Ja, je sterrenbeeld vertelt veel over wie je bent, maar onthult nog lang niet alle geheimen. Tot welk type man je je aangetrokken voelt wordt veel meer bepaald door – hoe kan het anders? – jouw stand van Mars! Stond Mars bij jouw geboorte in het teken van bijvoorbeeld Boogschutter, dan is dat het type man waar jij je toe aangetrokken voelt. Bij mannen geldt dat de stand van Venus bepaalt tot welke vrouw hij zich aangetrokken voelt. Wil jij weten in welk teken jouw Mars staat? Vul dan jouw geboortewiel in. Een geboortewiel is de kaart van de hemel op het moment van jouw geboorte. En natuurlijk kun je hem ook invullen voor jouw grote liefde en zien of jullie astrologisch een match zijn … Hieronder een voorbeeld van een geboortewiel. Daaronder een korte uitleg en de link naar de volgende pagina om jouw eigen geboortewiel in te vullen.

 

Je zoekt dus de planeten Venus en Mars op. In dit geval staat daar bij Mars het teken Cancer ofwel Kreeft. Dat betekent dat Tiffany zich tot Kreeft mannen aangetrokken voelt. Dit kan betekenen mannen met het sterrenbeeld Kreeft of veel andere planeten in Kreeft. Voor mannen kijk je hiervoor dus naar de stand van Venus.

Maar de stand van Venus bij vrouwen heeft ook een betekenis. Dit zegt namelijk weer iets over jouw omgang met andere vrouwen (bv zussen, vriendinnen). Tiffany zal zich als het om vriendinnen gaat, snel thuis voelen bij Scorpio vrouwen ofwel Schorpioenen. En vice versa geldt voor de man, dat de stand van Mars zijn relatie met andere mannen beïnvloedt.

Interessant hè? Ben je benieuwd of dit bij jou ook klopt? Check het snel en vul jouw geboortewiel in op de volgende pagina!

Door hieronder je geboortedatum, geboorteplaats en liefst je geboortetijd in te vullen, komt jouw geboortewiel tevoorschijn. Onder het wiel staat van alle planeten weergegeven, in welk teken zij bij jouw geboorte stonden. Als je klaar bent kun je het geboortewiel zelf opslaan of je maakt een screenshot. Vervolgens kun je hem ook voor iemand anders invullen en checken of jullie matchen!

 

[starscharts]

 

 

This entry was posted in Geen categorie.
test