Wat je sterrenbeeld zegt over de manier waarop je verliefd wordt

Zoals je ondertussen wel weet zegt je sterrenbeeld veel over je persoonlijkheid, en vandaag gaan we het hebben over de manier waarop je verliefd wordt! Of jij je er nu vol passie instort of last hebt van jaloezie, het staat allemaal in de sterren 😉
RAM
ram-Gift-AvenueJe zit vol leven en barst van de energie. Je blijft logisch nadenken op bijna elk gebied in je leven en je neemt vaak goede beslissingen en bent intelligent! Een natuurlijk geboren leider, die graag in control blijft in zijn/haar relaties. Wanneer jij de liefde hebt gevonden denk je logisch na, net zoals je dat met bijna alles doet, en je loopt niet op de zaken vooruit. Je liefde is stabiel, warm en stralend, net zoals het vuurteken dat jij bent!

STIER
stier-Gift-AvenueNet als de Ram hou je ervan om in controle te blijven, maar je hebt ook een zwak voor plezier. Wanneer de fysieke aantrekkingskracht gepassioneerd en heet is, ben je geneigd snel verliefd te worden. Je bent een sensueel persoon en staat volledig in contact met je lichaam. Zodra je in een vaste relatie zit, ga je mee met de ‘flow’. Je geniet ervan jezelf te verwennen met de fijne dingen in het leven. Je vestigt je het liefst met je partner op een rustige plek, zodat je van de mooie natuur kunt genieten. Je bent stabiel, kalm en resoluut!

TWEELING
tweeling-Gift-AvenueJe bent een leuk persoon om mee om te gaan. Je bent een getalenteerde prater en hebt altijd een miljoen geweldige ideeën. Je maakt indruk op je partner met je algemene kennis en optimisme. Maar je bent een beetje een hopeloze romanticus. Tweelingen houden er niet van om alleen te zijn, dus wanneer jij verliefd wordt heb je de neiging om erg aanhankelijk te worden. Je moet jezelf eraan herinneren om niet te ‘plakkerig’ te worden, want als je verliefd bent is het enige wat je wil doen elke minuut van de dag bij je partner zijn. Je weet dat gezonde en regelmatige communicatie de sleutel is tot een goede relatie.

KREEFT
kreeft-Gift-AvenueJij bent nooit gek te krijgen door verliefdheid. Als je ‘in love’ raakt, val je misschien wel hard maar bent nog altijd voorzichtig. Als het gaat om liefhebben ben je op zoek naar een echte partner. Je voelt je aangetrokken tot mensen die ambitieus en gedreven zijn en trots op zichzelf zijn. Je bent een fantastische luisteraar en als je verliefd bent, ben jij je partners grootste fan. Je hebt een groot gevoel voor humor en zal altijd je partner aan het lachen willen maken!

LEEUW
leeuw-Gift-AvenueJij hebt geen moeite met het vinden van de liefde dankzij je magnetische energie, charisma, zelfvertrouwen en warmte. Je bent een trouwe partner en als jij verliefd wordt dan wordt je het ook goed. Je houdt zeker van je vrijheid, maar als je eenmaal voor iemand bent gevallen dan is dat ook voor de lange termijn. Je kunt een beetje jaloers en territoriaal zijn. Liefde staat bij jou bovenaan, en je moet eraan worden herinnerd hoeveel men van jou houdt. Je hebt een beetje een ego, maar dat is eigenlijk best een lieve kwaliteit!

MAAGD
maagd-Gift-AvenueJe probeert het koel te spelen in de liefde, maar stiekem ben je bang om kwetsbaar te zijn. Je bent moeilijk te ‘lezen’, maar je voelt liefde heel intens. Soms raakt je partner gefrustreerd, omdat ze niet weten wat er precies speelt in jouw rusteloze geest. Liefde slurpt jouw energie. Je vindt het makkelijker om berekend, beschuldigend en jaloers te zijn dan rustig en gelukkig. Je bent vriendelijk, geduldig en makkelijk om lief te hebben en dat moet je niet vergeten!

WEEGSCHAAL
weegschaal-Gift-AvenueJe bent zeer georganiseerd en doelgericht. Als het gaat om de liefde ben je perfect gelukkig met of zonder. Daarom date jij alleen met iemand die goed bij je past en die jou met respect behandelt. Je hebt de neiging om je liefde een lange tijd te laten wachten voordat je een verbintenis aangaat. Je sterke gevoel van eigenwaarde doet dat nu eenmaal met je. Wanneer je verliefd bent is je belangrijkste prioriteit om de rust en vrede te bewaren in je relatie. Je houdt van logische communicatie!

SCHORPIOEN
schorpioen-Gift-AvenueJe bent een zeer seksueel en vurig persoon, die de neiging heeft om met het lichaam te denken voordat je denkt met je hart. Liefde is alles voor jou. Je bent zeer gedreven en je relaties worden gekenmerkt door drama en agressie. Je kunt soms behoorlijk arrogant zijn en dat is waarom je relaties vaak met een sisser aflopen. Dit stoort je nooit veel, je bent terug in het liefdesspel voordat men het weet. Je bent koppig en gewend dat alles op jouw manier gaat. Je zou eens wat kalmer aan kunnen doen, met een type dat wat nuchterder is. Met een Vis of Kreeft bijvoorbeeld!

BOOGSCHUTTER
boogschutter-Gift-AvenueVoor jou is liefde een groot avontuur. Je bent vrij van geest en niet bang voor wat dan ook. Wanneer je verliefd wordt, is dat ook met weinig remming. Je gaat ervoor en volgt je hart. Je hoge intelligentie brengt je meestal intelligente partners met een gelijke smaak voor reizen en nieuwe ervaringen. Je blijft zelfden lang op een en dezelfde plek. Je partner moet dus ook een type zijn dat niet zo snel wil settelen!

STEENBOK
steenbok-Gift-AvenueJe hebt geen tijd voor relaties die nergens toe leiden. Je verkiest te werken naar iets, zoals je toekomst met iemand waar je zeker van bent, omdat je goed bent in het grotere geheel te zien. Je neemt alle dingen in het leven heel serieus en hebt weinig geduld voor partners die dat niet doen. Je bent familie georiënteerd, wil je graag settelen en een comfortabel en gelukkig leven leiden. Je vindt het heerlijk om verliefd te zijn, maar blijft zoveel mogelijk uit de weg van dwaze passie. Je wilt het liefst dat je partner je beste vriend is!

WATERMAN
waterman-Gift-AvenueJe hebt een groot hart. Wanneer je verliefd bent, geef jij al jouw aandacht en tijd. Je onbaatzuchtigheid maakt je een geweldige minnaar. Je wilt een extreme, hete, passionele kan-niet-leven-zonder soort van liefde. Je hoeft geen spelletjes te spelen, je bent helemaal voor het vinden van de juiste persoon. En als je die gevonden hebt zul je die nooit meer laten gaan!

VISSEN
vissen-Gift-AvenueJe bent aardig, lief en veerkrachtig. Je bent ook heel gevoelig en elk pijntje gaat bij jou door het bot. Je bent bang dat je hart gebroken wordt, maar bovenal ben je bang om nooit verliefd te worden. Wanneer je verliefd bent, kan een ruzie met je partner je hele dag verpesten. Maar een lief complimentje brengt je in de zevende hemel. Je houdt er niet van om mensen boos te maken en zal vaak je eigen behoeftes opzij schuiven voor je partner. Let erop dat je jezelf niet uit het oog verliest!

-X- Mariëlle

Lees hier je maandhoroscoop voor April.

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test