Zwangerschap ‘probleempjes’ waar je (bijna) niemand over hoort

Zwanger zijn… het gaat echt niet over rozen! Eigenlijk is er geen klap aan! Zo dat is gezegd. Natuurlijk zijn er genoeg vrouwen die ervan houden. En dan heb je ook nog vrouwen die geen kans voorbij laten gaan om hun kinderen te vertellen door wat voor hel ze zijn gegaan ‘allemaal voor jou’. 😉 Val je in die laatste categorie, dan ben je hier aan het juiste adres. Want wie herkent zich nu niet hierin:

1. OVERGEVEN OP DE GEKSTE PLEKKEN
Natuurlijk is het beter om je ontbijt te dumpen in je eigen huis, maarja ochtendmisselijkheid kan je overal overkomen! In een rij bij de kassa bijvoorbeeld 🙂 HALLO JUMBOOOOOO

2. ELASTISCHE TAILLEBAND BROEK
Comfortabel? Yeah right! Het is echt geen pretje om constant je broeksband te moeten bijstellen wanneer je 10 stappen hebt gelopen, of opstaat, of diep ademhaalt.

3. JE HERSENS ZIJN EEN ZEEF
Sta je in de winkel en je weet gewoon niet meer waarvoor je daarheen moest? Of je trekt je kledingkast open om daar je complete kruidenassortiment in terug te vinden? Zelfs de meest intelligente vrouw verandert in een vergeetachtige bal van hormonen.

4. VERDWENEN VOETEN
voeten-Gift-AvenueMet het groeien van je buik neemt je zichtlijn af! Zeg maar dag tegen je knieën en tenen, het zal een paar maanden duren voordat je ze weer ziet. Je bikinilijn scheren? Gewoon je ogen dicht en hopen op het beste girl!

5. PLASSEN…IN JE BROEK
plassen-Gift-AvenuZelfs het kleinste giecheltje kan een ware plasregen ontketenen! Niesen? Ga maar gelijk naar boven om nieuw ondergoed aan te doen. Om eerlijk te zijn. het hele liesgebied wordt een grote zweterige pisserige puinhoop in de loop van je zwangerschap!

6. MONSTER TIETEN
In eerste instantie zijn grotere borsten een welkom neveneffect van je zwangerschap! Totdat ze blijven groeien en groeien… het lijkt wel een science fiction film daar onder je Victoria Secrets BH. GRAPJEEEEE… alsof je een Victoria Secrets BH kunt dragen met je enorme zwangerschap memmen!

7. HUIDPROBLEMEN
Acne, pigmentvlekken, rode jeukende handen en voeten, spataderen. Ehhh wat is er gebeurd met die beloofde ‘zwangerschapsgloed’????? Op een dag wordt je wakker en kijk je naar je zwangere opgeblazen lichaam en kan je alleen nog maar denken “wie is deze persoon?”.

 

8. AANHOREN VAN BEVALLINGSVERHALEN
Zodra je buik zichtbaar begint te worden zal elke vrouw die ooit zwanger is geweest je bestoken met horrorverhalen over hun bevalling, alsof je daarop zit te wachten! TIP: gooi hier een daar een ‘oh’ afgewisseld met een ‘ah’ in het verhaal en zet je zonnebril op terwijl je hun 100ste babyfoto bekijkt (ja last van je ogen door de zwangerschap hé… uhu ). Kun je ff lekker dutten!

9. VERSTOPPING
Je darmen lijken een oorlog zijn te begonnen omdat je een baby in je hebt groeien!

10. EMOTIONEEL OVERGEVOELIG
overgevoelig-Gift-AvenueJe partner vertelt je dat je er geweldig uitziet. In plaats van het compliment gewoon aan te nemen beginnen die verdomde zwangerschapshormonen zich er weer mee te bemoeien!! “Hoe bedoel je? Je bedoelt zeker dat ik er goed uitzie voor iemand die zwanger is?” En als hij door je uitbarsting even aarzelt met antwoorden… DONE … OORLOG!

11. TAND PROBLEMEN
Zorg extra goed voor je tanden tijdens je zwangerschap. Tandvleesaandoeningen zoals ontstoken tandvlees komen extra veel voor tijdens zwangerschappen.

12. NACHTELIJK ZWETEN
Zo erg dat je partner je wakker maakt, omdat hij denkt dat je in bed hebt geplast 😐

13. HAAR…OVERAL
haar-Gift-AvenueEr gaan haren groeien op plekken waar je dat ècht niet wilt! Je wordt één grote fluffy haarbal.

14. URINEWEG INFECTIE
Oh nee alsjeblief bidt dat het je bespaard blijft. Een brandende vajayjay, bovenop jezelf onder plassen en eruit zien als een harig emo monstertje is echt niet eerlijk!

15. WINDERIG
Wind… gewoon zoveel wind… zucht!

Tja het is de niet zo rooskleurige kant, gelukkig ben je het allemaal zo weer vergeten als je kleine wondertje daar is!

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test