Kies hier je sterrenbeeld om je VIP maandhoroscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


Ram

Je bent jarig tussen 22 maart en 20 april.

Op 10 oktober 2017 verlaat Jupiter Ram’s huis van koppels, na een verblijf van meer dan een jaar. Dingen beginnen zich langzaam te vestigen en weer normaal te worden. Maar tot dan is er nog ruimte voor flink wat actie!

Tijdens de eerste helft van oktober staan in Ram’s huis van koppels Jupiter, de Zon en Mercurius. De Zon blijft hier tot de 23e, en Mercurius tot de 17e. Op 14 oktober komt Venus hier, en op 22 maart Mars.

Er is dus veel opwinding in je huis van koppels, temeer omdat in oktober de heerser van dit huis – Venus – samenkomt met Mars. Dit betekent uitdagingen, veranderingen, intense uitbarstingen, en misschien zelfs gevechten. Het is allemaal spannend maar ook vermoeiend.

Harmonie en geluk in de liefde zijn vooral de focus tussen 14 en 22 oktober.

Loopbaan en Geld

Gedurende de eerste helft van oktober 2017 (tot ca. de 22e) is je leven niet zo makkelijk, omdat Mars in Ram’s huis van werk staat waar het een gespannen verbinding maakt met Saturnus – heerser van dit huis. Je kunt verwachten dat je grote inspanningen moet doen en dat je niet zo effectief bent als je wilt. Ook is er kans op ingewikkelde situaties, tegenslagen en vertragingen. Hier kom je vooral doorheen met vasthoudendheid en geduld, en niet door macht en afdwingen – iets waar een Ram vanuit zijn aard eerder naar neigt.

Het is een periode die veel beïnvloed wordt door interacties met verschillende mensen, zij het concurrenten, collega’s, medewerkers of medewerkers.

Financieel, is het tweede deel van de maand oktober 2017 meer veelbelovend dan het eerste, en tijdens de laatste periode kan je extra inkomen, een aanzienlijk cadeau of een andere belangrijke materiële winst verkrijgen.

Gezondheid

Oktober 2017 kan Rammen wat gezondheidsproblemen veroorzaken, met name tijdens de eerste helft.

Het moeilijke aspect dat Saturnus maakt met Mars – heerser van de Ram – en gelegen in een delicate positie, kan problemen geven als je immuniteit laag is of als je een aantal vroegere aandoeningen hebt.

Ook letsels via onzorgvuldigheid zijn niet uitgesloten.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_stierStier

Je bent jarig tussen 21 april en 21 mei.

Oktober 2017 brengt Stieren goed nieuws – heel goed nieuws, in feite.

Op 10 juli maakt Jupiter – de Grotere Weldoener – een triomfantelijke toegang in Stier’s huis van het werk, waar het tot november 2018 zal blijven. Je bent in voor een jaar van uitbreiding en het opbloeien van je persoonlijke leven en geluk.

De eerste tekenen van Jupiters welwillendheid zouden zelfs al tijdens de laatste week van oktober 2017 zichtbaar kunnen zijn, wanneer je van een prachtige Zon-Jupiter-combinatie profiteert in Stier’s huis van koppels, die spreekt van een gelukkig event, een bijzondere prestatie of kans.

Maar ook tijdens de eerste helft gaat het niet slecht. Dan brengt de samenkomst van Venus en Mars in Stier’s huis van de liefde je seksuele vaardigheid, intense erotische activiteit, romantiek, passie en avontuur.

Loopbaan en Geld

Het lijkt erop dat je veel te doen hebt in oktober 2017. Het huis van werk van de Stier is erg dynamisch omdat het door de Zon, Mercurius, Venus en Mars wordt bezocht. Dus je hebt veel verantwoordelijkheden en een grotere interesse in professionele bezigheden, met grote kansen om op te vallen.

Oktober kan productief zijn op gebieden zoals het intellect, artistiek/creatief, maar ook voor administratieve/organisatorische activiteiten. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om je vaardigheden en talenten te tonen, maar ook je gezag in jouw vakgebied.

Financieel is het eerste deel van oktober 2017 niet zo, maar het tweede deel van de maand lijkt gelukkiger en welvarender omdat Mercurius – heerser van Stier’s huis van geld – samen met Jupiter – De Grote Weldoener – in een productief huis verkeert.

Gezondheid

Als je al bepaalde aandoeningen hebt, word je geadviseerd om jezelf beter in de gaten houden in oktober 2017.

Als je in goede staat bent, moet je excessen of experimenten vermijden, zodat er geen problemen ontstaan.

Hoe dan ook, oktober komt met meer belangstelling voor gezondheid, hygiëne en de manier waarop je kijkt. Het is een goede maand voor initiatieven die verband houden met medische controle, dokters, therapeuten, coaches, enzovoort.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_tweelingTweeling

Je bent jarig tussen 22 mei en 21 juni.

In oktober 2017 vertrekt Jupiter uit Tweeling’s huis van erotiek, waar het voor meer dan een jaar heeft gestaan, beginnend september vorig jaar. Maar je huis van erotiek is deze maand nog steeds goed vertegenwoordigd, omdat het door de Zon, Mercurius, Venus en Mars wordt bezocht.

Dus je hebt dezelfde eetlust voor liefde, seks en nieuwe amoureuze ervaringen. De periode zit vol kansen, maar kan ook onstabiel zijn of veranderen.

Wees voorzichtig hoe je met de verleiding, impulsen en mogelijkheden van oktober 2017 omgaat! Als je de verkeerde beslissingen maakt zal Saturnus – gelegen in Tweeling’s huis van koppels (en nu zonder steun van Jupiter) – tot het einde van het jaar van zich laten horen, totdat het in een ander huis gaat en uiteindelijk vrede brengt.

Loopbaan en Geld

Jupiter verlaat Tweeling’s huis van liefde, maar bied je compensatie: het stuurt zijn welwillendheid naar je huis van werk, waar die tot november 2018 blijft.

Onder leiding van Jupiter zal het professionele leven van Tweelingen opbloeien, groeien en verbeteren. Je zult veel werken – dat is waar – maar met meer enthousiasme en het geeft je meer voldoening.

Sommige prestaties of kansen kunnen zich voornamelijk voordoen tijdens de laatste periode van oktober 2017, wanneer Jupiter een mooie samenkomst vormt met de Zon.

De eerste helft is bijzonder gunstig voor artistieke/creatieve activiteiten, sport en promotie.

In oktober is het hele geluk voor de Tweelingen, maar vanuit financieel oogpunt gaat het beter in het tweede deel van de maand.

Gezondheid

In oktober 2017 zou je de beste vorm moeten hebben die mogelijk is. De snel bewegende planeten bevinden zich in een huis dat kracht geeft en ook positieve aspecten vormt met de Zon uit de geboortehoroscoop van de Tweelingen.

Daarnaast krijgt Jupiter belangstelling voor je gezondheid en zal het ongeveer een jaar een positieve toon geven. Vanaf begin oktober kunnen oplossingen voor sommige medische problemen zich aandienen of mogelijkheden brengen om je vorm of levensstijl te verbeteren.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_kreeftKreeft

Je bent jarig tussen 22 juni en 23 juli.

Vreugde en nog eens vreugde! Op 10 oktober 2017 komt Jupiter – De Grote Weldoener – in Kreeft’s 5de huis, die daar zegt: “LOVE” en waar het voor een jaar en een maand zal blijven. Dit is het huis van genot, passie, avontuur en adrenaline.

Je seksuele bekwaamheid bereikt nieuwe hoogten, en je hart is vol romantiek. De stemming leunt naar liefde en de sterren staan in lijn om het op je weg te brengen.

Vrijwel iedereen die in hun hart ruimte heeft voor liefde, zal onder deze invloed een liefdesverhaal beleven. Het 5e huis spreekt van vrije liefde die bevrijdt is van enige verantwoordelijkheden, en een ontketende manifestatie van gevoelens en erotiek.

De configuratie wordt zeer actief tijdens de tweede helft van oktober, dankzij de prachtige Zon-Jupiter-combinatie.

Loopbaan en Geld

Met Jupiter in het 5e huis (vanaf 10 oktober 2017), zal Kreeft’s Zon meer dan een jaar veel steun krijgen en worden aangedreven door kracht, geluk en kansen.

De Zon is op zich een symbool van status en roem, en voor Kreeften heerst het ook over het huis van geld, en de Zon staat zelf in Kreeft’s huis van carrière. Jupiter, op zijn beurt, is de heerser van Kreeft’s huis van werk. Dus er zijn goede tijden op komst het komend jaar.

Oktober zelf is een gemengde maand. Het kan tijdens de eerste helft een aantal professionele problemen veroorzaken vanwege het gespannen aspect tussen Mars – heerser van Kreeft’s huis van carrière – en Saturnus die in het huis van werk verblijft.

Aan de andere kant belooft de samenkomst van Zon met Jupiter tijdens de laatste helft van de maand creativiteit, gunstige omstandigheden, succes en geld.

Gezondheid

Spanningen kunnen tijdens de eerste helft van oktober 2017 hoog oplopen en kunnen leiden tot prikkelbaarheid, haasten, conflictgerichte tendensen of ongevalsrisico’s.

De gespannen verbinding tussen Mars en Saturnus beïnvloedt één van de medische huizen van Kreeft, zodat gezondheidszorg met meer aandacht moet worden behandeld. Je moet stress vermijden en extra goed voor jezelf zorgen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_leeuwLeeuw

Je bent jarig tussen 24 juli en 23 augustus.

Liefde is in oktober 2017 geen bijzondere kracht van de Leeuw en nog minder tijdens de eerste helft van de maand.

De heerser van Leeuw’s huis van koppels – Saturnus – maakt een negatief aspect met Mars – planeet van passie en conflicten en verschillende incidenten. Hierdoor gaan de dingen niet altijd zoals je ze zou willen, en als je de situatie pusht of te hard probeert te beïnvloeden, kan het dit zelfs nog erger maken.

Sommige problemen kunnen verband houden met geld of andere waardevolle spullen of misschien kinderen. Het zou het beste zijn om een deel van je ego te bevechten en te onderhandelen, zodat je de gulden middenweg kan vinden, de beste oplossing voor beide partijen.

In oktober 2017 is je beste eigenschap “de dialoog”.

 

Loopbaan en Geld

De kracht van de geest en het woord heersen over heel oktober 2017, omdat door Leeuw’s 3e huis de Zon, Mercurius, Venus en Mars lopen.

Het intellect van de Leeuw is in deze periode erg levendig, en uitzonderlijk begaafd voor creatief werk. Het is een goede tijd om te ontdekken, te assimileren, te werken met of te verzenden van informatie, berekeningen, schrijven, innovatie, enzovoort.

Leeuw’s ‘communicatieve vaardigheden worden in oktober 2017 ook zeer goed benadrukt en je overtuiging is ongeëvenaard. Je kunt jezelf meer als ooit goed uitdrukken, door zowel spreken als door het schrijven.

Geld is daarentegen een uitdaging in oktober 2017. Het lijkt erop dat je veel werkt om het te verzamelen, maar je kan het ook gemakkelijk verliezen of verspillen. Je zou een beetje meer terughoudendheid moeten laten zien en goed financieel denken.

Gezondheid

Tijdens deze periode zijn Leeuw’s fysieke vaardigheden niet op hun best. De hulpbronnen zijn een beetje beperkt, dus je mag niet te veel moeite doen of jezelf verliezen in excessen.

De sleutel tot Leeuw’s welzijn in oktober 2017 is evenwicht. Als je een evenwicht houdt tussen inspanningen en rust, actie en ontspanning, en als je een goede levensstijl hebt, voel je je een stuk beter deze maand.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_maagdMaagd

Je bent jarig tussen 24 augustus en 23 september.

Met Mars en Venus gelegen in de Maagd, is het eerste deel van oktober 2017 vol passie en warme romantiek. Liefde en verlangens nemen het over, en elk ander aspect van het leven vormt zich daar rond of gaat op de achtergrond.

De aanwezigheid van Mars en Venus in je teken spreekt van emotionele gebeurtenissen, maar kan ook leiden tot zeer subjectieve beslissingen.

Venus vertrekt uit de Maagd op 14 oktober 2017, van waaruit romantische keuzes (of het belang van het koppel) gestuurd worden naar praktische problemen: geld, waardevolle spullen, investeringen, enzovoort.

Op 10 oktober 2017 komt Jupiter – heerser van Maagd’s huis van relaties – binnen in je 3e huis, die je een periode van bijna een jaar voorspelt waarin intellectuele bezigheden, reizen en communicatie bevoorrecht worden.
Loopbaan en Geld

Een sterke wil, ambitieuze plannen, initiatief en actie – dit zijn de resultaten van Mars’ pad door Maagd tot 22 oktober 2017.

Je bewijst jezelf als een waardige tegenstander en reageert snel op elke uitdaging. Je kunt veel problemen oplossen tijdens deze periode, maar om te slagen moet je impulsiviteit voorkomen.

Geld heeft een belangrijke impact in oktober. De financiële zintuigen van de Maagden zijn zeer gestimuleerd en kunnen je naar zakelijke of andere activiteiten sturen die bedoeld zijn om je inkomsten te verhogen, acquisities te doen, of allerlei transacties of contacten met financiële ontwikkelingen aan te gaan.

Op 10 oktober 2017 komt Jupiter in Maagd’s 3e huis, die daar mentale activiteit, studies, schrijven, activiteiten in verband met communicatie, beweging, behendigheid en mobiliteit bevordert.

Gezondheid

De aanwezigheid van Mars in Maagd maakt je tijdens de eerste helft van oktober zeer krachtig. En je kan meer energie en uithoudingsvermogen hebben en dynamischer zijn.

Het probleem is dat Mars prikkelbaar kan zijn en bevorderlijk is voor ongeduld en overdaad, en kans brengt op ongevallen, verwondingen, bloeding, infectie of acute ziektes. Het risico wordt verhoogd door het gespannen aspect dat Mars maakt met Maagd’s heerser van het ziektehuis. Dus je moet het rustig aan doen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_weegschaalWeegschaal

Je bent jarig tussen 24 september en 23 oktober.

Het eerste deel van oktober 2017 brengt je niet veel tevredenheid over je liefdesleven. Venus – de planeet van de liefde – en Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – bevinden zich in een inactief gebied, die lastig kan voelen en soms misleidend kan zijn.

Het zou niet verrassend zijn als je om een of andere reden boos of gefrustreerd raakt, maar het zou ook niet verrassend zijn om een geheime liefde, mysterieuze of zelfs verboden liefde te ervaren.

Vanaf ongeveer het midden van de maand veranderen dingen. Op 14 oktober 2017 komt Venus in Weegschaal, waardoor je charme en kracht van verleiding worden verhoogt, en dingen harmonieus en sensueel worden.

Op 22 oktober komt Mars ook in Weegschaal, zodat de laatste dagen van de maand echt gunstig zijn voor liefde en passie.

Loopbaan en Geld

Oktober 2017 is een zeer actieve maand. Door Weegschaal lopen (en in sommige gevallen tegelijkertijd!) de Zon, Mercurius, Venus en Mars.

De Zon en Mars zijn vol energie, initiatief en ambitie. Venus brengt geluk en is expert op het gebied van samenwerkingen en public relations. Mercurius scherpt de geest, is inventief en vol ideeën, uitstekend voor communicatie, marketing, berekeningen en reizen.

Jupiter blijft tot 10 oktober 2017 in Weegschaal, en gaat dan in Schorpioen. Dingen gaan op de een of andere manier terug naar normaal, en eventuele boosheid over zaken daalt. Maar Jupiter’s positie in Schorpioen is in de komende dertien maanden veelbelovend voor de financiën van Weegschalen!

Gezondheid

Het eerste deel van de maand kan sommige gezondheidsproblemen veroorzaken voor de Weegschaal. De aanwezigheid van Venus – heerser van Weegschaal – in je 12e huis verzwakt je gestel, verlaagt je immuniteit en geeft de wind in de zeilen van chronische ziektes en verborgen gevaren. Mars benadrukt deze tendensen ook.

De positie van de Zon in Weegschaal zou in zekere mate die zwakte kunnen compenseren, maar je moet de eerste weken van oktober 2017 extra alert op je gezondheid zijn.

 

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_schorpioenSchorpioen

Je bent jarig tussen 24 oktober en 22 november.

Oktober brengt een belangrijke gebeurtenis mee: Jupiter – heerser van Schorpioen’s huis van liefde en erotiek – komt op 10 oktober 2017 in Schorpioen en blijft daar tot november 2018.

Deze positie spreekt van een verhoogd libido, een verhoogde romantische gevoeligheid en een significante kans dat je verliefd wordt. In sommige gevallen kan het wijzen op verhoogde vruchtbaarheid of grotere interesse voor kinderen. Hoe dan ook, liefde en seksualiteit – en alles wat daarmee verband houdt – wordt de belangrijkste focus.

Verder zijn in oktober 2017, de dingen enigszins duister. Venus – heerser van het relatiehuis van Schorpioen – is in een dynamisch en gepassioneerd stemming in het eerste deel van de maand, maar gaat later in een inactieve, zo niet-bedompen stemming.

 

Loopbaan en Geld

Jupiter’s toetreding in Schorpioen op 10 oktober voorspelt een bloeiperiode die tot november 2018 zal duren.

Jupiter is De Grote Weldoener, brenger van geluk en kansen, opener van horizonten en gever van smaak voor avontuur en grootschalige projecten. Jupiter belooft voorspoed, zowel door zijn eigen eigenschappen als door het feit dat het de heerser is van Schorpioen’s huis van geld.

In oktober 2017 komt het succes van Schorpioenen door groepsacties, collectieve werkzaamheden of organisaties (gedurende de eerste helft), door de welwillendheid van vrienden en beschermers (meestal tijdens het eerste deel van de maand), door middel van talent, prestige, en leiderschap of organisatievaardigheden (tijdens de laatste helft).

 

Gezondheid

Tijdens de eerste helft van oktober 2017 belooft de positie van de Zon de Schorpioenen niet zo’n goede vorm, maar is er een compenserende werking van Mars – heerser van de Schorpioen – die in een goede positie staat.

In de laatste helft gaan dingen andersom: Mars is verzwakt, maar de Zon – gelegen in Schorpioen – geeft je kracht.

Op de een of andere manier gaat het om balans. Als je jezelf verzorgt en je excessen vermijdt, heb je niets te vrezen. Zo niet, dan kan je in onbalans komen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_boogschutterBoogschutter

Je bent jarig tussen 23 november en 21 december.

Oktober 2017 is genereus voor de Boogschutters als het gaat om zaken van het hart. Venus – de planeet van de liefde – en Mars – heerser van het Boogschutter’s huis van erotiek – bevinden zich in sterke posities die vrijheid geven om te handelen. Mercurius – heerser van het relatiehuis – is in de eerste helft van de maand in een weldadig huis en is in de tweede helft van de maand in samenwerking met een weldadige planeet.

Het totale plaatje van oktober is zeker niet kalm en vol harmonie, maar dynamisch, uitdagend en met veranderingen van sfeer. Wat je in gedachte moet houden is dat op de een of andere manier dingen in jouw voordeel gaan werken.

Een ander kenmerk van oktober 2017 is dat de relaties van de Boogschutters een link krijgen met de samenleving, en met zichtbaarheid. Misschien kruisen ze carrièrepaden of worden ze geholpen door gebeurtenissen bij te wonen waar er veel mensen zijn.

Loopbaan en Geld

Voor de carrière van de Boogschutter gaan in oktober 2017 dezelfde dingen op dezelfde krachtige manier als de vorige maand.

Mars staat in Boogschutter’s huis van werk tijdens de eerste helft van de maand, en wordt deels daarvan vergezeld door Venus.

Mars is competitief en beslissend, wil zich verzetten, om vooruit te gaan, om zijn kracht te bewijzen. Het heeft uitdagingen nodig en indien deze niet gegeven worden, zoekt Mars die of creëert deze. Aan de andere kant maakt Venus je weg vrij naar je doelen via diplomatie, persoonlijke charme en sociale banden (soms zelfs amoureuze).

Het 11de huis van de Boogschutter is in oktober 2017 erg druk. Het feit benadrukt het belang van collectieve acties die associaties, stichtingen, broederschappen, politieke partijen, verschillende organisaties of het grote publiek kunnen betrekken.

Gezondheid

Op 10 oktober 2017 staat Jupiter – heerser van Boogschutter – in een moeilijk huis waar het tot november 2018 zal blijven. Dus je moet serieus nadenken over maatregelen die je gezondheid beschermen.

Je moet hiervoor tot aan het einde van dit jaar dubbele aandacht hebben, terwijl Saturnus nog in Boogschutter staat, en vooral tijdens de eerste helft van oktober 2017, wanneer Saturnus in een gespannen verbinding met Mars staat.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_steenbokSteenbok

Je bent jarig tussen 22 december en 20 januari.

Tijdens het eerste deel van oktober 2017 is Venus – heerser van het huis van liefde en seksualiteit van de Steenbok – dichtbij Mars om zijn warme energie en passie te vangen. De brandende aandrijving kan gerelateerd zijn aan een reis, een lange afstand, studie, cultuur of spirituele waarden.

In het tweede deel van de maand is er een merkbare aansluiting op persoonlijke en professionele interesses, van liefde en beruchte.

Een belangrijke gebeurtenis in oktober is dat van het moment dat Jupiter het 11de huis van Steenbok binnentreedt, een gelukshuis dat bevordert om te socialiseren en romantische kansen op je weg kan brengen.

Loopbaan en Geld

Steenbok’s huis van carrière is in oktober 2017 zeer goed vertegenwoordigd, door de Zon, Mercurius, Venus en Mars. Al deze doorgangen veroorzaken een bijzondere interesse in status en beroep, stimuleren initiatief en creëren beslissingen. Natuurlijk worden er prestaties bereikt: soms door strijd, andere keren door middel van diplomatie of verbindingen, maar vaak ook door intelligentie en bekwaamheden.

Jupiter vertrekt daadwerkelijk op 10 oktober uit Steenbok’s huis van carrière de Steenbok, en gaat door naar het 11e huis komt waar het tot november 2018 zal blijven. Jupiter’s aanwezigheid hier kan voor jou nuttiger zijn dan die in het huis van carrière, omdat het geluk brengt, bescherming, ondersteuning en populariteit.

Tijdens de laatste helft van de maand is er een kans dat je onverwacht meer zal verdienen.

Gezondheid

Oktober is een drukke maand die met een zekere mate van stress in beweging komt. Ook de gespannen verbinding tussen Mars en de heerser van Steenbok – Saturnus – kan een bedreiging vormen voor je gezondheid tijdens de eerste helft, omdat Saturnus in een kwetsbare positie staat.

Je moet kans op letsel, ongevallen, infectie en ontsteking vermijden.

Na 17 oktober 2017 vind je gemakkelijk medische oplossingen en heb je goede contacten met de therapeutische omgeving.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_watermanWaterman

Je bent jarig tussen 22 januari en 19 februari.

Het eerste deel van oktober 2017 is lastiger met betrekking tot je liefdesleven: Venus – de planeet van de liefde – komt samen met Mars, in een onvriendelijk huis en maakt een moeizame verbinding met Saturnus – heerser van Waterman.

De Zon – heerser van Waterman’s huis van koppels – staat ook in een verzwakte positie, dus die kan dit niet echt oplossen. Evenmin kan Mercurius dit, heerser van Waterman’s huis van passie en erotiek, omdat het ook niet zo sterk staat in het eerste deel van de maand. Dus dingen gaan vrij langzaam en er zijn zorgen over mogelijke problemen in je liefdesleven.

Maar na 17 oktober stap je in een nieuw tijdperk: Mercurius verandert van teken en maakt een opmars naar een samenkomst met Jupiter – De Grote Weldoener – en op 23e volgt de Zon. Dus het laatste deel van de maand komt met gelukkige gebeurtenissen.

Loopbaan en Geld

Financiële zorgen zijn nog steeds aanwezig in het eerste deel van de maand. Terwijl Venus en Mars in het 8e huis van Waterman verblijven (tot en met 14 en 22 oktober), zijn gelden uit partnerschappen, cadeaus, erfenissen en banden met banken of verzekeringen nog steeds uitdagend.

Veel energie gaat ook naar studies, reizen, cultuur of spiritualiteit.

Maar oktober 2017 heeft een belangrijke gebeurtenis voor je professionele leven: op de 10e gaat Jupiter, De Grote Weldoener, Waterman’s huis van carrière binnen. Voor een jaar en een maand zal Jupiter bij je zijn, en onverwachte paden openen, waardoor je dromen en ambities worden vervuld, en je de doelen bereikt die je hebt ingesteld.

Gezondheid

Gedurende oktober lijk je geen fysieke problemen te hebben. Maar je moreel kan een poging doen, terwijl stress en prikkelbaarheid kan groeien.

Bovendien kan de gespannen verbinding tussen Mars en Saturnus – heerser van Waterman – risico’s van letsel of acute ziekte veroorzaken, waarschijnlijk veroorzaakt worden door je eigen “dare-devil” houding of onzorgvuldigheid.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_vissenVissen

Je bent jarig tussen 20 februari en 21 maart.

Met Venus en Mars in Vissen’s huis van koppels, heb je in het eerste deel van oktober sterke gevoelens en impulsen en ben je geneigd om je bestaan op jouw betere helft te concentreren. Maar de voldoening komt niet overeen met je inspanningen, omdat Venus en Mars een gespannen verhouding met Saturnus hebben. Dit brengt namelijk terugslag, vertraging en onplezierige dingen.

Mercurius – heerser van Vissen’s huis van koppels – doet het ook niet goed tijdens het eerste deel van de maand, omdat het twijfelachtig staat.

De atmosfeer ontbindt na 17 oktober 2017, wanneer Mercurius van teken verandert. Bovendien maakt Mercurius op 18 oktober een prachtige samenkomst met Jupiter – De Grote Weldoener – die de weg opent voor een prestatie in een partnerschap of een ander gelukkige gebeurtenis.

De 20ste kan ook goed nieuws brengen, omdat de Maan – heerser van Vissen’s huis van liefde – een samenwerkingsverband aangaat met Mercurius en Jupiter.

Loopbaan en Geld

Er is veel beroering in Vissen’s huis van geld, omdat daar de Zon (tot 20 oktober), Jupiter (tot de 10e), Mercurius (tot de 17e), Venus (na de 14e) en Mars (na de 22e) staan.

Het is een zeer actieve tijd als het gaat om zaken, investeringen, overnames of interacties met financiële instellingen (banken, verzekeringen, enzovoort). Een erfenis kan in het spel komen, of geld of goederen die van anderen af komen.

Samenwerkingen blinken uit tijdens het eerste deel van oktober, maar moeten met veel tact worden behandeld.

Op 10 oktober 2017 komt Jupiter in het 9e huis van Vissen, waarbij het begin van een bloeiende periode van ongeveer drie jaar wordt gemarkeerd. Tijdens de eerste termijn (tot november 2018) worden vooral studies, reizen en verbindingen met culturele, juridische en spirituele omgevingen bevoordeelt. De eerste van dergelijke successen worden zichtbaar tijdens het tweede deel van de maand.

Gezondheid

Het eerste deel van oktober, en nog meer de eerste dagen, worden gekenmerkt door een lagere vitaliteit, een neiging om zich zorgen te maken over alles, en de blootstelling aan conflicten of ongevallen.

Dingen verbeteren na de 10e, wanneer Jupiter Schorpioen binnenkomt, waaruit het een gunstig effect heeft van bescherming en ondersteuning op de inheemse Zon van Vissen.

Het herstellen van een echt goede vorm begint tijdens het laatste deel van oktober 2017. Je moet goed voor jezelf zorgen.

 


Lees ook onze andere berichten voor Astra VIP leden:

This entry was posted in Geen categorie.
test