Volgens FBI statistieken is dit het meest gevaarlijke sterrenbeeld

intro-fbi-Gift-Avenue

Het is algemeen bekend dat veel dingen het karakter van een persoon en hun eigenschappen beïnvloeden. De belangrijkste invloeden zijn familie, milieu, onderwijs en natuurlijk de sterrenbeelden. We hebben allemaal een aantal specifieke eigenschappen die onafscheidelijk verbonden zijn met ons sterrenbeeld. Bijvoorbeeld; Ram is zeer vastberaden, Leeuw is erg bazig en een Maagd vergeeft en vergeet niet. Onlangs publiceerde de FBI (Federal Bureau of Investigations ) de geboortedata van seriemoordenaars en psychopaten en aan de hand daarvan kun je zien welk sterrenbeeld de grootste kans heeft om crimineel te worden en welk sterrenbeeld geen vlieg kwaad zou doen 😉

TWEELINGEN
Dit is het minst gevaarlijke dierenriemteken van allemaal. Meestal zijn Tweelingen vriendelijke en goede mensen, die het leven niet al te serieus nemen. Hun enige slechte eigenschap kan zijn dat ze te veel praten 😉 maar dat is alleen vervelend en heeft nog niemand gedood.

WATERMAN
Waterman is vergelijkbaar met Tweelingen, wat betekend dat ze ook vrij onschadelijk zijn. Ze kunnen zelfs de slimste persoon zijn maar hun ego is ook vrij groot. Zelfs wanneer ze kleine misdaden begaan is het moeilijk om ze schuldig te bevinden, omdat ze goed zijn in het verbergen van het bewijs. Waterman heeft een rationele geest en de kans is klein dat ze iemand zouden doden.

LEEUW
Leeuw heeft ook een behoorlijk ego. Ze hebben zichzelf behoorlijk hoog zitten en aarzelen niet om hun succes met anderen te delen. Ze houden ervan om de controle te hebben en gerespecteerd te worden. Hoewel ze een overheersende persoonlijkheid hebben zouden ze niemand vermoorden.

WEEGSCHAAL
Weegschaal is meestal erg kalm en geduldig. Dat maakt ze goede luisteraars en je kunt altijd advies aan ze vragen. Ze zijn erg trouw en zorgen voor hun vrienden en familie. Hoewel ze rustig zijn kunnen ze hun humeur verliezen, wanneer iemand hen of hun dierbaren slecht behandelt. En dat kan fout eindigen. Het is niet waarschijnlijk máár ze kunnen iemand doden als ze boos zijn.

MAAGD
Maagden hebben de neiging nogal sneaky te zijn. Ze hebben een aantal kenmerken van een crimineel maar ze zouden nooit geweld gebruiken of iemand vermoorden. Ze plegen vaak kleinere misdrijven.

VISSEN
Vissen zijn lief en zorgzaam, maar ze hebben ook de controle nodig. Ze kunnen een beetje instabiel en onzeker worden waardoor ze gevaarlijk zijn. Vissen hebben vertrouwenskwesties en ze kunnen makkelijk verslaafd raken aan dingen en mensen. Een redelijk aantal seriemoordenaars zijn geboren onder dit teken.

break-fbi-Gift-Avenue
STEENBOK
Dit teken is erg gevaarlijk! Statistisch gezien zitten Steenbokken achter de meeste massamoorden. Het is geen goed idee om ze te provoceren of boos te maken omdat ze extreem gevaarlijk zijn.

RAM
Ram verliest snel hun geduld. Maar hun woede duurt ook niet lang. Hoewel ze gek en agressief kunnen worden zijn ze niet echt het type om een moord te plegen. Maar ik zou het maar niet testen door ze boos te maken 😉

STIER
Stieren zijn geen moordenaars. Maar ze kunnen wel fraudeurs zijn, ze houden van luxe en geld. Dit kan hen leiden naar slechte en gevaarlijke paden. Natuurlijk als je ze boos maakt weten ze hoe ze zichzelf moeten beschermen en ze worden dan mega agressief.

BOOGSCHUTTER
Dit teken zou wel eens de gekste van allemaal kunnen zijn. Boogschutters zijn grote manipulators en houden ervan om de controle over iemand te hebben. Enkele van de grootste massa crime plegers en leiders zijn geboren onder dit teken zoals Ted Bundy, Pablo Escobar, Stalin etc.

SCHORPIOEN
Statistieken hebben aangetoond dat de meeste seriemoordenaars onder dit teken geboren zijn. Wees dus voorzichtig met een Schorpioen, ze kunnen heel onvoorspelbaar zijn.

KREEFT
Kreeft is het meest gevaarlijk van allemaal! Ze moeten controle hebben en worden daardoor heel manipulerend. Ze gebruiken dit passief agressieve gedrag, waardoor het lastig is ze te begrijpen. Kreeft kan extreem jaloers worden, wat kan leiden tot moorden en andere misdaden.

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test