Na mijn nagels, zijn schoenen mijn grootste fashion tic. Voor ik ’s ochtends besluit wat ik aan ga doen, kies ik eerst de schoenen die ik wil dragen en zoek daar een passende outfit bij. Echt ideaal, kan ik iedereen aanraden! En heb ik het over schoenen, dan heb ik het over high heels, liefst killer heels. Daarmee geef je zelfs de meest shabby outfit nog een female touch. Komt bij dat ikzelf ook niet al te lang ben, dus ook daarom draag ik graag hakken. Zelfs mijn sneakers hebben bij voorkeur op zijn minst een sleehakje. Daarmee heb ik tot grote hilariteit van mijn omgeving zelfs op een tennisbaan gestaan. Dat was niet echt een succes moet ik toegeven. Dus toch maar degelijke flat sportschoenen hiervoor aangeschaft, yak. Enfin mijn schoenenhart is groot.

INharrods shoeheavenklein

Maar nu is er fantastisch nieuws. Want als shopaholic was Londen al één van mijn favoriete shopbestemmingen, maar daar is zojuist a big reason bij gekomen: de opening van Harrods Shoe Heaven. Heb het helaas (nog!) niet met eigen ogen gezien, maar bij alleen al de eerste foto’s en de facts & figures loopt het water in mijn mond. Dus ben je een shoe-addict net als ik, geef je stiletto’s dan even een paar seconden rust, ga zitten, lees en kwijl:

♥ Oppervlak van bijna 4.000 m2
♥ 17 boetieks
♥ 50 merken (en dan hebben we het over niet zomaar merken, maar over dé brands off course)
♥ 100.000 paar schoenen!
♥ Van stiletto’s tot sneakers
♥ Marmeren vloeren
♥ Fluwelen loungebanken
♥ Privé shopping suites
♥ De luxe van een 5* hotel

Hallo, adem je nog? Gelukkig, want hier dan even een greep uit de brands, of moet ik zeggen de schoenengoden? Want ze zijn allemaal vertegenwoordigd in deze Shoe Heaven: Christian Louboutin, Chanel, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Prada, Saint Laurent (dat “Saint”mag er wat mij betreft bij ieder van deze designers gewoon voor staan hoor), Tod’s, Stella Mc Cartney, Guiseppe Zanotti. Ik zeg Saks Fifth Avenue: beware for Harrods Fifth Floor! En voor ons Dutchies is Londen ook een stuk beter bereikbaar. Alhoewel 5th Avenue wel iets stiletto-vriendelijker is geplaveid, dat moet ik de Yankees meegeven. Maar laat je gewoon afzetten voor de deur bij Harrods door zo’n cute Engels bolhoed cabje en problem solved ☺.

Killerheels4 Killerheels3 killerheels2

Dus ik ga mijn creditcard maar eens even oppoetsen of in ieder geval opwaarderen, want dat is helaas wel nodig vrees ik. Want je weet het: “If the shoe fits, buy it in every colour”, en dat wordt hier wel een hele kostbare aangelegenheid.

So shop till you drop, but do it in heaven!

This entry was posted in Geen categorie.
test