieve en gretige acties van je eigen kant, anders kan er van de andere kant negatieve vergelding komen. Je zult aantrekkelijker zijn voor het andere geslacht dit jaar, dankzij goede persoonlijke verzorging. Wees echter wel wat voorzichtig met de romantiek, aangezien Saturnus onderweg roet in het eten kan gooien. Je zult de goodwill en de waardering van je partner kunnen krijgen als dingen volgens jouw plannen verlopen. Geduld en tolerantie zijn de kernwoorden voor succesvolle relaties dit jaar. Spendeer voldoende tijd met je partner, zelfs als je in een minder goede bui bent. Veel socializen zal de single mensen helpen om gedurende het jaar in een positieve relatie te komen.

Financiën

Gedurende dit jaar zullen je financiën beter zijn dan ooit dankzij het voorbereidende werk dat je nu aardig veel hebt gedaan. Maar wees niet zelfvoldaan, probeer te sparen en geef conservatief uit. Je hebt wat stabiliteit nodig in je financiën dit jaar. Vermijd onnodige materiële uitgaven, aangezien noodzakelijke aankopen je onverwacht kunnen grijpen. Je zult opnieuw naar je budget moeten kijken en naar je eigen middelen moeten leven. Dit is niet te tijd om te zwelgen in je geld, hoewel je financiën prima zijn, omdat de zaken minder rooskeurig lijken tegen het einde van het jaar. Pas op voor oplichters en check alles dat je tekent dubbel. Wat instroom van hoog volume wordt voor het midden van het jaar voorspeld. Degenen in zaken zullen het dit jaar goed doen.

Gezondheid

Je algemene gezondheid zal voor het jaar 2015 positief zijn. Zorg echter wel dat je genoeg ontspant en je lichaam en ziel regelmatig laat bijkomen. Dit zorgt voor een positieve geest die je het hele jaar helpt doorgaan. Dingen zullen makkelijk gaan tot ongeveer het midden van het jaar, wanneer kleine gezondheidsproblemen op beginnen te komen. Er zullen moeilijkheden zijn met zenuwen en spieren, dus wees hiermee voorzichtig. Blijf bij de maatregelen die je rond het begin van het jaar hebt getroffen. Dit alles zal resulteren in gunstige jaren hierna.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


Horoscoop_Steenbok_klein(150px)

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Jaarhoroscoop 2015 Steenbok

“Er zal meer begrip en toewijding in je relatie zijn!”

Algemeen

Tijdens 2015 zullen je creativiteit en talenten je naar de top brengen. Er zal veel groei en ontwikkeling in je vaardigheden zitten en je zult tevreden zijn met je algemene leven. Je zult de vrijheid hebben om je vakmanschap te laten zien aan de buitenwereld. Weet echter dat je ook veel verantwoordelijkheid hebt in je persoonlijke leven. Ontzeg jezelf de eenvoudige geneugten in het leven niet. Blijf bij je doelen en luister zeker naar advies van alle kanten. In het algemeen zal er in alle aspecten van je leven een boost komen. Speculeer niet te veel over de dingen die om je heen gebeuren. Meng je in de actie wanneer dingen spannend worden. De plicht roept, en wees voorbereid om problemen zo snel mogelijk te tackelen voor het aankomende jaar.

 

Carrière

Gedurende dit jaar zullen je professionele ambities en harde werk resultaten gaan geven. Er zal wat goede vooruitgang zijn in je carrière deze periode. Ook zal er een hectische periode zijn die om veel toewijding en ernst aan jouw kant vraagt. De eerste helft van het jaar zal je stabiel op de grond staan na veel onstabiliteit die eerder op het gebied van werk heeft gespeeld. Er zullen nieuwe kansen en wegen zijn naar vooruitgang en betere financiële beloningen op komst. Hoewel nieuwe connecties er waarschijnlijk aankomen, moet je op je innerlijke kracht en intelligentie vertrouwen om verder te komen. Degenen in zaken zullen ontwikkeling aan de zijkant zien tijdens de tweede helft van het jaar. Wees serieus en voorzichtig met teamwork.

Relaties

In 2015 zal je liefdesleven kalm en rustig zijn. Er zal een tijd zijn waar het aan jou is om zelf voor je partner en jou te zorgen. Angsten en zorgen die je hebben geplaagd zullen nu als sneeuw voor de zon verdwijnen. Er zal meer begrip en toewijding in je relatie zijn. Ook als je wat gereserveerd bent, zorg dat je assertief genoeg bent om je liefde en affectie aan je partner te tonen. Een perfecte tijd om je diepe innerlijke gevoelens aan je partner te laten zien. Voor wie single is, is het een goede tijd om te settelen met de ideale levenspartner. Een opwindende en spannende fase is in aankomst op het gebied van jouw liefdesleven.

Financiën

Je zult gezegend zijn met gezonde financiën voor 2015 dankzij de goede positie van Jupiter. Er zullen kansen zijn om te verbeteren en om je financiële positie te doen stijgen. Probeer onvoorziene uitgaven te voorkomen, vergroot je inkomen en vind manieren om iets te sparen. Blijf bij je budget en aarzel niet om financiële hulp van je naasten aan te nemen. Dit is de tijd om oplossingen te vinden voor een aantal financiële problemen die je al langer dwars hebben gezeten.

Gezondheid

Er zal gedurende dit jaar goede gezondheid in je leven zijn. Je zult vol energie zitten gedurende het hele jaar. Blijf bij je dieetplannen en sportschema’s om ongewenste gezondheidsproblemen te voorkomen. Probeer vette en scherpe voeding te vermijden, aangezien het serieuze gevolgen voor je gezondheid kan hebben. Rond het midden van het jaar zal er wat traagheid binnen komen sijpelen. Vermijd dit en leef geen zittend bestaan voor je eigen gezondheid. Beginnen met wat sporten dat veel goed zal doen om je met de noodzakelijke mentale en fysieke gezondheid te helpen.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:


 

Horoscoop_Waterman_klein(150px)

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Jaarhoroscoop 2015 Waterman

“Stel je prioriteiten en focus je op wat er te doen is!”

Algemeen

Tijdens dit jaar zal er van alle kanten veel druk op je komen. Verzamel al je kracht en energie en zie de wereld tegemoet met al je macht. Luister naar je innerlijke stem, anders kunnen dingen zich tegen je gaan keren. Overdrijf niet met zowel werk als vrijetijdsbesteding. Durf je zelfverzekerd uit te drukken tegenover anderen en maak gebruik van alle kansen die je tegenkomt. Je zou anders zo maar iets groots kunnen missen. Werk dat al lange tijd gedaan moet worden kan nu vleugels krijgen. Socializen neemt een groot deel van je tijd in beslag dit jaar. Jupiter helpt je om je ambities en idealen op te zoeken, Saturnus zal je creativiteit en talenten naar voren brengen. Een stillere periode wacht je rond het einde van het jaar, wees hier ook op voorbereid…

 

Carrière

Je professionele leven zal kalm zijn, en de dingen blijven hun gangetje gaan zoals ze ook afgelopen jaren deden. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn… Zaken kunnen wat verhit raken en er zullen veranderingen plaatsvinden. Je zult veel ervaring opdoen in deze tijd op werkgebied. Je zult je energiereserves moeten gebruiken om hoger te klimmen op de professionele ladder. Degenen in zaken zullen veel groei zien, vooral aan de zijkanten. Blijf kalm en zet je creatieve talenten in voor betere kansen in je carrière.

Relaties

Gedurende 2015 zal je liefdesleven stabieler en gezonder zijn. Er zijn echter ook wat donkere momenten voorspeld, waarin tijdelijke vervreemding of kleine problemen kunnen voorkomen. Er zullen momenten van onzekerheid zijn. Vrienden spelen een grote rol wat de invloed op je relatie betreft. De laatste helft van het jaar zul je beginnen te settelen met een ideale levenspartner. Bepaalde beslissingen aangaande relaties zullen genomen moeten worden om toekomstige problemen te voorkomen. Betere communicatie is dit jaar de sleutel voor een goede relatie.

Financiën

Gedurende dit financiële jaar zal de rit rustiger en stabieler worden. Stel je prioriteiten en focus je op wat er te doen is. Ontwijk onnodige extravagantie in je leven en houd je uitgaven in de gaten. Geef bepaalde aankopen op om je budget stabiel te houden. Het midden van het jaar vraagt om allerlei bestedingen en het zal een moeilijke periode zijn om je uitgaven terug te dringen. Sluit geen compromissen omtrent je spaargeld. De laatste helft van het jaar voorspelt uitgaven gerelateerd aan onroerend goed en investeringen. Zaai om later te oogsten, Waterman.

Gezondheid

Je algemene gezondheid zal je niet teleurstellen dit jaar. De planeten ondersteunen je immuunsysteem en je zult merken dat je in prima gezondheid blijft door het hele jaar. Ontspan je lichaam en geest regelmatig. Vermijd gulzigheid met voedsel en andere slechte gewoonte, aangezien die waarschijnlijk hun gevolgen voor je gezondheid kunnen hebben. Begin met een sport naar keuze om je een hoognodige work-out te geven. Dieet en sport zijn nodig om je fysiek in orde te houden gedurende het jaar. Over het hele jaar zul je positieve resultaten krijgen op dit gebied, zonder grote problemen waar je je zorgen hoeft te maken.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven

Recente blogs:Horoscoop_Vis_klein(150px)Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jaarhoroscoop 2015 Vissen

“Sensuele bonden krijgen een voorkeur tegen het eind van het jaar!”

Algemeen

Tijdens 2015 wordt er meer van je gevraagd. Dit kan ervoor zorgen dat je assertiever, roekelozer en meer actie-georiënteerd raakt. Zorg dat je alles op een constructieve manier doet. Uitstelgedrag kan zijn prijs eisen in je relaties. Je impulsieve aard kan het best een tijdje ver weg gestopt worden, in ieder geval voor het komende jaar. Wel zal er veel groei en ontwikkeling zijn in je persoonlijke en professionele leven dit jaar. Ook is het een tijd voor een flinke vrije val. Vind steun en kracht bij je naasten en geliefden wanneer je daar behoefte aan hebt.

 

Carrière

Voor 2015 zal je carrièreweg veel routine zijn, zonder grote veranderingen op komst. Maar je professionele leven zal spontaan groeien zonder veel moeite of lasten. Teamwork zal het dit jaar goed doen en je vaardigheden zullen worden uitgebreid. Degenen in dienstverlenende beroepen zullen zien dat hun geduld resultaten geeft. Hoewel er veel stress zal zijn, zal alles gaan zoals gepland op professioneel gebied. De planeten helpen je om je positie te behouden voor het grootste deel van het jaar. Maar als je geïnteresseerd bent in wat verandering zul je tegen het getij in moeten zwemmen, iets dat voor nu afgeraden wordt.

Relaties

In dit jaar zal je liefdesleven een piek bereiken. Er zal veel betrokkenheid zijn in je relaties. Je zult je diepere gevoelens en verlangens beter en gemakkelijker kunnen uitdrukken. Degenen die in verwarring zijn over het kiezen van de juiste partner, zullen nu in staat zijn om de beste beslissing te nemen. Meer begrip kan alle problemen uitwissen in je relaties. Als er een obstakel is, dan is dit het juiste moment om die af te weren met prettige en betekenisvolle dialogen met je partner. Wie al in een relatie is, zal ideeën vinden om die te versterken. Degenen die single zijn zullen dit de ideale periode vinden om een zielsverwant te zoeken in vrienden of naasten. Sensuele bonden krijgen een voorkeur tegen het eind van het jaar. Neem de tijd om je keuze te maken als er een manier is om een weg te kiezen naar je partners hart.

Financiën

In dit jaar zullen je financiën alle kanten op gaan. Er zullen gelijke kansen zijn voor zowel een grotere inkomensstroom als het tegenovergestelde. Wel is er sprake van geluk en fortuin voor de deur; aan jou de taak om van de juiste gebruik te maken. De posities van de planeten werken financiële stabiliteit tegen. Je zult verstandige beslissingen moeten maken om hiermee om te gaan. Wees erop voorbereid om alleen uit te geven voor essentiële zaken en het extravagante spenderen nog even uit te stellen. Dit is niet de tijd voor impulsaankopen. Trek jezelf hier een tijdje van terug, in ieder geval tot midden 2015. Heb vertrouwen in jezelf en geloof in hard werk. Geld kan van alle kanten komen als je verstandig en doelbewust bent.

Gezondheid

Tijdens dit jaar zal je algemene gezondheid naar tevredenheid zijn, hoewel kleine problemen op kunnen spelen. Dit is een zorgelozere periode dan de afgelopen jaren, maar een zekere vermoeidheid kan niet worden uitgesloten. Behoud je kalmte en socialize met mensen, of stimuleer jezelf op een andere manier mentaal. Zorg voor genoeg slaap, beweging en een uitgebalanceerd dieet om je wakker te houden. Probeer jezelf af en toe even helemaal opnieuw op te laden en sta jezelf niet toe volledig uitgeput te raken. Vermijd fastfood en blijf bij organische en thuisgemaakte spullen voor en betere gezondheid. Wat mentale stimulering en spirituele bezigheden rond het einde van het jaar. Ontwijk moeilijk fysiek werk, aangezien dit veel spanning in je fysieke structuur kan veroorzaken. Ontspan, geniet en verjong je geest tot het jaar met een gezond einde komt voor jullie Vissen…

Check hier jouw maandhoroscoop!


Naar boven

Recente blogs:

test