Welke Disney prinses ben jij gebaseerd op jouw sterrenbeeld?

RAM – Jasmine
jasmine-ram-Gift-AvenueRam is een vuurteken, en net als Jasmine brand je helder met moed, passie en tomeloze energie. Jouw zelfvertrouwen en vastberadenheid zijn zowel een kracht als een zwakte, omdat ze succes brengen in jouw bezigheden, maar ook kunnen leiden tot turbulentie in relaties ( zelfs Jasmine kon het niet altijd goed vinden met Aladin 🙂 ). Rammen zijn altijd op zoek naar antwoorden en zijn niet bang om risico’s te nemen om te krijgen wat ze willen. Je bent aanhankelijk, flirterig, dapper en concurrerend. En ongeacht de uitdagingen, je weet ze te overwinnen of snel te overkomen als dat niet lukt. Ram is een van de meest dynamische en complexe tekens, dus je kun er zeker van zijn dat jouw leven, net als van Jasmine, nooit saai zal zijn.

STIER – Rapunzel
rapunzel-stier-Gift-AvenueStieren houden van schoonheid en fysieke genoegens. Net zoals Rapunzel (toen ze dan eindelijk eens uit die toren kwam), zijn ze zeer sociaal, maar soms kan dit oppervlakkig zijn omdat ze de neiging hebben om hun ware gevoelens voor zichzelf te houden of alleen te laten zien aan een paar hele goede vrienden. Je bent krachtig, betrouwbaar en zeer, zeer koppig. 😉 Stieren zijn overbezorgd tegenover de mensen die ze lief hebben en ze hebben soms moeite met veranderingen. Je hebt een goed gevoel voor humor, bent sensueel en bent romantisch van aard.

TWEELINGEN – Tiana
tiana-tweelingen-Gift-AvenueZacht, nieuwsgierig, aanhankelijk en hongerig naar kennis. Tweelingen zitten vol snelle en soms ondeugende energie. Net als Tiana ben je attent, hard werkend en gefascineerd door nieuwe dingen ( zoals pratende kikkers 🙂 ). Je bent dol op praten, je waardeert communicatie en bent op zoek naar vrienden en partners die jou kunnen bijhouden. Je hebt een rusteloze energie die niet te bevatten is en staat altijd klaar voor een nieuw avontuur.

KREEFT – Assepoester
kreeft-assepoester-Gift-AvenueKreeften zijn fantasievol, emotioneel en zeer gevoelig. Net als Assepoester zijn ze zacht en verleidelijk (de prins kon haar ook niet uit zijn hoofd krijgen). Je bent vaak een raadsel en mensen moeten niet raar staan te kijken wanneer jij vluchtig en mysterieus om middernacht verdwijnt zonder reden. 😉 Geregeerd door de maan zijn Kreeften zeer ongrijpbaar en altijd veranderlijk, maar zodra iemand door hen is verleid, zullen ze hen niet snel vergeten.

LEEUW – Mulan
leeuw-mulan-Gift-AvenueEen vuurteken, geregeerd door de zon en gesymboliseerd door de Leeuw… Leeuwen kunnen omschreven worden in een kracht woord: FEL. Net als Mulan ben jij koppig, gepassioneerd en nog belangrijker, ongelooflijk loyaal. Leeuwen zijn natuurlijk geboren leiders en zeer zelfverzekerd. Ze zijn oprecht en avontuurlijk, maar net als Mulan zullen ze zich afsluiten voor hun dierbaren als dat noodzakelijk is voor het ‘grotere plaatje’, voor een goed doel. Jouw sterkste eigenschap is dat je alles wat je wilt ook kunt bereiken, zowel in de liefde als in het gewone leven.

MAAGD – Belle
maagd-belle-Gift-AvenueMaagden zijn zorgzaam, hardwerkende en praktische mensen. Net als Belle kan jij jezelf opofferen, ben je loyaal en vriendelijk en dol op lezen. Maagd is een aardeteken, dus je bent zeer gegrond en verbonden met andere mensen. Maagden hebben een diep gevoel van menselijkheid en liefde om het juiste te doen. Ze hebben een optimistisch vertrouwen in anderen, zelfs wanneer ze gekwetst zijn door hen, dus ze hebben de neiging om mensen een tweede kans te geven. Dat werkt inderdaad heel goed voor Belle en het Beest. 😉 Je hebt een unieke, verlegen schoonheid die op subtiele wijze naar boven komt.

WEEGSCHAAL – Sneeuwwitje
weegschaal-sneeuwwitje-Gift-AvenueWeegschalen houden van harmonie, consistentie en vrede. Net als die lieve Sneeuwwitje ben jij over het algemeen eerlijk, hou je niet van confrontaties, ben je meegaand en romantisch (je gelooft zeer zeker in het vinden van je prins op het witte paard :)). Je bent vriendelijk en aardig en af en toe een beetje idealistisch. Weegschalen houden ervan om buiten te zijn en zoeken rust in hun relaties en in het leven zelf.

SCHORPIOEN – Merida
schorpioen-merida-Gift-AvenueVaak beschouwd als een van de krachtigste sterrenbeelden zijn Schorpioenen moedig, veerkrachtig, gepassioneerd en vindingrijk. Je bent wijs voor jouw leeftijd, en jouw dramatische natuur kan zowel een zegen als een vloek zijn. Maar hoe dan ook, het houdt de dingen in ieder geval interessant. Net als Merida ben jij open, eerlijk en assertief. Schorpioenen zijn goede vrienden. En hoewel ze af en toe jaloers zijn, hebben ze over het algemeen een koele en beheerste houding. Jouw tegenstellende natuur en emotionele dieptes zorgen voor een dynamische, energieke en krachtige persoonlijkheid.

BOOGSCHUTTER – Ariël
boogschutter-ariel-Gift-AvenueBoogschutters zijn speels, enthousiast en eeuwig optimistisch. Je houdt van veranderingen en gedijt op vrijheid. Jij bent een extrovert die open en gepassioneerd is, soms ongeduldig en onrustig. Net als Ariël, visualiseren Boogschutters altijd alles in hun hoofd wat ze graag willen en ze zullen niet stoppen tot ze het hebben gekregen. Of dat nu een dappere prins is die ze hebben gered uit de zee, of waarschijnlijker een doel dat ze zichzelf hebben opgelegd in het dagelijkse leven. Je houdt ervan om de boel te verkennen en bent voorlopig niet van plan om het rustiger aan te gaan doen!

STEENBOK – Elsa
steenbok-elsa-Gift-AvenueSteenbokken zijn verantwoordelijk, geduldig en zeer gedisciplineerd. Je bent goed in het uitoefenen van zelfcontrole en bent praktisch bij het nemen van beslissingen. Typisch voor het meest serieuze teken van de dierenriem zijn Steenbokken onafhankelijk en hardwerkend. Net als Elsa is er niets belangrijkers dan jouw familie of mensen die jij als familie beschouwd. Terwijl jouw uitgebreide kennis soms kan overkomen alsof je alles weet, is dat alleen maar omdat succes het enige is wat jou drijft. Je bent gevoelig en trouw boven alles en wanneer iemand door jouw harde buitenkant breekt, zullen ze ontdekken dat jij een vriend voor het leven bent.

WATERMAN – Anna
waterman-anna-Gift-AvenueWatermannen zijn uniek en vooruitstrevend , ze zijn echte trendsetters. Je bent ontzettend onafhankelijk en houdt ervan om te vechten voor belangrijke dingen en humanitaire zaken. Net als Anna kan jij temperamentvol, gevoelig en energiek zijn, maar ook een tikkeltje verlegen. Voor jou is de wereld vol met kansen en je hebt constant mentale stimulatie nodig om te voorkomen dat jij je gaat vervelen. Je houdt er niet van om te worden beperkt en hunkert naar vrijheid om de wereld te verkennen. Watermannen gedijen op stimulerende conversaties met nieuwe mensen (of sneeuwmannen genaamd Olaf :)) en houden ervan om zich te omringen met andere veelzijdige, interessante vrienden.

VISSEN – Pocahontas
vissen-pocahontas-Gift-AvenueAlle Vissen verlangen naar een diepe verbinding met anderen en de wereld, en hun intuïtieve en wijze natuur helpt hen om hun doelen te bereiken. Je maakt makkelijk vrienden en bent open-minded over wie jij toelaat in jouw leven. Vissen zijn doorgaans onbaatzuchtig en enthousiast om mensen een helpende hand toe te steken zonder er iets voor terug te verwachten. Je bent artistiek, empathisch, zorgzaam en romantisch en jij geeft liefde onvoorwaardelijk!

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test