Kies hier je sterrenbeeld om je VIP maandhoroscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


Ram

Je bent jarig tussen 22 maart en 20 april.

Op het gebied van de liefde is september voor de Rammen de beste maand van 2017.
Tijdens de eerste helft is Jupiter – De Grote Weldoener – in Ram’s huis van koppels, en Venus – heerser van het huis van koppels – ligt in het huis van erotiek en passie. En als de Zon onder de horizon ligt (dwz ’s avonds en ’s nachts), is er tussen Jupiter en Venus een extra gunstige verbinding gaande.

Venus maakt ook een samenwerkingsverband met de Noordelijke Maansknoop, wat aangeeft dat er iets onvergetelijk kan gebeuren – iets heel zinvols.
Tijdens het laatste deel van september 2017 bereiken de Zon en Jupiter het huis van koppels van de Ram, en deze combo is ook weer veelbelovend, en brengt belangrijke, gelukkige gebeurtenissen.

Loopbaan en Geld
September 2017 is een dynamische maand voor de Ram wat betreft het professionele leven.

Door Ram’s huis van het werk loopt de Zon (tot de 22e), Mars (beginnend vanaf de 5e) en Mercurius (na de 8e). Bovendien hervat Mercurius – heerser van Ram’s huis van het werk – na ongeveer 3 weken heen en weer lopen, vanaf de 5e de normale gang weer. Dat suggereert dat er geprobeerd wordt om dingen te herstellen volgens jouw wensen of aspiraties.

Dit is geen makkelijke periode: je kunt geconfronteerd worden met vallen, oordeelfouten, of verwarrende omstandigheden, die allemaal veroorzaakt worden door de gespannen positie van de bovengenoemde planeten met Neptunus. Maar je kunt ook zeker dingen bereiken – het vereist gewoon helderheid en voorzichtigheid om duurzame resultaten te behalen.

Financieel doe je het goed tijdens de eerste helft van september 2017.

Gezondheid
Het is niet uitgesloten dat er in september 2017 gezondheidsproblemen komen om aan te pakken of dat je intensiever te maken krijgt met een medische of therapeutische omgeving.

De astrologische gezondheid-as van de Ram is erg actief. Er kan sprake zijn van een acute ziekte, oudere gezondheidsproblemen die zich herhalen, maar je kunt ook dingen in eigen hand nemen en dingen initiëren die je gezondheid of vorm kunnen verbeteren.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_stierStier

Je bent jarig tussen 21 april en 21 mei.

September 2017 beloofd een maand te worden die vol is van dorst naar het leven, liefde en erotiek.

Het huis van liefde, genot en seksualiteit van de Stier wordt namelijk overspoeld door de energie van de Zon, Mars, Mercurius en Venus. De Zon straalt vitaliteit, warmte en briljantheid uit. Mars is vol verlangen en brandende passie. Venus regelt de sensualiteit en de kunst van verleiding. En Mercurius is de werkelijke heerser van het betreffende huis.
Bovendien is Mercurius erg sterk, tijdens de eerste helft van de maand, als die zijn directe beweging hervat op 5 september 2017.

Het is een fantastische tijd voor het verkennen van seksualiteit en het uitleven van je fantasieën, het brengt kansen en creëert een klimaat om verliefd te worden.
Wees voorzichtig met voor wie je valt, want er is ook een aanzienlijk risico op zelfbedrog!
Loopbaan en Geld
Het gunstige aspect dat Venus tijdens het eerste deel van september 2017 maakt (als heerser van het huis van Stier) met Saturnus (heerser van je huis van carrière) en Jupiter (in je huis van werk) spreekt van prestaties en succes met positieve gevolgen voor geld en investeringen. Het is ook mogelijk dat je hulp krijgt van familie.

Als je vanuit een ander perspectief naar dingen kijkt, is alles in september goed voor activiteiten die betrekking hebben op promotie, creatie, presentatie, vertegenwoordiging of uiting van talent. Deze maand kan je situaties bieden die jou gunstig belichten.

Soms kan het werk je plezier brengen, maar er kunnen ook tijden zijn wanneer amoureus “amusement” of avontuurtjes je prestatie of zelfs je portemonnee kunnen beïnvloeden.

Gezondheid
In september 2017 kunnen Stieren medische oplossingen of gunstige bewegingen zien op het gebied van hun levensstijl.

Ook is het een uitstekende tijd om op welke manier dan ook te sporten, wandelingen te maken, te dansen, fietsen, of sporten te doen die veel dynamischer zijn. Maar je zult wel moeten oppassen om hierin niet te overdrijven.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_tweelingTweeling

Je bent jarig tussen 22 mei en 21 juni.

Jupiter staat achter je in september 2017 als het gaat om liefde en relaties, maar werkt ook nauw samen met Saturnus. Het stimuleert daarom meer de stabiele verbindingen dan zorgeloze flirts.

Door het delen van verantwoordelijkheden, kunnen jij en je betere helft, gezamenlijk zaken bereiken die de lange termijn beïnvloeden. In september 2017 lijkt je interesse uit te gaan naar huizen en bezittingen, en dit wordt des te belangrijker vanwege de Zon en Mars, en op een bepaald moment ook Venus, wat de Tweeling’s heerser is van het huis van koppels.
Voor degenen die single zijn of op zoek zijn naar “iets makkelijks”, houd er rekening mee dat liefde die niet door serieuze bedoelingen wordt ondersteund, niet veel voldoening geeft en zelfs complicaties kan veroorzaken – vooral in het tweede deel van de maand.
Loopbaan en Geld
In september 2017 reizen de Zon, Mars (heerser van Tweeling’s huis van werk), Mercurius en Venus door het huis dat verantwoordelijk is voor vastgoed, terreinen, huizen, werven enzovoort, dus het is tijd om te bouwen, dingen te regelen, herinrichting, opruimen of zelfs investeren.
Sommige Tweelingen kunnen geïnteresseerd zijn in landbouw, tuinbouw, wijnbouw of natuurlijke hulpbronnen. Anderen in geschiedenis, archeologie of andere gebieden met betrekking tot het verleden.

Het werk voelt intens, en staat niet bepaald in de schijnwerpers.
Zichtbaarheid en kansen op succes stijgen tijdens de laatste periode van september 2017. Mercurius die zijn directe beweging hervat, maakt de zaken onbelemmerd of levendiger.
Het eerste deel belooft Tweelingen nieuwe contacten en inkomsten via samenwerkingen of een klantenkring.

Gezondheid
Op 5 september 2017 hervat Mercurius, heerser van Tweelingen, zijn directe beweging met een positief effect op je mood.

Het probleem is wel dat Mercurius in de loop van de maand samenkomt met Mars. De samenkomst brengt energie, snelheid van reactie en efficiëntie, maar ook kans op irritaties, ongeduld, conflicten en, vanuit medisch oogpunt, acute aandoeningen, snijdingen, brandwonden, infecties, verwondingen en ongelukken.
Ook is Mars de heerser van het huis van ziekten van Tweeling. Het is het beste om je energie nu te benutten om eventuele medische problemen op te lossen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_kreeftKreeft

Je bent jarig tussen 22 juni en 23 juli.

De verbinding van Saturnus – heerser van Kreeft’s huis van koppels – met Venus – planeet van liefde, geluk en harmonie – brengt een gunstige invloed in de eerste helft van september 2017. Deze invloed wordt actiever verder in september en wijst op relatie gerelateerde prestaties in combinatie met geld en/of het vervullen van een taak of verantwoordelijkheid.
Mars, heerser van Kreeft’s huis van liefde en seksualiteit, is in een positie die spreekt van liefde die sterk verbonden is met communicatie (face to face, via telefoon, messaging enzovoort), reizen of een intellectuele achtervolging.

Het is ook mogelijk dat je fluctuerende gevoelens hebt, zelfs tegelijkertijd een interesse krijgt in twee mensen.

Loopbaan en Geld
De belangrijkste kwaliteiten van Kreeften in september 2017 zijn volgens de positie van Mars als heerser van Kreeft’s carrière huis, de vaardigheden om informatie te berekenen, te assimileren, sorteren, of door te geven. Communicatie is erg belangrijk deze maand, ongeacht of het geschreven of gesproken is (presentaties, speeches, onderhandelingen, enzovoort).

Werkverantwoordelijkheden kunnen een reeks vergaderingen of reizen betrekken.
Sommige Kreeften kunnen het beste halen uit hun mobiliteit of handigheid.

Geld is geen kwestie voor Kreeften gedurende de eerste helft van september 2017, omdat Venus in Kreeft’s huis van geld is. Er kan zelfs meer zijn dan nodig, of je krijgt een cadeau of bonus.
De laatste helft komt met geluk in combinatie met bezittingen en zaken in constructies, vastgoed of landbouw.

Gezondheid
Kreeften zijn wat gestrest in september 2017 en er is een energie die kan omslaan naar irritatie, ongeduld, of een aanleg om over je toeren te gaan.
Je moet korte pauzes nemen om geestelijk wat te ontspannen en niet tegelijkertijd te veel dingen aanpakken.
Wees voorzichtig bij het reizen en het hanteren van gevaarlijke voorwerpen, omdat er ongevallen kunnen ontstaan!

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_leeuwLeeuw

Je bent jarig tussen 24 juli en 23 augustus.

Tijdens de eerste helft heb je Venus aan je kant, de planeet van liefde en harmonie, die tot 20 september 2017 in het teken Leeuw staat. Deze positie van Venus brengt veel geluk, omdat het je charme en kracht van verleiding verhoogt, je een sensuele aura geeft en kansen voor liefde brengt.

Venus, die door het teken Leeuw reist, vormt twee gunstige aspecten: één met Saturnus, heerser van Leeuw’s huis van koppels, en één met Jupiter, heerser van het huis van liefde en erotiek. Het is een zeldzame combo die vol prachtige mogelijkheden is, waardoor er vervulling en geluk kan worden gebracht.
Aan de andere kant, heb je tussen 5 en 22 september 2017 te maken met de Zon – heerser van de Leeuw – die samenkomt met de brandende en passievolle Mars.

Loopbaan en Geld
Met Venus, heerser van Leeuw’s huis van carrière, gelegen in de Leeuw en vanuit daar positieve verbindingen makend met andere planeten, lijkt de eerste helft van september 2017 vol succes, prestige en goede grip op je professionele leven.

Een golf van energie stroomt in Leeuw’s huis van geld, dat profiteert van de kracht en glans van de Zon (heerser van de Leeuw), en van de kracht, moed en ondernemende geest van Mars, en de handigheid van Mercurius die goed is om dingen op te vullen en onderhandelen. En tijdens het laatste deel van september 2017 profiteert je huis van geld ook van de betrokkenheid van Venus.

Dus je bent tevreden over je carrière, hebt meer focus op zaken, zoekt nieuwe manieren om je inkomen te verbeteren of je bent gedreven om betrokken te zijn bij diverse financiële activiteiten.
Om hier als de grote winnaar uit te komen, moet je je mogelijkheden goed afwegen.

Gezondheid
Leeuw’s stemming is uitstekend tijdens de eerste helft van september 2017, zolang de vrolijke en optimistische Venus in Leeuw staat.

Aan de andere kant kan de nabijheid van de Zon met Mars (5-22 september) een neiging tot risico’s of overmaat brengen en je blootstellen aan gevaren voor letsel of infectie of acute ziektes.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_maagdMaagd

Je bent jarig tussen 24 augustus en 23 september.

Gelegen in Maagd (tot 22 september 2017) krijg je van de stralende Zon briljantheid, vitaliteit en meer zichtbaarheid. Het laat je opvallen, en zet je in gunstige situaties.
Mars, die op 5 september in de Maagd komt, staat bekend om zijn passie en brandende wensen. Met andere woorden, er staat niets in je weg als je op de verleiderstour wilt gaan en de energie die je uitstoot maakt je erg sexy.

Je hebt meer durf en bent meer uitgaand dan gewoonlijk, dus het is makkelijker om de eerste stap te zetten of om zelfs een verrassingsaanval te starten. Wees echter voorzichtig met de keuzes die je in september 2017 maakt: idealiseer voor niet je betere helft!
De ware voldoening komt tijdens het laatste deel van de maand, als Venus – planeet van liefde en sensualiteit – op 20 september het teken Maagd ingaat.
Loopbaan en Geld
Mercurius, heerser van de Maagd en van Maagd’s carrièrehuis, hervat zijn directe beweging op 5 september 2017, en komt op 8 september het teken Maagd in. Dit zorgt ervoor dat je jezelf echt richt op wat je moet doen. In de afgelopen weken heb je jouw situatie geanalyseerd en heb je conclusies getrokken, en nu ben je klaar om hiernaar te handelen.
Mars, die op 5 september in Maagd komt, scherpt je gevoel voor initiatief, moed en concurrentievermogen, waardoor zijn invloed kan helpen om daar te komen waar je maar wilt.

De Zon, die ook tot en met 20 september in Maagd staat (en wow, wat is het druk in Maagd deze maand!), geeft je meer autoriteit en hogere doelen. Onder deze astrologische omstandigheden beweeg je je vooruit.
Ook Venus, heerser van Maagd’s huis van geld, is vol van vrijgevigheid.

Gezondheid
Zelfs als het in de eerste paar dagen van september 2017 wat moeilijker voor je is, verbetert je stemming later zichtbaar. Uiteindelijk zal je vol energie en kracht zijn.
Maar soms is “less is more”, dus je moet echt iets aan de extra energie doen. Anders riskeer je om deze energie je gek te laten maken of zelfs te laten resulteren in conflicten, ongevallen of acute ziektes.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_weegschaalWeegschaal

Je bent jarig tussen 24 september en 23 oktober.

Voor de Weegschalen komt september 2017 met goede en minder geode dingen voor hun liefdesleven.
Het goede is gerelateerd aan de aanwezigheid van Venus, de planeet van de liefde, die in een gelukshuis staat gedurende de eerste helft van September 2017. Vanuit dit huis maakt Venus vriendelijke verbindingen met Jupiter – De Grote Weldoener – en Saturnus, heerser van Weegschaal’s huis van passie en erotiek.

De combo helpt vooral Weegschalen die op zoek zijn naar plezier; het is een goede tijd voor flirts en affaires. Het is helemaal goed voor liefdes die geen “sociaal” contract of verantwoordelijkheid hebben.
Met betrekking tot serieuze relaties zegt de positie van Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – vanuit het 12e huis dat je te maken kunt krijgen met gevoelens van alleen zijn, teleurstelling, blokkades of andere onaangenaamheden.

Loopbaan en Geld
De eerste helft van september 2017 is zeer gunstig voor collectieve activiteiten, zaken die verband houden met verschillende groepen of organisaties, conferenties of andere evenementen waar er grote menigten zijn enzovoort.
Venus, heerser van Weegschaal, staat in het 11e huis, die vanuit daar kansen, populariteit, ondersteuning en bescherming brengt en vaak dromen laat uitkomen.

De professionele prestaties van Weegschalen komen vooral via geluk, charme en diplomatie, omdat de Zon, Mars en Mercurius zich in het schaduwrijke gebied van het 12e huis bevinden, waardoor initiatief en het concurrentievermogen wat wordt afgenomen.
Maar de Zon komt op 22 september in Weegschaal, en zal daar ambitie en succes bevorderen.
Financieel, moet je rekening houden met kosten en voorzichtig zijn.

Gezondheid
Aan de oppervlakte lijkt de gezondheid van Weegschalen goed te zijn in september 2017, door de goede positie van Venus – heerser van de Weegschaal.
Je hebt echter niet veel energie, dus je moet jouw hulpbronnen zeer zorgvuldig gebruiken en oppassen voor verborgen gevaren, omdat die anders kunnen leiden tot ongevallen of het herhalen van oudere problemen.

Je moet excessen vermijden en uit de buurt blijven van verslavende stoffen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_schorpioenSchorpioen

Je bent jarig tussen 24 oktober en 22 november.

September 2017 is gunstig voor met name relaties!
Venus – planeet van de liefde en heerser van Schorpioen’s huis van koppels – ligt in jouw carrière- en prestigesector, en doet het niet voor minder. Je voelt je aangetrokken tot mensen van status, of die beroemd zijn of diegene met bijzondere kwaliteiten of verdiensten. En als ze jou in je eigen sociale of professionele ambities kunnen ondersteunen, des te beter.
Als je al een relatie hebt, kun je meer verwachtingen van die persoon krijgen, je wilt ze vooruit zien gaan of succes hebben. En dat kan gewoon gebeuren!
Het is een periode waarin het voor jou vooral belangrijk lijkt te zijn, hoe je relatie je sociaal je verder kan helpen.

 Loopbaan en Geld
Op 5 september 2017 hervat Mercurius zijn directe beweging in Schorpioen’s carrièrehuis, precies waar de verduistering van 21 augustus plaatsvond. Het evenement spreekt van een verandering, een vernieuwing, een verrassing, het opnieuw instellen van een doel of het hervatten van een oudere.
De periode is zeer verbonden met menigtes en de maatschappij, dus verwacht dat je betrokken raakt bij een collectief project of een publiek evenement. Je bent misschien de leider in een groep.

Gedurende september 2017 val je in de smaak bij bazen of autoriteiten en kan je profiteren van de steun van je betere helft of van iemand die van je houdt.
Financieel is het een goede tijd om geld in te zamelen of activa op te halen en kun je een cadeau of een ander materieel voordeel ontvangen.

 Gezondheid
In september 2017 hebben Schorpioenen een uitstekende stemming, zowel fysiek als mentaal.

Je hebt kracht, energie en optimisme. Niet te vergeten dat je niet eens de tijd hebt om ziekte te overwegen, laat staan er één te krijgen, want je bent vol aan de slag met allerlei activiteiten.
Maar als je reeds bestaande problemen hebt, let dan op! En je zou moeten uitkijken voor infecties en weg blijven van verslavende middelen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_boogschutterBoogschutter

Je bent jarig tussen 23 november en 21 december.

Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels – hervat zijn directe beweging op 5 september 2017. Het is een keerpunt in een 3 maanden lange cyclus (juli, augustus, september), waarbij de relaties van de Boogschutters op de één of andere manier verband houden met sociaal -professionele status en/of ver weg plaatsen, studies of spirituele reizen.
Deze 3 maanden periode is bedoeld om de vele aspecten van liefde of huwelijk te analyseren, met name door middel van sociale banden of mentale compatibiliteit.

Maar het kan ook gaan over een gezamenlijke inspanning van het koppel gericht op professionele verbetering of het verkennen van nieuwe grenzen: geografisch of intellectueel/cultureel.
Venus – planeet van de liefde – bevestigt deze mogelijkheden.

Loopbaan en Geld
September 2017 is een geweldige maand: door Boogschutter ’s carrièrehuis loopt de Zon, Mars, en – heerser van dat huis – Mercurius. Met zo’n ontwikkeling kun je fantastische dingen bereiken.
De Zon verbetert je prestige, briljantheid, gezag en bekendheid. Mars eist actie, stimuleert je ondernemingszin, concurrentievermogen en wil bewijzen waartoe je in staat bent. Zowel de Zon als Mars geven je ambitie, kracht en invloed.

In de ideale positie komt Mercurius met extra leringen en plannen voor nieuwigheid, nadat hij op 5 september de directe beweging hervat.
Dus je hebt de wind in je zeilen – en wat een sterke wind is het! Stuur goed en je zult overal komen!
Financieel zijn de dingen stabiel.

Gezondheid
Je bent in een steeds betere vorm, maar je bent ook gestrest. Je levert op korte termijn intensieve inspanningen, maar hebt niet de energie voor meer.
September 2017 is zeer veeleisend en je zult beter presteren als je op zijn tijd rust. En dan bedoelen we ook echt rusten … niet leuke dingen doen die ook je energie afvoeren.
Je kunt tijdens een reis een medisch probleem oplossen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_steenbokSteenbok

Je bent jarig tussen 22 december en 20 januari.

Het liefdesleven van Steenbokken gaat meer over diepte dan uiterlijke gebeurtenissen in september 2017.
Venus – planeet van de liefde – staat in Steenbok’s achtste huis gedurende de eerste helft van september. Deze plaatsing van Venus kan invloed hebben op de psychologie van het koppel, taboe onderwerpen, onderzoeken in verband met je partner, of de mysteries en angsten van de liefde.

In een meer pragmatische noot zou de aanwezigheid van Venus in het 8e huis de gezamenlijke financiën, investeringen, cadeaus, erfenissen of leningen kunnen benadrukken om goederen te delen.
De Maan – heerser van Steenbok’s huis van koppels – verhoogt je kansen op liefde tussen 9 en 11 september, wanneer het in het huis van erotiek is, en op 14-15 september wanneer het door het huis van koppels loopt, om tussen de 20e en 22e dicht bij De Grote Weldoener Jupiter uit te komen.

 Loopbaan en Geld
Tijdens de eerste helft van september 2017 is Venus – heerser van Steenbok’s carrièrehuis – in een financieel huis, en in goede verbinding met Saturnus – heerser van Steenbok – én met Jupiter – De Grote Weldoener – die in jouw huis van carrière staat. Het is een goede combo voor zaken, want het kan extra inkomen opleveren en kunnen helpen bij het vinden van de nodige middelen voor professionele ontwikkeling.
Mercurius – heerser van Steenbok’s huis van werk – hervat zijn directe beweging op 5 september 2017, met de wens om bepaalde methodes toe te passen die je inspanningen meer rendabel zouden maken.

In de loop van de maand zijn studies, cultuur, wetgeving, spiritualiteit, reizen of samenwerking op lange afstand veeleisend of zinvol.
Succes is zichtbaarder tijdens de laatste periode van september 2017.

Gezondheid
De heerser van Steenbok’s huis van gezondheid – Mercurius – hervat zijn directe beweging op 5 september en dit kan een goed teken zijn voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen en vorm.

Ook gezien het feit dat Mercurius in hetzelfde teken zal staan als de Zon en nog belangrijker, ook Mars. De combo brengt energie en verlangen om te bewegen en te reizen, maar het kan ook onaangename effecten hebben, veroorzaakt door spoed, onzorgvuldigheid en overmaat.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_watermanWaterman

Je bent jarig tussen 22 januari en 19 februari.

Na een wat meer bewogen maand, kan je nu van een harmonieus liefdesleven genieten, omdat Venus tot 20 september 2017 in Waterman’s huis van koppels is.
Het leven als koppel is aangenaam, amoureuze aanbiedingen zijn er in overvloed, je kracht van verleiding groeit en liefde vindt gemakkelijker je weg.

Ook is de doorgang van Venus door je huis van koppels nu belangrijker, omdat Venus positieve aspecten maakt met Saturnus – traditionele heerser van de Waterman – en met Jupiter – De Grote Weldoener. De configuratie spreekt van een groot emotioneel evenement of een grote prestatie voor het koppel.
Het is ook relevant dat Mercurius – heerser van Waterman’s huis van liefde en seks – zijn directe beweging in het huis van koppels hervat.
Loopbaan en Geld

September 2017 is zeer financieel van aard. Door Waterman’s 8e huis beweegt de Zon, Mercurius (heerser van dit huis), Mars (heerser van Waterman’s carrièrehuis) en tijdens de laatste periode Venus – die je interesse in zaken, investeringen en andere geld gerelateerde bezigheden zal stimuleren.
Je kunt meer te maken krijgen met financiële instellingen of meer zinvolle interacties met hen hebben, toegang krijgen tot fondsen, sponsoren zoeken, aanzienlijke betalingen ontvangen of realiseren, of te maken krijgen met een erfdeel of een verdeling.

Dingen lijken te zijn gerelateerd aan samenwerking, een partnerschap of andere mensen die je geld beïnvloeden – zoals klanten, financiële adviseurs, enzovoort.
Carrière is automatisch verbonden met dit alles.

Gezondheid

Gelukkig is de heerser van Waterman – Saturnus – in een positief huis, en maken beiden een gunstige en beschermende band met Jupiter, De Grote Weldoener. Anders zouden alle planeten die door het 8e huis van Waterman lopen, stress, angst, fobieën, obsessies of zelfs gezondheidscrises kunnen veroorzaken.
Je moet aan je ontspanning denken en niet teveel zorgen maken over vermeende problemen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_vissenVissen

Je bent jarig tussen 20 februari en 21 maart.

September 2017 heeft sterke emotionele verbindingen, die je sociale leven, samenwerkingen, huwelijk of liefdesleven markeren.
Door Vissen’s huis van koppels loopt de Zon (tot 22 september), Mars (vanaf de 5e), Mercurius (tussen de 8e en 30e) en Venus (na de 20e). Dit zorgt voor veel boosheid die veel dynamiek oplevert, veel passie, snel en beslissend optreden, en het kiezen tussen meerdere opties. In het algemeen, levert deze maand opmerkelijke gebeurtenissen, door middel van betekenis of intensiteit.

De periode brengt je wel de wind in je zeilen, nieuwe kracht of vernieuwing.
Het is interessant dat Mercurius – heerser van Vissen’s van relaties – op 5 september 2017 de directe beweging hervat in jouw huis van verantwoordelijkheden, precies waar de zonsverduistering van 21 augustus plaatsvond, waarbij het liefdesleven van Vissen werd verbonden met werk of verantwoordelijkheden.

Loopbaan en Geld
Tijdens de eerste helft van september 2017 is er een positieve combinatie tussen Venus (in het huis van Vissen), Saturnus (in je huis van carrière) en Jupiter (in een financieel huis).
De combo is goed voor professionele ontwikkeling, zaken en productiviteit. Het is een goede tijd om actie te ondernemen die je werk productiever en aangenamer kan maken.

Samenwerkingen, partnerschappen en teamwerk zijn het belangrijkst, veeleisend, kwetsbaar en brenger van voldoening.
September 2017 kan Vissen beslissingen of gebeurtenissen brengen met betrekking tot contracten, klantenkring, of concurrentie.
Hoe dan ook, banden met anderen hebben een belangrijke invloed op carrière en inkomen, dus versterk ze en houd ze zo vriendelijk mogelijk!

Gezondheid
Het einde van de retrograde beweging van Mercurius in het huis van gezondheid van Vissen op de exacte plek waar de Zonsverduistering van augustus plaatsvond, pleit voor het krijgen van een diagnose, het beginnen met een behandeling of het verhelderen van medische problemen.
De combo vraagt om met alle ernst te worden behandeld, dus je moet de gebaande paden nemen en naar de beste medische opinies luisteren, die van deskundigen.
Dus de periode is behoorlijk roerend en je probeert te veel voor anderen te doen. Je zou je nu meer zorgen over jezelf moeten maken.


Lees ook onze andere berichten voor Astra VIP leden:

This entry was posted in Geen categorie.
test