Kies hier je sterrenbeeld om je VIP maandhoroscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


Ram

Je bent jarig tussen 22 maart en 20 april.

Ook al kan juli 2017 op andere gebieden was stressvol zijn, voor het liefdesleven van de Ram is het een gunstige maand.
Jupiter maakt vanuit zijn ligging in Ram’s huis van koppels, een mooie verbinding met Venus – planeet van de liefde en heerser van Ram’s huis van de liefde. Ondanks dat er nog steeds een aantal hindernissen onderweg zijn, heb je het geluk aan je zijde, beleef je gelukkige dates, romantische wandelingen of korte uitstapjes en andere evenementen die je gelukkig maken.

Vanuit een erotisch standpunt is het een provocerende periode. Mercurius brengt je tussen 6 en 26 juli 2017 nieuwe ervaringen en slaapkamerwedstrijden. Gedurende de laatste periode verhogen Mars en de Zon je seksuele bekwaamheid op bedwelmende niveaus, als ook de intensiteit van de sensaties en de dorst naar actie en avontuur.

Loopbaan en Geld
De astrologische configuratie tussen de Zon, Mars, Uranus en Jupiter die begin-medio juli aan de hemel actief is, stimuleert Ram’s concurrentievermogen en ondernemingszin.

Een groot deel van die energie is gewijd aan werkzaamheden in verband met huizen, eigenschappen en familie, of dingen die verband houden met onroerend goed, bouwwerk, landbouw, natuurlijke hulpbronnen, geschiedenis, archeologie, genealogie, enzovoort. Het is een goede periode voor het opknappen of opbouwen van het bedrijfskantoor, ook al is het iets hectisch.

De hele juli maand is belangrijk voor onderhandelingen, contracten, allianties of samenwerkingen; hier moet je geduldig zijn en de gevolgen van je beslissingen goed beoordelen.
Je kunt je creativiteit in juli 2017 helemaal laten lopen, maar doe dit vooral in het laatste deel van de maand.
Financieel loop je tegen kleine blokkades aan maar uiteindelijk kom je hier als winnaar uit.

 Gezondheid
De eerste twee delen van juli kunnen zeer druk en stressvol zijn. Mars, heerser van de Ram, wordt gevangen in een gespannen configuratie van planeten. Dit betekent dat je jezelf moet richten op prioriteiten, dingen een voor één moet nemen en situaties op een meer ontspannen manier moet benaderen.

Geef jezelf genoeg tijd om te rusten en vermijd risicovolle of conflict gevoelige situaties!

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_stierStier

Je bent jarig tussen 21 april en 21 mei.

Tijdens de eerste helft van juli 2017 kunnen zaken voor de Stier een beetje gespannen zijn. Mars, heerser van Stier’s relatiehuis staat in een gespannen configuratie, die gevoelig is voor verhitte argumenten en zelfs gevechten. Dit kan zo’n beetje over alles gaan, maar meestal over geld, werk, delen van verantwoordelijkheden, of zaken die verband houden met ouders of andere familieleden.
Het feit dat je in deze periode geneigd bent om opmerkelijke uitspraken te doen en anderen tactloos en ongeduldig te behandelen, helpt ook niet mee.

Wees voorzichtig tijdens de Maanfases die risico’s kunnen verhogen, rond 1, 9 en 16 juli 2017!
Zaken komen na 20 juli tot rust, wanneer de heerser van Stier’s huis van relaties meer welwillende aspecten vormt.

Loopbaan en Geld
Venus – heerser van Stier – is bijna heel juli 2017 in het huis van geld van de Stier. Daaruit blijkt dat er een bijzondere zorg voor dit onderwerp is. De aspecten die Venus vormt zijn gemengd, dus je financiële evolutie is ook onevenwichtig: sommige bronnen van inkomsten worden geblokkeerd, maar er kunnen ook nieuwe verschijnen. Sommige transacties zijn winstgevend, anderen niet zo.
Het is essentieel dat je geen haast hebt als het gaat om beslissingen of onderhandelingen. Dat je rationele keuzes probeert te maken en niet te veel spendeert aan mooie maar nutteloze objecten.

Het werk is stressvol maar productief, en van tijd tot tijd krijg je verrassend veel geluk.
Juli 2017 kan vol zijn met reizen en vergaderingen, intens als het gaat om communicatie, en zeer veeleisend vanuit een intellectueel oogpunt.

Gezondheid
Je bent niet zo goed in vorm, dus gebruik je energie zo efficiënt mogelijk.
Je kunt door een periode van prikkelbaarheid gaan, en er is gevaar voor ongevallen. Zeker als je (onhandig) gebruik maakt van bewegende voorwerpen of stoffen die gevaarlijk kunnen zijn. Let op en wees voorzichtig!

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_tweelingTweeling

Je bent jarig tussen 22 mei en 21 juni.

Omdat Venus – planeet van de liefde en koppels – eigenlijk al in het teken Tweeling is, is juli één van de gunstigste maanden van 2017 voor Tweelingen.
De aanwezigheid van Venus in je eigen teken kan voldoende zijn om je te verzekeren van een vervullende periode. Maar dingen worden nog beter: Venus maakt gelegen in Tweeling’ huis van erotiek, een prachtige verbinding met Jupiter, het Grotere voordeel.

Deze verbinding is des te belangrijker als je rekening houdt met het feit dat Venus ook de heerser is van Tweeling’s erotische huis, en Jupiter de heerser van het huis van relaties. Dus je bent in voor een aantal speciale weken, waarin er iets speciaals moet gebeuren!
Aan de andere kant is de algemene context van juli 2017 vrij gespannen en kan je door ingewikkelde tijden gaan. Maar je staat op één lijn met je geliefde, en liefde en welwillendheid zullen winnen.

Loopbaan en Geld
Jupiter – heerser van Tweeling’ huis van carrière – is in een harmonieuze verbinding met Venus, die in Tweeling verblijft, wat betekent dat juli 2017 geluk en prestaties belooft, ongeacht je werkzaamheden.
Echter, creatieve-artistieke bezigheden of die met betrekking tot talent en passie worden het meest bevoordeeld in deze periode.

Tijdens de eerste helft, als de Zon in Tweeling’s huis van geld is, is er veel animatie op financieel gebied. Je maakt beslissingen, koopt, verkoopt, en doet je best om te verdienen. En ondanks dat je in deze periode ook wel goed kunt verdienen, is er ook de neiging om veel te uitgeven, en risico’s te nemen. Zonder de maat te houden en het perspectief te zien, kun je eindigen met verliezen.
Laten we hopen dat Mercurius – heerser van Tweeling – die in Tweeling’ huis van de geest ligt, de dingen duidelijk zal zien.

Gezondheid
Je stemming is uitstekend en je hebt veel energie. Zelfs als de maand vrij gespannen is, kun je ontspannen. Het is een geweldige periode voor vakanties, plezier en hobby’s.
Echter opgelet met Mars, heerser van Tweeling’s huis van ziekte, want die staat in een delicate situatie gedurende de eerste helft van de maand. Verzorg jezelf goed en zorg ervoor dat je geen gezondheidsprobleem over het hoofd ziet, hoe triviaal het ook mag zijn.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_kreeftKreeft

Je bent jarig tussen 22 juni en 23 juli.

Met de Zon en Mars precies in Kreeft gelegen, gedurende de eerste helft van juli 2017, kan deze maand wel eens echt “hot” worden want je hebt veel seksuele drive en je loopt over van passie.
Maar er zijn ook vrij gespannen astrologische verbindingen, met name voor de Kreeften, en het risico van roekeloos emotioneel gedrag is groot. Mars stimuleert om te veroveren, maar kan, indien deze niet beheerst wordt, omslaan naar nalatigheid, agressiviteit of conflicten. Je moet dus voorzichtig zijn met hoe je je passies matigt en beheert, zodat je niet in onaangename situaties komt.
Venus – planeet van de liefde – staat deze maand in Kreeft’s 12e huis, een positie die gepaard kan gaan met geheime liefde, emotionele afhankelijkheden, teleurstellingen of vervreemdingen.

Loopbaan en Geld
Juli 2017 is een zeer actieve maand voor Kreeften op het gebied van carrière, vooral tijdens de eerste helft.
Gelegen in Kreeft versterken de Zon en Mars je ambitie, initiatief, leiderschap en vechter kwaliteiten, en geven je een bewonderenswaardig uithoudingsvermogen die nodig is om een aantal belangrijke doelen te bereiken.

Omdat Mars de machthebber is van Kreeft’s huis van carrière, en de Zon de natuurlijke aanduider is van hiërarchie, wordt de sociaal-professionele status in deze periode bijzonder belangrijk voor Kreeften. Waar je ook naartoe draait, je loopt tegen kansen of uitdagingen aan zodat je niet aan de zijlijn kan blijven staan, maar volledig betrokken moet worden en moet vertrouwen op je succes en overwinning.
Juli 2017 is actief vanuit een financieel standpunt, en vooral in de laatste helft.

Gezondheid

Je bent vol vitaliteit en energie, vooral tijdens de eerste helft. Maar je hebt ook veel stress en meer blootstelling aan ongelukken, letsels door onzorgvuldigheid, brandwonden, hitteproblemen, infecties of ontstekingen.

Je kunt deze maand vrij snel aangebrand zijn wat kan leiden tot onaangename relaties. En je hebt de neiging om je te haasten en kansen te nemen die je fysiek kunnen schaden.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_leeuwLeeuw

Je bent jarig tussen 24 juli en 23 augustus.

Juli 2017 brengt je in een strijd tussen de neiging om te vliegen op de vleugels van idealistische romantiek en om zaken vanuit een meer heldere en realistische hoek te zien.

Venus – de planeet van de liefde – en Saturnus – de traditionele heerser van Leeuw’s huis van koppels – staan in een minder goede verbinding met de bedrieglijke Neptunus, terwijl de alerte Mercurius – gelegen in Leeuw – altijd aandacht schenkt. Dingen kunnen een beetje dwaas zijn deze maand, maar niet op een echt schadelijke manier. De planeten die verantwoordelijk zijn voor het liefdesleven van de Leeuw staan in een mooie gelukkige positie, zodat de dingen uiteindelijk ten goede komen.

Deze maand zal de basis van de relatie meer dan ooit gebaseerd zijn op communicatie en seks.

Loopbaan en Geld
Tijdens de eerste helft van juli 2017 zou je beter een vakantie kunnen nemen. Omdat de Zon en Mars zich in het discrete 12e huis bevinden, is er professioneel niet veel te doen en ben je ook niet zo enthousiast. Dus verwacht in juli 2017 niet veel actie op dit gebied.

Het is wel een goede periode om dingen op te lossen en te evalueren, omdat Mercurius in Leeuw staat. En ook voor het bijwonen van vergaderingen, conventies of groepsactiviteiten, evenals het versterken van professionele verbindingen, omdat Venus – leider van Leeuw’s huis van carrière dat zo wil.
De wind komt de laatste periode van juli 2017 terug in je zeilen, wanneer de projecten vruchten beginnen af te werpen. Die periode is gunstig voor succes, en strekt zich ook uit tot de volgende maand.
Dingen zullen financieel verbeteren!

Gezondheid
Je geest is scherp, maar je hebt niet te veel uithoudingsvermogen tijdens de eerste helft van juli 2017.

Het is een tijd die meer rust en zorg voor je gezondheid vereist, vooral als je al enkele problemen hebt. Met de samenkomst van de Zon en Mars in een ongunstige verbinding en gelegen in een ongunstig huis, bestaat het risico op verzwakte immuniteit, besmetting of ongevallen.
Je fitheid maakt een spectaculaire terugkomst tijdens de laatste helft.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_maagdMaagd

Je bent jarig tussen 24 augustus en 23 september.

De verbindingen die Jupiter – de traditionele heerser van Maagd’s huis van koppels – in juli 2017 ontvangt, suggereren dat je relatie tijdens de eerste helft door een bepaalde druk kan gaan, maar ook dat het iets tot een bepaalde hoogte zal brengen.
Dit kan verband houden met geld en gezamenlijke goederen, of van maatschappelijke aard zijn: dingen kunnen officieel worden, je geliefde kan in de kijker komen, of je kan genieten van professioneel succes dat het psychologische en materiële comfort van je leven als koppel beïnvloedt.

De sfeer in de relatie blijft van een vrij praktische aard, en romantiek – als het verschijnt – is meer waarschijnlijk tegen het einde van de maand.

Loopbaan en Geld
Venus’ pad door Maagd’s huis van carrière en de mooie verbinding die het met Jupiter maakt – in Maagd’s huis van geld – is een teken van geluk en succes met een effect op het gebied van reputatie en financiën.

Anderzijds spreken de Zon en Mars, gelegen in Maagd’s 11e huis, van intense inspanning, actie en initiatief in een groep of een netwerk.
Maar juli 2017 geeft je royale ruimte om te analyseren, opnieuw te evalueren en te werken voor jezelf of achter de scène. Mercurius – heerser van Maagd en van Maagd’s huis van carrière – ligt in het 12e huis en ook migreren de Zon en Jupiter naar dit huis tijdens de laatste helft. Het is alsof er iets aan de hand is, wat je later zal opmerken.

Gezondheid
Tussen 6 en 26 juli 2017 is Mercurius – heerser van Maagd in een ongunstig huis voor de Maagden, en tijdens de laatste helft zullen de Zon en Mars daar ook zijn. Neem dingen dus serieus!
Je moet voor jezelf zorgen, vermijd schadelijke zaken, behandel je ziekte serieus (als je die hebt) en onderken elk probleem met je lichaam.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_weegschaalWeegschaal

Je bent jarig tussen 24 september en 23 oktober.

In juli 2017 ben je niet erg geneigd om emotioneel te zijn. Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – waardeert meer dingen zoals status, prestige en roem, en niet subtiele emotie. Je bent aangetrokken tot het soort partner die bewondering opwekt of hoge ogen gooit.
Het is ook mogelijk dat de inspanningen binnen de relatie gericht zijn op het bereiken van sociale ambities of het bereiken van een gezamenlijk doel, of dat je betere helft iets op carrière gebied wil verwezenlijken.

Juli begunstigt ook relaties waarin partners samen meer van de culturele, spirituele of geografische wereld willen verkennen. Het is mogelijk om een lange afstandsverbinding aan te gaan of iets met iemand uit het buitenland te hebben.
Er kan een blokkade op relatie- of liefdesgebied zijn tijdens de laatste helft van juli 2017.

Loopbaan en Geld
Juli 2017 is zeer motiverend, provocerend en veeleisend. In Weegschaal’s huis van carrière staan de Zon en Mars, beide met hun speciale eigenschappen als het gaat om concurrentievermogen, initiatief en leiderschap.

De Zon voed je hoge doelen en de behoefte aan prestige en applaus en helpt je om jezelf te vestigen, de aandacht op je te vestigen, of iets glans te geven. Mars inspireert het verlangen naar actie, moed en vastberadenheid, pusht je om te vechten, om op te staan en te bewijzen dat je iets te zeggen heeft. Het is een zeer krachtige combinatie welke vraagt om duidelijke beslissingen te maken omtrent je carrière. Maar ben voorbereid op ook wat ruzie, confrontaties en andere turbulentie.

Studies en reizen kunnen deel uitmaken van het plaatje voor juli 2017.
Je financiën zijn deze maand erg afhankelijk van professionele acties en beslissingen.

Gezondheid
Juli kan bijzonder lastig zijn voor de Weegschalen, vooral tijdens de eerste helft.
Het is belangrijk dat je manieren vindt om te ontspannen, kleine pauzes neemt en vooral dat je kritische situaties op een zo vrijstaande en filosofische manier aan weet te pakken.
Je moet deze maand overdadigheden en risico’s vermijden en goed zorgen voor je gezondheid.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_schorpioenSchorpioen

Je bent jarig tussen 24 oktober en 22 november.

In juli 2017 staat Venus, de planeet van de liefde en heerser van Schorpioen’s huis van koppels, in het 8e huis van de Schorpioen, die je pusht om diep in de relatie te graven, te proberen om verder te gaan, situaties te begrijpen, je psychologisch te analyseren, en mechanismes geeft om de diepste geheimen te ontdekken.
Je wilt potentiële risico’s voor de relatie ontdekken, en soms doe je dat ook. Andere keren probeer je je een weg te banen door een doolhof van angsten, vermoedens en basale zorgen.

Het is wellicht een goed idee om tijdens deze periode een boek over emotionele intelligentie of psychologie van koppels te lezen. Je zou kunnen profiteren van het combineren van intuïtie met kwalitatieve informatie.
Kijkend naar zaken vanuit een ander perspectief, kunnen financiën en gezamenlijke goederen nu een heel levendig onderwerp zijn.

Loopbaan en Geld
In juli 2017 zijn zowel de Zon – heerser van Schorpioen’s huis van carrière – en Mars – die jouw huis van werk en taken regelt – in het 9e huis van Schorpioen. Dit maakt je zeer betrokken en geeft veel energie om te investeren in onderwerpen die te maken hebben met vreemden, het buitenland, internet, lange afstands werken, reizen voor onderwijs of beroep. Studies, onderzoek, cultuur, redactionele of spirituele activiteiten zijn eveneens motiverend.

Het kruispunt van professionele belangen met reizen, informatie, communicatie en kennis wordt weerspiegeld door de positie van Mercurius in Schorpioen’s carrière huis. Mercurius is goed om dingen toe te voegen, en dit kan zeer winstgevend zijn, gezien het feit dat de as van geld en zaken vrij actief is deze maand.

Gezondheid
De heerser van Schorpioen’s huis van ziekte staat in een zwakke positie en wordt bovendien gebombardeerd met lastige aspecten van andere planeten.
Je bent dus niet zo goed in een vorm, en dat moet je in gedachten houden, zelfs als je denkt dat je sterk bent. Je hebt namelijk niet je gebruikelijke uithoudingsvermogen.
Complicaties kunnen onverwacht opkomen en er is een kans op blessures en ongelukken.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_boogschutterBoogschutter

Je bent jarig tussen 23 november en 21 december.

Omdat Venus – de planeet van de liefde – Boogschutter’s huis van koppels kruist, is geluk dichtbij. En als we ook rekening houden met de prachtige verbinding die Venus met Jupiter maakt – heerser van Boogschutter – is de conclusie duidelijk: er komt iets moois aan. Iets wat goed is voor je ziel, voor de liefde, of voor het leven als koppel. Een gebeurtenis die je waarschijnlijk met iedereen wilt delen of waar ook anderen mee bijdragen.

In je 9e huis vormt Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels verschillende harmonieuze verbindingen die een gunstige ontwikkeling kunnen voorspellen in verband met het reizen als koppel, een lange afstandsverbinding of de positieve impact die culturele, wetenschappelijke, of spirituele omgevingen kunnen hebben op relaties.

Loopbaan en Geld
Voor Boogschutters heeft juli 2017 belangrijke financiële aspecten. Pluto, de Zon en Mars activeren de as van Boogschutter’s huizen van geld, terwijl Saturnus – heerser van één van deze huizen – zelf in Boogschutter staat.

Wees voorzichtig met welke beslissingen en transacties je maakt, want juli 2017 heeft het volle potentieel, maar is tevens ook riskant! Het is beter om de eerste helft te gebruiken om geld (behalve leningen) te werven, om geld of goederen te herstellen, om zaken recht te zetten en voor het betalen van schulden. Niet uitgeven zonder na te denken!

Met betrekking tot de carrière begint in juli een belangrijke periode van analyse, herbeoordeling of reorganisatie, die tot de herfst zal duren. Zelfs als de tekenen nu erg discreet zijn, zou het ‘t beste zijn om aandacht te besteden aan de richting vanuit waar de wind waait.

Gezondheid
Omdat Saturnus in Boogschutter en Jupiter – heerser van Boogschutter – worden aangevallen door vijandige verbindingen van verschillende planeten, is de eerste helft van juli niet zo goed voor de gezondheid.

Iets wat onder de leden zit, kan duidelijker worden en er bestaat kans op een onverwachte crises of ongelukken. Het morele gestel krijgt ook een tik mee deze maand.
Tijdens het laatste stuk van juli 2017 verbetert je algemene staat.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_steenbokSteenbok

Je bent jarig tussen 22 december en 20 januari.

Juli gaat “hot” worden! Door Steenbok’s huis van koppels kruisen de Zon en Mars, beiden zo vol energie dat de combi brand kan worden.
Alle energie, alle initiatieven en alle acties van de Steenbok zijn gericht op hun betere helft. De configuratie van juli 2017 verhoogt de behoefte aan interactie van allerlei aard, en begint misschien gedurfde campagnes van verleiding, maar ook verhitte argumenten. Passie of oorlog, het is alles of niets.

De beste manier om de extra energie te gebruiken zou zijn om met je partner tot energieke inspanningen te komen om zo een gezamenlijk doel te bereiken.
Zaken worden lichter tijdens het laatste stuk van juli 2017.

Loopbaan en Geld
De verbinding die door Venus – gelegen in Steenbok’s huis van werk en dagelijkse taken – wordt gevormd met Jupiter – in het huis van carrière en reputatie – is een goed voorteken voor juli 2017. De twee begunstigers beloven geluk, prestaties of kansen op beroeps gebied.
Buiten dat, is het niet zo’n comfortabele periode … Het brengt stress en irritatie, plotselinge ontwikkelingen of dubbelzinnige situaties.

Teamwerk, allianties, partnerschappen, samenwerkingen, klantenkring en contracten staan in de kijker, waarbij betrokkenheid, kracht en macht worden vereist om beslissingen te nemen. Het is de juiste tijd om uit een ongunstige combinatie te komen, maar ook om in de problemen te komen als gevolg van anderen.
Financieel, nemen de zaken een nieuwe wending, voornamelijk tijdens de laatste periode van juli 2017.

Gezondheid
Met Venus in Steenbok’s huis van ziekten, kun je een medisch probleem oplossen of met artsen en therapeuten gemakkelijker communiceren.
Maar Venus maakt lastige verbindingen met Saturnus en Neptunus, en de heerser van Steenbok’s huis van ziektes, staat in een moeilijke positie, zodat je op dit gebied een onaangename tijd kan ervaren.

Wees voorzichtig met jezelf, en blijf alert!

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_watermanWaterman

Je bent jarig tussen 22 januari en 19 februari.

Met Mercurius in juli 2017 in Waterman’s huis van relaties, ben je heel erg flirterig en zelfs verleidelijk door middel van stimulerende gesprekken, nieuwe ideeën of interessante onderwerpen. Je kunt alleen gevoelens hebben voor iemand die snel en welsprekend is.

De periode trekt discussies aan over samenleven, huwelijk en natuurlijk over seks, gezien het feit dat Mercurius het huis van erotiek van de Waterman regelt. En sinds in dit huis Venus staat, belooft juli ook iets dat concreter is dan discussies. Je verwent je zintuigen, maar verlies je hoofd niet: beslissingen worden gedicteerd door logica en objectiviteit. In ieder geval tijdens de eerste helft van de maand.
Tijdens de laatste helft komen in Waterman’s huis van relaties de Zon en Mars binnen, en wordt de stemming hotter, gepassioneerd, impulsief en soms zelfs explosief.

Loopbaan en Geld
Als je tijdens deze periode geen vakantie hebt gepland, verwacht dan dat je in juli 2017 meer, intenser, alerter, efficiënter en met meer hart zal werken, omdat de Zon en Mars in Waterman’s huis van werk zijn.
Je ziet dat dingen verder gaan, maar zal hard moeten werken, soms onder druk, en kunt te maken krijgen met noodgevallen of zelfs een crises. Er zullen uitdagingen en incidenten zijn, maar ook de mogelijkheid om op te staan en het gebied als jouw terrein op te eisen.

Verenigingen en samenwerkingsverbanden zijn nu belangrijk, zowel door hun innoverende potentieel dat bepaalde informatie wordt geleverd, als door de financiële effecten die ze kunnen genereren voor de komende maanden.
Je moet pragmatisch onderhandelen en alle contractuele details in verband met geld goed analyseren!

Gezondheid
Mars en de aanwezigheid van de Zon in het 6e huis van de Waterman stimuleren niet alleen werk, maar ook je belangstelling voor de gezondheid. In sommige gevallen als gevolg van een verlangen, in anderen als gevolg van een behoefte.

Vanwege dit is het een goede tijd is voor check-ups, onderzoeken of geplande kleine ingrepen. Maar er kunnen ook problemen zijn die acuut, pijnlijk, of ontstekend zijn. Wees voorzichtig!

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_vissenVissen

Je bent jarig tussen 20 februari en 21 maart.

Voor Vissen is juli 2017 een maand van romantische drive en passie. De Zon en Mars zijn in Vissen’s huis van erotiek, die uitbundige en sterke seksualiteit opleveren en een ongekende dorst voor avontuur.
Liefde kan plotseling om de hoek komen, wanneer je dit het minst verwacht en het is de soort liefde die met grote vlammen brandt en allerlei problemen of ondoordachte acties aantrekt. Maar dat kan zichzelf ook uitdoven zodra de nieuwigheid van de uitdagingen wegvalt .

Waar een nieuwe liefde niet van toepassing is, kan het ook gaan om een heropleving van een oudere -, vooral één op fysiek niveau. Misschien is het tijd om meer te experimenteren of meer avontuurlijke dingen te proberen.
Juli belooft ook andere bevredigingen voor Vissen’s leven als koppel, zoals die in verband staan met huis, familie, en eigendom.

Loopbaan en Geld
De mooie verbinding tussen Venus en Jupiter brengt je in juli 2017 geluk als het gaat om investeringen. Met name die in huizen, grond, appartementen, erfgoed of lange termijn producten. Het kan ook een teken zijn van het verdienen vanuit werken aan huis, ondersteuning van familie, erfenissen, dure cadeaus of andere soorten materiële ondersteuning, behalve diegene die je nu ontvangt.

Je creativiteit en uitdrukking kracht zijn op hun best en bevorderen artistieke bezigheden. Je hebt veel fysieke energie, zodat je zou kunnen uitblinken in sport. Je onderscheidt jezelf als het gaat om presentaties, het promoten of lanceren van een nieuw merk of product en je doet het heel goed in intellectuele bezigheden.
Aan de andere kant markeert juli 2017 het begin van een periode van heronderzoek en herbeoordeling van je beroepsleven.

 

Gezondheid
De interesse van Vissen in de medische as wordt in juli 2017 benadrukt. Je kunt meer informatie verzamelen, dingen bespreken of zelfs een reis plannen.

De zenuw- en ademhaling systemen moeten goed beschermd en in de gaten gehouden worden.
Tijdens de laatste periode kan er meer energetische actie optreden of kun je acute aandoeningen, onverwachte problemen, verwondingen of ongevallen ervaren.


Lees ook onze andere berichten voor Astra VIP leden:

This entry was posted in Geen categorie.
test