Kies hier je sterrenbeeld om je VIP maandhoroscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


Ram

Je bent jarig tussen 22 maart en 20 april.

In augustus 2017 is voor de Ram de liefde het naam van het spel, en een levensgebied waar grote dingen gaan gebeuren.
Allereerst, omdat er nu tussen Jupiter (aanwezig in Ram’s huis van koppels) en Venus (heerser van dat huis en als symbool van de liefde) een speciale verbinding bestaat, die de prestaties van beide planeten vergroot en een gunstige achtergrond voor succes creëert.

Ten tweede omdat de Zon en Mars al hun energie inbrengen, al hun passies en (aanzienlijk!) Ram’s huis van seksualiteit en liefde stimuleren. Cupido en zijn bogen wachten op je, of er is een verleidelijke Aphrodite die je belt om een smaak te krijgen van haar charmante kelk. Verzet is zinloos.

Loopbaan en Geld
Het is niet alleen de liefde die in augustus 2017 goed voor je gaat – ook geld!

Dezelfde Venus – in goede verbinding met de “Grote Weldoener” Jupiter – heerst namelijk ook over een van Ram’s financiële huizen, terwijl het andere geldhuis wordt geregeerd door Mars (die dit ook niet flauw doet). Aangezien de Zon en Mars een mooie verbinding vormen met Saturnus (heerser van Ram’s huis van carrière), zou er succes kunnen komen op de hiërarchische ladder. Je kunt succesvol zijn op een artistiek, leer gerelateerd of sport gebied, maar je kan ook goed zijn op andere gebieden.

Augustus 2017 is uitstekend voor het promoten van je imago, talenten, diensten, producten, enzovoort.

Gezondheid
Je bent vol energie en je moet manieren vinden om het overtollige eruit te werken.

Aan de andere kant zegt de positie van Mercurius die in Ram’s huis van ziektes retrograde (achteruit) loopt, dat het misschien niet slecht is om een algemene controle te doen of iets te doen aan de problemen die je weet dat je hebt.

Het ademhalings- en zenuwstelsel zijn deze maand kwetsbaar.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_stierStier

Je bent jarig tussen 21 april en 21 mei.

Augustus 2017 kan voor de Stier een aantal vragen opwerpen als het gaat om relaties, of misschien met ongebruikelijke gebeurtenissen op dit gebied komen.
Mercurius loopt precies retrograde (achteruit) in Stier’s huis van liefde en erotiek, waardoor een bepaald soort onstabiliteit, verwarring of frivoliteit ontstaat. Of, het laat je dieper over seksualiteit nadenken, wellicht hiermee experimenteren, of je kennis op dit onderwerp uitdiepen.

Aan de andere kant behartigt Mars – heerser van Stier’s huis van koppels – de belangen van koppels richting zaken die verband houden met huis, familie of bezittingen.
Omdat Mars dicht bij de Zonsverduistering van 21 augustus 2017 ligt, kunnen de weken in die periode op onverwachte manieren verlopen.

Loopbaan en Geld
Met Jupiter in Stier’s huis van werk kunnen professionele kansen en enthousiasme in augustus 2017 zeker tot succes leiden.

De heerser van Stier’s huis van werk – Venus – benadrukt het belang van informatie en communicatie en kan je op reis sturen of je agenda vullen met veel vergaderingen, brainstormsessies of onderhandelingen. Je zou ook bij intellectuele bezigheden betrokken kunnen zijn, een training volgen of een presentatie of toespraak geven.
Natuurlijk hebben de financiën je onverdeelde aandacht, maar je zult blij zijn dat je werk goed beloond wordt en je misschien een zeer inspirerende investering of ondersteuning van de familie kunt krijgen.

Gezondheid
Augustus 2017 is een uitdagende maand voor Stieren, vooral op een persoonlijk niveau.

Je lijkt niet de innerlijke vrede en veiligheid te vinden die je zo lief hebt, en de irritaties die een groeiend deel van je dagelijks leven uitmaken, maken je onevenwichtig. Daarbij voel je misschien wat emotionele stress, die meestal gerelateerd is aan ouders of kinderen.
In augustus 2017 zijn er geen grote fysieke bedreigingen voor de gezondheid van de Stieren.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_tweelingTweeling

Je bent jarig tussen 22 mei en 21 juni.

Augustus 2017 brengt Tweelingen niet al te veel nieuws op het gebied van liefde of huwelijk. Als je al in een relatie zit, is de tendens naar het versterken van de band, zelfs als er botsingen onderweg zijn.
Behalve emotionele redenen zijn gezamenlijke belangen een drijvende kracht, of het nu sociaal of financieel is. Deze laatste worden ook benadrukt door de aanwezigheid van Venus – planeet van liefde en koppels – in Tweeling’s huis van het geld.

Mercurius in retrograde (achteruit) gang, laat als heerser van je teken, in je 4e Zonnehuis een grotere interesse zien, in zaken die verband houden met familie en thuis.
Als je nog niet in een relatie zit en op zoek bent naar een relatie die je emotionele en materiële veiligheid zou geven, vind je die misschien wel.

Loopbaan en Geld
Creativiteit blijft ook je sterke kant gedurende augustus 2017, en daarnaast wordt het bevorderen van je talenten, producten of diensten nog steeds beschermd door de Grote Weldoener Jupiter.
Met Neptunus in Tweeling’s carrièrehuis is het niet zo makkelijk om je doelen te bereiken wanneer en hoe je dit wilt, maar de goede positie van de heerser van dit huis komt altijd met oplossingen, ook al is het soms erg lastig.

Mars – heerser van Tweeling’s huis van werk en verantwoordelijkheden – zit in je 3e Zonnehuis, die vanuit daar een stimulans geeft aan reizen, ontmoetingen, onderhandelingen, communicatie, intellectuele bezigheden, maar ook dingen die verband houden met behendigheid of mobiliteit.

Je hebt geen gebrek aan geld, je hebt zelfs het geluk om dit te verkrijgen.
Je kunt wellicht problemen ondervinden met betrekking tot huis of bezittingen.

Gezondheid

Met Mars en een zonsverduistering in het reishuis van de Tweeling, krijg je wellicht te maken met allerlei kleine problemen met betrekking tot vervoermiddelen, maar er bestaat ook kans op ongelukken tijdens het verplaatsen van jezelf (zelfs te voet!) Of door het onzorgvuldig hanteren van gevaarlijke voorwerpen of stoffen.

Er is ook een risico op agitatie, ongeduld, prikkelbaarheid.
Omdat Mercurius – heerser van de Tweeling – retrograde loopt, is je lichaam kwetsbaarder, zodat je goed voor jezelf moet zorgen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_kreeftKreeft

Je bent jarig tussen 22 juni en 23 juli.

In augustus 2017 is Venus – de planeet van liefde en sensualiteit – in het teken Kreeft. Het is voor alle Kreeften daarom de beste garantie voor succes in de liefde!
Venus geeft je stijl en sexappeal, en dat maakt je wenselijk, liefelijk, kusbaar en schattig.
Venus garandeert harmonie en een goede stemming in je positie als koppel, en kan ook geluk brengen aan single Kreeften die de liefde willen vinden.

Jupiter – de Grote Weldoener – is in Kreeft’s vierde Zonnehuis, en stimuleert daar de thema’s zoals (t)huis en het comfort van de familie.
Er zijn misschien enkele problemen – zoals ongemakkelijke verantwoordelijkheden of bepaalde financiële zorgen, maar als je als koppel sterk bent, kan het zo weer gemakkelijker worden.

Loopbaan en Geld
Augustus 2017 brengt een toename in de financiële dynamiek. In Kreeft’s huis van geld staan de Zon en Mars, die veel energie ontwikkelen en daar ook getuige zijn van Zonsverduistering, die onverwachte gebeurtenissen kan meebrengen.
Evoluties die door de verduistering worden veroorzaakt lijken meestal positief uit te pakken, en de verdiensten van Kreeften te verbinden met relaties of samenwerkingen, ideeën, informatie, reizen of communicatie.
Er zijn ook risico’s, maar ze kunnen vermeden worden als je jezelf niet haast om beslissingen te nemen en solidaire financiële strategieën op weet te zetten.

Je professionele activiteiten worden gemotiveerd door winst en de noodzaak om je werk zo winstgevend mogelijk te maken, en kunnen leiden tot enkele veranderingen of vernieuwingen die je waarschijnlijk al een tijdje overweegt.

Gezondheid
Met Venus in Kreeft is je humeur sereen en zelfverzekerd en mis je geen enkele kans om plezier te hebben, te lachen of een goede grap te waarderen. In feite geniet je van alle plezier van het leven.
Echter staat Saturnus in Kreeft’s huis van ziektes, dus je moet je gezondheid zeker niet negeren, nog niet voor een seconde. Vooral in het eerste deel van augustus 2017, als de Maansverduistering wat onaangenaamheden zou kunnen veroorzaken.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_leeuwLeeuw

Je bent jarig tussen 24 juli en 23 augustus.

Met Mars en de Zon in augustus 2017 in het teken Leeuw, heb je veel energie die zich natuurlijk ook via opmerkelijke seksuele vaardigheid manifesteert. De configuratie brengt veel moed en een gevoel om dingen te overwinnen, maar ook het ongeduld om zo snel mogelijk het voorwerp van je verlangen aan te kunnen raken.
Nu is het de beste tijd om de eerste stap te zetten en wanneer je dit doet kunnen de gekste dingen gebeuren. Instinct en passie nemen het deze maand over.

Anderzijds, ongeacht hoeveel initiatief je toont of hoe ver je zou komen op amoureus gebeid, het is niet zeker dat je emotionele behoeftes vervult raken. Dat komt omdat Venus – de planeet van de liefde – zich in Leeuw’s 11e huis bevindt, dat een gevoel kan geven van verlatenheid, desillusie of vervreemding. Maar ook van geheime liefdes.

Loopbaan en Geld
In augustus 2017 heb je veel ondernemingszin.

Mars en de Zon, beiden gelegen in Leeuw, staan op scherp voor actie. Zij willen bewijzen wat ze in hun “mars” hebben, en de leiding nemen. Ze geven een houding van superleider en een vertrouwen dat je het gevoel geeft om bergen te verzetten.
Stel je doelen vast, maak een plan en ga tot actie over! Maar je moet je acties wel plannen, want de Zon-Mars energie is wild en kan gemakkelijk als een kip zonder kop aan het rennen gaan. En als dat gebeurt, kan deze energie je in plaats van de zege, risico’s, conflicten en ander gedoe brengen.

Financieel moet je in augustus 2017 dingen analyseren en extra voorzichtig zijn, want Mercurius loopt in Leeuw’s huis van geld retrograde (achteruit).

Gezondheid
Met de Zon en Mars in Leeuw, is augustus op zijn best voor Leeuw’s vitaliteit.
Je moet je energie goed gebruiken en idealiter via krachtige lichaamsbeweging, maar zonder gevaar te veroorzaken. Adrenaline kan je naar extreme sensaties van risicovolle acties duwen, maar als het je in bezit neemt, kan het je tot crises brengen en je blootstellen aan letsels en ongelukken.

Je zou er goed aan doen om het rustig aan te doen en je hoofd de regie te geven.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_maagdMaagd

Je bent jarig tussen 24 augustus en 23 september.

De symbolen van relaties – de heerser van Maagd’s huis van koppels en van Venus, de planeet van de liefde – staan in augustus 2017 in behoorlijke goede posities. Ze zijn een beetje gespannen, maar ook sterk en vrij om te gaan zwerven.
Alles gebeurt in de geest, en daar is het probleem. Je analytische en rationele geest geeft aandacht aan details, houdt alle kleine fouten of inconsistenties bij, en dat maakt de romantiek vaak dood. In de afgelopen jaren heeft Neptunus – gelegen in Maagd’s huis van koppels – je aangemoedigd om de dingen aantrekkelijker te maken. Maar wat kan je doen als Mercurius in augustus 2017 retrograde (achteruit) loopt in Maagd en hierdoor opnieuw begint te analyseren?

Laten we hopen dat het positieve aspect dat Venus deze maand maakt, niet door Mercurius uit proportie wordt geblazen.

Loopbaan en Geld
De loopbaan van Maagden is in augustus 2017 een belangrijk onderwerp.

Mercurius, die niet alleen de heerser is van je eigen teken, maar ook de heerser van Maagd’s huis van carrière, loopt deze maand retrograde (achteruit) in Maagd. Het is tijd om dingen te analyseren, en om in kleine details alle factoren die betrokken zijn bij het bereiken van je doelen te onderzoeken. Misschien moet je zelfs eens kijken naar de doelen op zich.
Sommige dingen moeten heroverwogen of opnieuw gerangschikt worden. Het is een voorbereidingsperiode die ruimte kan bieden voor een sterke comeback of een nieuw begin.

Sommige tekenen van zakelijke verbeteringen kunnen pas gezien worden na 23 augustus 2017, wanneer de Zon in het teken Maagd komt. Maar zaken beginnen echt pas goed aan het begin van september te gebeuren.
Financieel, als je niet teveel uitgeeft, zou er deze maand geen probleem zijn.

Gezondheid
Met de as van de Maanknooppunten die de punten van de medische huizen overlapt, moet aan de gezondheid van de Maagden nadere aandacht worden besteed. En in augustus 2017 des te meer omdat de Zon en Mars in één van deze gebieden liggen.

Het uithoudingsvermogen van de Maagd is niet geweldig gedurende deze periode. Ook is er een groter risico op blootstelling aan ziekte die veroorzaakt worden door zwakkere immuniteit en er kan een besmetting of ongeval zijn.
Je zou extra je best moeten doen om zo goed mogelijk een evenwichtig leven te leiden, genoeg te rusten en overdaad te vermijden.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_weegschaalWeegschaal

Je bent jarig tussen 24 september en 23 oktober.

In Augustus 2017 staat Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – in het teken Leeuw, en in goede verstandhouding met veel andere planeten en in een gelukshuis. Deze positie spreekt van hoop en toekomstige projecten als koppel, over gunstige omstandigheden, en samen plezier maken in de samenleving.
Voor enkele Weegschalen kan het bijwonen van openbare evenementen gunstig zijn voor het ontmoeten van een potentiële partner. De betrokkenheid van een vriend of beschermer kan tot hetzelfde resultaat leiden.

Het feit dat Mars samenkomt met de Zon, en dat Venus – de planeet van de liefde – ook goed gepositioneerd is voor de Weegschaal, suggereert dat je hoge verwachtingen hebt van je partner met betrekking tot succes en prestaties. Ook wordt je aangetrokken tot mensen die hoger op de hiërarchische ladder staan of een betere status hebben dan jij.

Loopbaan en Geld
Eindelijk, augustus 2017 wordt een maand waarin dingen goed lijken te gaan, natuurlijk stromen, zonder te veel inspanning van jouw kant.
Venus staat in Weegschaal’s carrièrehuis, die daar de weg vergemakkelijkt en ervoor zorgt dat je geniet van welwillendheid van hoger geplaatsten of autoriteiten, en resultaten bevordert via relaties, diplomatie, persoonlijke charme of creatieve artistieke talenten én door een dosis geluk.

Ook geluk gesproken, er komt een kans op je weg – uitgaande van de goede positie van de Zon en Mars, dus in een combinatie van initiatief en ambitie.
Het professionele succes van Weegschalen kan ook gerelateerd zijn aan deelprojecten, of acties waarbij een publiek en (publieke) organisaties betrokken zijn.
Geld is deze maand geen probleem: er komt genoeg erbij om je behoeftes te dekken, en misschien zelfs een beetje extra.

Gezondheid
In augustus 2017 loopt Mercurius retrograde (achteruit) in één van de medische huizen van de Weegschaal, en vestigt de aandacht op je zenuw- en ademhalingssystemen, motiliteit/flexibiliteit van het lichaam, coördinatie en behendigheid.
Je kunt problemen met betrekking tot je geheugen of kunnen focus ervaren.

Reizen kan ook enkele risico’s met zich meebrengen.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_schorpioenSchorpioen

Je bent jarig tussen 24 oktober en 22 november.

Het liefdesleven van de Schorpioenen ontwikkelt zich in augustus 2017 binnen de normale parameters. Er zijn geen belangrijke veranderingen of ongewone gebeurtenissen voorzien.
Met Venus – heerser van Schorpioen’s huis van koppels – gelegen in je 9e Zonnehuis, kunnen reizen of geestelijke of culturele activiteiten je beslissingen of de gehele tendens van deze periode beïnvloeden. Je zou wellicht een lange afstand relatie kunnen hebben, gebaseerd op gedeelde intellectuele belangen of gemeenschappelijke ideeën.
Om jezelf op erotisch vlak te kunnen manifesteren, is er in augustus 2017 behoefte aan sterke ondergrondse stromingen die naast de seksdrive je emoties, gevoelens en zelfs het potentieel op spirituele ontwikkeling kunnen aanwakkeren. Zonder deze stromingen heb je de neiging om afstandelijk te worden.

Je bent onherroepelijk aangetrokken tot geheime of mysterieuze liefdesverhalen of – situaties.

Loopbaan en Geld
Augustus 2017 is een zeer actieve en veelbelovende maand voor de Schorpioenen op professioneel gebied.
De Zon – heerser van Schorpioen’s carrièrehuis – loopt door je huis van carrière, waar het begeleid wordt door Mars, heerser van je huis van werk en verantwoordelijkheden. De Zon en Mars zijn planeten vol met energie en initiatief die zeker gebeurtenissen zullen genereren.

De ondernemingszin van de Schorpioen wordt in augustus 2017 intensief gestimuleerd, en ambities bereiken een hoogtepunt. Er is veel drive om te slagen, verdubbeld door de nodige kracht om dingen te doen. De combo Sun-Mars stimuleert, geeft kracht, concurrentievermogen, leiderschap en kan je in de gelegenheid stellen om jezelf voor een publiek te zetten.
De belofte van succes gaat gepaard met een goede verdienste en materiële welvaart.

Gezondheid
Wie heeft er nu tijd om ziek te worden? Misschien alleen de Schorpioenen die de oproep van de planeten niet in de gaten houden, en niet intensief betrokken raken in hun professionele leven.

Of diegenen die niet proberen om hun omgeving of werkmethoden te vernieuwen, die geen doelstellingen vaststellen en niet daarvoor vechten. En misschien, degenen die ten prooi vallen om van het leven op een extreme, gevaarlijke manier te genieten.
Anders dan dat zijn er geen problemen in zicht!

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_boogschutterBoogschutter

Je bent jarig tussen 23 november en 21 december.

Voor Boogschutters benadrukt augustus 2017 verbindingen tussen relaties en carrière, status, of de mate van beroemdheid/zichtbaarheid van je partner.
Mercurius, leider van Boogschutter’s huis van koppels, loopt retrograde (achteruit) in je huis van carrière. Je zou dit kunnen voelen alsof je beter verdient of je zou goed moeten analyseren of je keuzes op relatiegebied allemaal te maken moeten hebben met je emotionele behoeftes of positie op de sociale ladder.
Het is een ingewikkeld proces dat veranderingen in het hart en in de geest brengt, dingen laat herwaarderen en in september opheldering brengt.

Je relatie kan ook publiek worden of je carrière, status of burgerlijke staat beïnvloeden.
De aanwezigheid van Venus – planeet van de liefde – in Boogschutter’s 8e Zonnehuis maakt dingen niet makkelijker en kan ook financiële gevolgen hebben.

Loopbaan en Geld
Augustus 2017 heeft belangrijke aanduidingen met betrekking tot vooruitgang, status, autoriteit of prestige van Boogschutters.

Mercurius – heerser van Boogschutter’s carrièrehuis – loopt retrograde (achteruit) precies in het huis waarover die heerst. De positie van Mercurius is sterk, maar de retrograde beweging kan het in complexe situaties zetten, en onvriendelijke verhoudingen met Saturnus en Neptunus kunnen obstakels brengen of zaken vertroebelen of ondermijnen.
Maar blijf je aandacht richten op je professionele situatie, en besef dat eventuele moeilijkheden de dingen alleen duidelijker maken ten opzicht van waar je staat en hoe je verder moet gaan.

Reizen, studies, samenwerking op lange afstand, wetenschappelijke of culturele activiteiten zijn stimulerende factoren en kunnen bijdragen aan je materiele comfort.
Sommige financiële voordelen kunnen door middel van partnerschappen komen.

Gezondheid
Gedurende augustus 2017 ben je evenwichtig en heb je een tevreden basis. Zolang je het niet overdrijft, is het onwaarschijnlijk dat je problemen hebt.
Je kunt deze maand wel last hebben van een wat zwakker moraal. Oftewel heb je misschien niet dezelfde optimisme en enthousiasme als in de vorige maanden.

Het is de moeite waard om deze maand te proberen om toleranter te zijn, en een bedrijf te zoeken met mensen die vrolijker en welwillender zijn.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_steenbokSteenbok

Je bent jarig tussen 22 december en 20 januari.

De verleidelijke Venus staat tot 26 augustus 2017 in Steenbok’s huis van koppels. Deze positie belooft vervulling in de liefde of het huwelijk, tederheid, harmonie en vrede. Het is een goede periode om de relatie te verbeteren, samen te komen of, in het geval van singles, je nieuwe partner te vinden.
Venus kan met allerlei verleidingen en aanbiedingen, zelfs voor degenen die al bezet zijn, deze maand minder goed zijn voor het moraal. Hoe dan ook, Venus brengt gunstige omstandigheden voor bloeiende relaties, en voor onschuldige flirten die je vertrouwen en persoonlijke charme zullen versterken.

Opgepast: Venus staat niet in een optimale positie waardoor er kans is op overschrijding van grenzen of bepaalde excessen. Het is geen goede tijd voor het mixen van de liefde met professionele zaken.

Loopbaan en Geld
Omdat Venus – de heerser van Steenbok’s huis van carrière – in je huis van relaties staat, bepalen samenwerkingen de professionele toon in augustus 2017. Er kan zelfs een interactie zijn tussen je liefdesleven en succes (bijvoorbeeld, je geliefde kan je ondersteunen of samenwerken voor een gemeenschappelijk doel).

In Steenhuis’s carrièrehuis staat Jupiter, de Grote Weldoener, en die maakt met Venus een zeer gunstige wederzijdse verbinding. Hierdoor kun je grote dingen bereiken en verwachten.
Maar augustus 2017 heeft ook een duidelijke materiële natuur. In één van de financiële huizen zijn de Zon en Mars, die je tot allerlei initiatieven kunnen duwen.
Maar op de as van de financiële huizen van de Steenbok zijn er deze maand ook twee verduisteringen; zowel een Zon- als een Maansverduistering. Dit betekent dat je je beslissingen goed moet afwegen en niet te overhaast moet nemen.

Gezondheid
Mercurius, heerser van Steenbok’s huis van ziektes, loopt in augustus 2017 retrograde (achteruit) in een gebied dat onder de onvriendelijke invloed van Saturnus en Neptunus ligt. Dit zou wat problematisch kunnen zijn. Als we ook rekening houden met de druk die er vanuit een lastige verbinding tussen Venus, Jupiter, Uranus en Pluto voor de Steenbok wordt gevormd, wordt de waarschuwing ernstiger.

Kortom, je moet jezelf goed verzorgen, je inspanningen doseren, en als je ergens last van hebt onmiddellijk naar de dokter gaan. Gezondheid is jouw prioriteit.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_watermanWaterman

Je bent jarig tussen 22 januari en 19 februari.

Wat een krachtvertoon in Waterman’s huis van relaties! In augustus 2017 wordt dit gebied de catwalk voor de Zon maar ook het theater (zo niet het slagveld) van Mars. Je kunt op dit gebied veel energie verwachten – en het is gepassioneerd en wild.
Het verlangen om te veroveren en je wil op te leggen voelt geweldig. Het geeft je de moed om de eerste stap te zetten of door grote gebaren je liefde te tonen. Maar het kan ook irriteren door juist de intensiteit, gebrek aan geduld of diplomatie.

In sommige gevallen zou je geliefde zelfs het gevoel kunnen hebben dat je niet om hun mening of gevoelens geeft, of dat je geen empathie of tederheid bezit.
Je moet het dus rustiger aan doen dan de energie je dirigeert, vooral omdat de Zonsverduistering van augustus 2017 ook plaatsvindt in Waterman’s huis van koppels.

Loopbaan en Geld
Verenigingen, samenwerkingen en teamwork zijn in augustus 2017 belangrijk, omdat Mars – heerser van Waterman’s carrièrehuis – samen met de Zon in je huis van relaties staat. De combo Zon-Mars stimuleert ook competities en rivaliteiten.

Je beroepsleven hangt af van anderen – die je kunnen helpen of belemmeren – afhankelijk van de omstandigheden, bevestigd door de aanwezigheid van Venus, de planeet van relaties, in Waterman’s carrièrehuis. In augustus 2017 wil je bondgenoten maken, en anderen in gezamenlijke ambitieuze projecten betrekken.
Financieel moet je de zaken goed regelen met betrekking tot dingen als schulden en boekhouding, zodat je niet weg gevlakt wordt en goed nadenkt voordat je besluiten neemt. Mercurius loopt namelijk deze maand retrograde (achteruit) in één van Waterman’s geldhuizen.

Gezondheid
Je staat in augustus 2017 onder veel druk, en de spanningen veroorzaakt door Mars kan een toestand van irritatie of angst veroorzaken en een neiging tot risico of overmaat.
Je moet de stress verminderen en je energie balanceren door massage, reflexologie, aromatherapie, muziek, dans, culturele of spirituele bezigheden.

naar boven


astro_vip_sterrenbeeld_vissenVissen

Je bent jarig tussen 20 februari en 21 maart.

Met Mercurius – heerser van Vissen’s huis van koppels – in retrograde (achteruit) gang in jouw huis van koppels, lijkt augustus 2017 een belangrijke maand te worden op emotioneel gebied. Het dwingt je om je huwelijk of relatie nader te bekijken, om te kijken hoe je dingen kunt verbeteren, of om te zien welke verwachtingen je van jouw betere helft hebt, enzovoort.

Je kunt ook andere aanbiedingen ontvangen om iets te kunnen vergelijken, of iets uit het verleden kan onder jouw aandacht komen: een probleem dat niet is opgelost wanneer het had moeten zijn, een voorstel of discussie die het doel niet heeft bereikt, of een oudere liefde.

Venus staat in het huis van liefde en erotiek van Vissen, wat de periode een diep sensuele lucht geeft.
Alhoewel ingewikkeld, heeft augustus 2017 zeker veel amoureus potentieel en is vol gevoelens, betekenis én lessen.

Loopbaan en Geld
Augustus is een zeer actieve maand op professioneel gebied: je maakt belangrijke beslissingen, plant en start acties die je status, reputatie of autoriteit op anderen beïnvloeden, en zelfs je financiën.
In augustus 2017 zijn de Zon en Mars in Vissen’s huis van werk, waar ze positieve verbindingen met Saturnus maken – in Vissen’s huis van carrière – en Jupiter – heerser van je huis van carrière.
De Zon en Mars zijn planeten van actie, dynamiek, actie, en mobiliseren. Dingen pakken uit in je voordeel, maar eisen ook inspanning en inzet. Je werkt efficiënt, verdient geld, maar kunt ook te maken krijgen met noodgevallen, stress, of overwerkt worden.

Het lijkt tijd voor iets nieuws te zijn, en de Zonsverduistering die in Vissen’s huis van werk valt, beaamt dit.

Gezondheid
De Zon, Mars en de Zonsverduistering die in één van Vissen’s medische huizen valt, kunnen in augustus 2017 gezondheidsproblemen geven of je zou voor dit gebied meer interesse kunnen voelen, of te maken krijgen met de medische wereld. Mogelijk is het ook een tijd waarin je de beslissing neemt voor een bepaalde behandeling.

Je moet deze maand jezelf goed verzorgen, risico’s en overmaat vermijden en niet overdrijven.


Lees ook onze andere berichten voor Astra VIP leden:

This entry was posted in Geen categorie.
test